Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Vanjski paviljon na terasi

Evo kako urediti natkriveni vanjski prostor

Paviljon na terasi idealan je nastavak vašeg doma, a može biti centralno mjesto vaše ljetne zabave, bilo u obližnjem parku ili u vlastitom dvorištu. 

Vaš paviljon može poslužiti kao vanjska dnevna soba tijekom ljetnih mjeseci, omogućujući vam da stvorite dojam interijera kada je uređujete. Razmišljajte na isti način kao i u zatvorenom prostoru kada ga stilizirate. U ovom blogpostu pronaći ćete naše najbolje ideje za paviljone koje će vam pomoći da stvorite atmosferu s puno hyggea te prostor u kojem se možete opustiti i uživati na otvorenom.

Pročitajte više o prednostima paviljona.

Tegle za cvijeće i bilje

Stvorite ugodnu atmosferu tako što ćete dodati dašak zelenila svojem paviljonu: postavite žardinjere s pravim ili umjetnim biljkama. Ne samo da će zelenilo pridonijeti cjelokupnom dojmu, već će stvoriti i osjećaj privatnosti štiteći vaš vanjski prostor od znatiželjnih pogleda susjeda i prolaznika.

Vanjska rasvjeta 

Kako se spušta večer, možete se dulje družiti na otvorenom ako ste svoj paviljon ukrasili fenjerima, baterijskim lampama ili lampicama – ili kombinacijom svega troje. Ne samo da će lampe rasvijetliti vaš paviljon, već će stvoriti i čaroban ambijent koji vam omogućuje da uživate u ugodnoj atmosferi do dugo u noć.

Paviljon kao što je FAABORG lako se uređuje i dodaje dodatni šarm vašem vanjskom prostoru. Lako ukrasite nožice i šipke paviljona visećim teglama za cvijeće ili nježnim LED lampicama.

Sitnice i dekoracije za završni dojam  

Kako biste dovršili cjelokupan izgled uređenja vašeg paviljona, neophodno je dodati ukrase i dekoracija. Ovi završni detalji unose osjećaj profinjenosti i osobnosti u vaš prostor. Kutije, pladnjevi, svijeće, vaze i skulpture doprinose ugodnoj atmosferi, kao u interijeru.

Vanjski paviljon na terasi

Bilo da primate goste ili jednostavno uživate u hladnom piću na terasi, nemojte podcijeniti učinak dobro odabranog stolnjaka. Budući da on odmah podiže ukupan dojam, stolnjak igra važnu ulogu u vašem eksterijeru.

Udobnost na prvom mjestu 

Pobrinite se da uživate na udobnom dok boravite vani, a uz par dodataka produžite sezonu na otvorenom i početkom jeseni. Ukrasni jastuci za leđa i jastučići za sjedenje igraju ključnu ulogu u pružanju optimalnih uvjeta za sjedenje omogućujući vam da se opustite pod okriljem paviljona.

Kada transformirate vanjski prostor u primamljivu dnevnu sobu na otvorenom, pokrivači i deke neizostavni su detalji. 

Ovi dodaci ne samo da podižu razinu udobnosti, već također stvaraju ugodnu i privlačnu atmosferu u vašem prostoru. 

Stavite vanjski tepih u vaš paviljon i brzo ćete dobiti ugođaj dnevne sobe. Opustite se u svojem domu – izvan njega.  

Saznajte više

Kako odabrati savršenu vrtnu garnituru

Kako odabrati savršenu vrtnu garnituru

Trampolini: 7 stvari koje treba uzeti u obzir prije kupovine

Trampolini: 7 stvari koje treba uzeti u obzir prije kupovine

Vodič: Pronađite pravi suncobran za sebe

Vodič: Pronađite pravi suncobran za sebe

Vodič: Odaberite pravi sanduk za vrtne jastuke

Vodič: Odaberite pravi sanduk za vrtne jastuke