Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

WEBSHOP AKCIJA DO 3. 10.: Dostava online narudžbi u vrijednosti od 200 €/1506,90 kuna ili više je besplatna!

 

Vrtna garnitura iz JYSKa na terasi
viseća sjedalica na dvorištu
suncobrani u boji na plaži

Kvalitetan vrtni namještaj i oprema za balkon, terase, dvorište

Balkoni, terase i dvorišta vanjski su interijeri koji tijekom toplih, sunčanih dana zamjenjuju naš dnevni boravak. Oprema za vanjski prostor stoga treba biti jednako kvalitetna, bez obzira na to imate li balkon, terasu, dvorište ili bazen. Vrtni namještaj kao što je bistro set, vrtna garnitura s jastucima, lounge namještaj, ležaljke, vrtni stolovi i stolice, vrtne klupe čekaju vas u JYSKu. Akcije i popusti kod nas nisu rijetkost pa navratite često na naš web da provjerite koje izvrsne ponude vas čekaju.

Uz vrtni namještaj, ostala vrtna oprema iz JYSKa uključuje mnoge dodatke. Suncobrani s postoljem, tegle za cvijeće, solarne svjetiljke, ukrasne figure, viseće mrežepaviljoni, vanjska pohrana, popularni trampolini, vanjski tepisi, jastuci za stolice za dodatnu udobnost i moderan izgled - sve vas čeka u JYSKu po super cijenama.

Oprema za kampiranje također je dio našeg vrtnog asortimana. Šatori, vreće za spavanje, zračni madraci te sklopive stolove i stolice odlične kvalitete potražite u JYSKu ili u JYSK webshopu.

Pripremite se za proljeće i ljeto uz naš vrtni namještaj

Proljeće i ljeto ujedno znače i dugo dane te ugodne, tople noći koje rado provodimo vani. 

Kako biste upotpunili ugođaj, preporučujemo vam da pogledate našu bogatu ponudu vrtnoga namještaja u kojoj ćete zasigurno pronaći vrtne setove i opremu koja će odgovarati vašim potrebama i ukusu.

Naš je namještaj za vrt, dvorište i terasu izuzetno elegantan, udoban te funkcionalan. Za vas smo pripremili široki izbor namještaja i opreme -  od luksuznog ili pak klasičnog vrtnog namještaja od tvrdog drveta, popularnih acapulco stolica, trampolina za vašu djecu, pa sve do vrtnih paviljona, rasvjete te zračnih madraca za razne prigode. 

Sigurni smo da će vas zanimati i najučinkovitiji načini održavanja te zaštite vrtnog namještaja tijekom zime. Stoga, za vas smo pripremili detaljan vodič za održavanje vrtnog namještaja. Više možete pročitati ovdje.