Zračni madraci izvrsne kvalitete i izdržljivosti

Madraci na napuhavanje iz naše bogate ponude dolaze u različitim dimenzijama, bojama i materijalima. Madraci na napuhavanje su vrlo korisni u mnogim situacijama, poput onih kada vam u posjeti dolaze gosti te ne želite nikome priuštiti spavanje na podu. Ovakav pomoćni krevet može se lako premještati i pospremiti, a pritom neće zauzeti puno prostora u vašem domu.

Neki modeli dolaze i s ugrađenim električnim pumpama. Ako kupujete madrac na napuhavanje bez ugrađene pumpe, možete kupiti ručnu pumpu kompatibilnu s madracem, ili pak električnu pumpu s nastavcima. U našoj se bogatoj ponudi nalaze i prostirke za vježbanje s neklizajućom površinom. Osim toga, za vas smo pripremili i zračne jastuke te samonapuhujuće prostirke.

    Praktičnost zračnih madraca i prostirki

    Madraci na napuhavanje su izuzetno korisni prilikom kampiranja, odlaska na festivale ili pak kada nam u posjet dolaze gosti. Brzo se napuhuju, s lakoćom pomiču te uklanjaju nakon uporabe. Ako pak odlazite na putovanje bez puno prtljage, preporučujemo vam da umjesto zračnih madraca odaberete samonapuhujuće prostirke. One su nešto lakše i manje od samih madraca te svakako praktičnije za vaše ruksake.

    Osim zračnih madraca i samonapuhujućih prostirki, u ponudi imamo i klasične prostirke za vježbanje ili sunčanje na plaži.

    Kupite odgovarajuće pumpe za zračne madrace

    JYSK je za vas pripremio široki izbor pumpi za zračne madrace. Odaberite između ručne, nožne ili pak elektične zračne pumpe. Uz JYSKove zračne pumpe ćete s lakoćom i velikom brzinom napuhati zračne madrace za vaše goste!