Ukrasni proizvodi i kuhinjska oprema za dom

Dekoracije iz JYSKa idealne su za uređenje interijera detaljima ili kao poklon dragoj osobi. Okviri za slike, zidni satovi i budilice, kutije za poklone, oglasne ploče, vaze i tegle za cvijeće, umjetno cvijeće i druge biljke, ukrasne figure i kipići, svijeće, elegantni i romantični svijećnjaci, salvete te ukrasni fenjeri za unutarnju uporabu dio su našeg širokog dekorativnog asortimana.

Kuhinjske potrepštine poput zdjela, tanjura, boca, škara, daski za rezanje te cijeđenje suđa, krpa, spužvi, držača za ubruse i slično također nabavite u JYSKu. Dostupnost JYSKovih dekorativnih proizvoda pogledajte ovdje u webshopu ili posjetite vama najbliži JYSK.

Uređenje doma dekoracijama u skandinavskom stilu

Stvorite poseban ugođaj u vašem domu uz JYSK ukrasne predmete u skandinavskom stilu. Odaberite u mnoštvu različitih svijeća, svijećnjaka, ubrusa, dekorativnih figura poput kugli, srca, skulptura, stolnih ukrasnih ogledala, ukrasnih tanjura i pladnjeva, različitih kutija za odlaganje sitnica ili pak kutija i ukrasnih papira za umatanje darova.
Nadalje, osim dekorativnih elemenata, u JYSKu možete pronaći i dodatke za uređenje kuhinje iz snova. Iz ponude izdvajamo: tegle, posude, porculanske zdjele, stalke za salvete, elegantne tanjure od keramike, setove čaša i šalica, kutije za čajeve, plastične boce i termo boce te daske za rezanje.

Sve za uređenje doma kupujte na JYSK.hr ili pak posjetite vama najbližu JYSK trgovinu!