Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

AKCIJA: Do 21. 4. dostava online narudžbi u vrijednosti od 200 € ili više je BESPLATNA! 
 

 

Trenutno su moguća kašnjenja u isporuci online narudžbi.

Kupaonska galanterija

Moderna kupaonica uz minimalna ulaganja

Kupaonica je jedna od najizazovnijih prostorija za renoviranje. Može biti prilično skupo obnavljati je, veoma je teško obnoviti je samostalno, a i postoje određena pravila koja se moraju poštovati. Ali problemi nisu samo u pločicama. WC školjka i umivaonik temeljni su u kupaonici, pa jednom kada ih postavite, ne možete se baš lako tako predomisliti i zamijeniti ih. 

Kada se sve navedeno uzme u obzir, najisplativije je zapravo da kupaonska galanterija doživi renovaciju, a to zaista može imati veliki efekt na izgled prostorije. Lako je dobiti kupaonicu modernog izgleda uz već postojeće sanitarije i pločice, a u vlastitu korist. 

Bilo da vaša kupaonica prati stil 50-ih, ludih 60-ih, romantičnih 70-ih ili hrabrih 1980-ih, naš je najbolji savjet da radite s onim što imate - a ne protiv toga. Ako vaša kupaonica ima cvjetne pločice i narančasti lavabo, moderan stil neće se baš najbolje uklopiti - pa je najbolje da ga i ne pokušavate silom ugurati. Nemojte se boriti protiv izbora koji su donijeli prethodni vlasnici. Umjesto toga, prihvatite ga i kreirajte mali, šarmantni vremeplov u svojem domu.

Dekoracija za kupaonicu klasičnog izgleda

Kupaonski set jednostavnog dizajna koji će izgledati fantastično u gotovo svakom kupatilu je LANE. On istodobno izgleda i vintage i veoma moderno. Bilo da vaša kupaonica datira iz 50-ih, 60-ih ili 70-ih godina prošlog stoljeća, savršeno će se uklopiti. 

Pročitajte još savjeta i pogledajte super galeriju za mini makeover kupaonice bez velikih ulaganja.

Savršeno rješenje za kupaonicu u stilu 1960-ih

Terrazzo je bio veoma popularan izbor za kupaonske pločice 1960-ih godina. Terrazzo se sastoji od betona s komadima mramora ili granita i glatke je površine. Ako imate kupaonicu s terrazzo podom, zanimljivo je rješenje set VADSTENA, koji također ima terrazzo izgled. 


Savršen izbor za hippie kupaonicu u stilu 70-ih 

70-ih godina naši su domovi i odjeća bili u boho stilu. Ovo je bila dekada hipija koji su gajili ljubav prema prirodi i prigrlili makrame zidni dekor, drvene panele i sve što je organsko. Mekani rubovi i nježnije boje linije TINGSRYD savršeno će se uklopiti u vašu kupaonicu u stilu 70-ih. 


Kristalno-zlatni izgled za glamurozne 80-e

Glamurozan izgled seta LUCKSTA savršeno će se uklopiti u kupaonicu u stilu 80-ih. 

 

Imate li vi neke savjete za dekoraciju koji mogu osvježiti stariju kupaonicu i dati joj moderan izgled? Podijelite ih sa svima u komentarima!

 

Saznajte više

Pretvorite kupaonicu u svoju spa oazu

Pretvorite kupaonicu u svoju spa oazu

U centru pažnje: serije ručnika

U centru pažnje: serije ručnika

Unesite ljetnu atmosferu u svoju kupaonicu

Unesite ljetnu atmosferu u svoju kupaonicu

Kako prati i održavati ručnike

Kako prati i održavati ručnike