Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna

Besplatna dostava do 28. veljače na JYSK.hr prilikom online kupovine u vrijednosti od 2000.- HRK ili više

Zračni kreveti praktično su rješenje

Zračni je krevet neprocjenjiv u mnogim situacijama. Ako idete na kampiranje ili glazbeni festival, zračni je krevet izvrsno rješenje. Također se može upotrijebiti i kao odličan, udoban pomoćni krevet. Može se lako premjestiti i pospremiti, a pritom neće zauzeti puno prostora u vašem domu.

U trgovinama JYSK pronaći ćete širok raspon modela različitih razina kvalitete. Imamo zračne krevete različitih veličina, uključujući jednostruke i bračne krevete, a i krevete većih dimenzija. Neki modeli dolaze i s ugrađenim električnim pumpama. Ako kupujete zračni krevet bez ugrađene pumpe, možete kupiti zračnu pumpu kompatibilnu s madracem. U trgovinama JYSK imamo veliki izbor modela, uključujući nožne i ručne pumpe te električne pumpe na baterije.

Prostirke su idealne za dugotrajna putovanja biciklom ili pustolovine u prirodi. Lagane su i ne zauzimaju puno prostora. Naše su prostirke dostupne kao tradicionalni super-lagani modeli i kao udobniji modeli na samonapuhavanje. Ako ove godine planirate aktivni odmor ili samo vježbate na podu dnevne sobe, ne morate tražiti dalje – novu prostirku za vježbanje potražite u trgovinama JYSK.  

POKLANJAMO VAM KUPON OD 50 kn!

Visa Mastercard