Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 500 €/3767,25 kn ili više je besplatna!

 

Kupaonska galanterija

Moderna kupaonica uz minimalna ulaganja

Kupaonica je jedna od najizazovnijih prostorija za renoviranje. Može biti prilično skupo obnavljati je, veoma je teško obnoviti je samostalno, a i postoje određena pravila koja se moraju poštovati. Ali problemi nisu samo u pločicama. WC školjka i umivaonik temeljni su u kupaonici, pa jednom kada ih postavite, ne možete se baš lako tako predomisliti i zamijeniti ih. 

Kada se sve navedeno uzme u obzir, najisplativije je zapravo da kupaonska galanterija doživi renovaciju, a to zaista može imati veliki efekt na izgled prostorije. Lako je dobiti kupaonicu modernog izgleda uz već postojeće sanitarije i pločice, a u vlastitu korist. 

Bilo da vaša kupaonica prati stil 50-ih, ludih 60-ih, romantičnih 70-ih ili hrabrih 1980-ih, naš je najbolji savjet da radite s onim što imate - a ne protiv toga. Ako vaša kupaonica ima cvjetne pločice i narančasti lavabo, moderan stil neće se baš najbolje uklopiti - pa je najbolje da ga i ne pokušavate silom ugurati. Nemojte se boriti protiv izbora koji su donijeli prethodni vlasnici. Umjesto toga, prihvatite ga i kreirajte mali, šarmantni vremeplov u svojem domu.

Dekoracija za kupaonicu klasičnog izgleda

Kupaonski set jednostavnog dizajna koji će izgledati fantastično u gotovo svakom kupatilu je LANE. On istodobno izgleda i vintage i veoma moderno. Bilo da vaša kupaonica datira iz 50-ih, 60-ih ili 70-ih godina prošlog stoljeća, savršeno će se uklopiti. 

Pročitajte još savjeta i pogledajte super galeriju za mini makeover kupaonice bez velikih ulaganja.

Savršeno rješenje za kupaonicu u stilu 1960-ih

Terrazzo je bio veoma popularan izbor za kupaonske pločice 1960-ih godina. Terrazzo se sastoji od betona s komadima mramora ili granita i glatke je površine. Ako imate kupaonicu s terrazzo podom, zanimljivo je rješenje set VADSTENA, koji također ima terrazzo izgled. 


Savršen izbor za hippie kupaonicu u stilu 70-ih 

70-ih godina naši su domovi i odjeća bili u boho stilu. Ovo je bila dekada hipija koji su gajili ljubav prema prirodi i prigrlili makrame zidni dekor, drvene panele i sve što je organsko. Mekani rubovi i nježnije boje linije TINGSRYD savršeno će se uklopiti u vašu kupaonicu u stilu 70-ih. 


Kristalno-zlatni izgled za glamurozne 80-e

Glamurozan izgled seta LUCKSTA savršeno će se uklopiti u kupaonicu u stilu 80-ih. 

 

Imate li vi neke savjete za dekoraciju koji mogu osvježiti stariju kupaonicu i dati joj moderan izgled? Podijelite ih sa svima u komentarima!

 

Saznajte više

U centru pažnje: serije ručnika

Unesite ljetnu atmosferu u svoju kupaonicu

Kako prati i održavati ručnike

Kako da vam bude toplo i nakon tuširanja