Madraci na napuhavanje izvrsne kvalitete i izdržljivosti

Madraci na napuhavanje iz naše popularne kategorije dolaze u različitim dimenzijama, bojama i materijalima. Madrac na napuhavanje vrlo je koristan tijekom cijele godine, primjerice ako vam u posjet dolaze gosti. Pomoćni krevet lako se premješta i posprema, a pritom neće zauzeti puno prostora u vašem domu.

Samonapuhavajući modeli dolaze s ugrađenim električnim pumpama. JYSK madrac na napuhavanje bez ugrađene pumpe lako ćete napuhati ručnom ili nožnom pumpom ili električnom pumpom s nastavcima.

Prostirka za vježbanje s neklizajućom površinom također je dio naše ponude, kao i zračni jastuci te samonapuhujuće prostirke.

24 proizvodi
  24 proizvodi

  Praktičnost adraca na napuhavanje i prostirki

  Madraci na napuhavanje su izuzetno korisni prilikom kampiranja, odlaska na festivale ili pak kada nam u posjet dolaze gosti. Brzo se napuhuju, s lakoćom pomiču te uklanjaju nakon uporabe. Ako pak odlazite na putovanje bez puno prtljage, preporučujemo vam da umjesto zračnih madraca odaberete samonapuhujuće prostirke. One su nešto lakše i manje od samih madraca te svakako praktičnije za vaše ruksake.

  Osim zračnih madraca i samonapuhujućih prostirki, u ponudi imamo i klasične prostirke za vježbanje ili sunčanje na plaži.

  Kupite odgovarajuće pumpe za zračne madrace

  JYSK je za vas pripremio široki izbor pumpi za zračne madrace. Odaberite između ručne, nožne ili pak elektične zračne pumpe. Uz JYSKove zračne pumpe ćete s lakoćom i velikom brzinom napuhati zračne madrace za vaše goste.