Tegle za cvijeće koje će se uklopiti u svaki stil uređenja

Tegle za cvijeće ili žardinjere iz JYSK ponude pružit će vašem cvijeću i sadnicama još ljepši izgled, a vaša će terasa ili balkon postati vaša zelena oaza, pogotovo ako posadite kaktuse, orhideje ili bambus.

JYSK tegle za cvijeće napravljene su od petana - izdržljivog materijala, otpornoga na UV-zrake i vremenske uvjete. Stalak za cvijeće pronađite na ovoj web-stranici ili pak posjetite vama najbližu JYSK trgovinu.

Inspiracija za korištenje tegli za cvijeće na terasi

Često imamo mnogo biljaka u kući, ali znatno manje biljaka u teglama za cvijeće koje držimo vani tijekom toplih mjeseci.

  • Uporaba tegli za cvijeće omogućuje vertikalno uzgoj biljaka, što omogućuje maksimalno iskorištavanje dostupnog prostora
  • Estetika kao dodatan faktor - tegle za cvijeće mogu poboljšati izgled balkona, dodajući vizualni interes i boju
  • Pomoću lončanica za cvijeće možete osigurati zaštitu vaših biljaka od štetočina i bolesti koje se mogu prenositi kroz tlo u vrtu

Pročitajte naš blog koji će vam objasniti kako teglama za cvijeće možete kreirat estetsku pregradu na terasi.

Izbor materijala i boja  za vaše posude s cvijećem

U našem raznovrsnom asortimanu vrtnih posuda, pronaći ćete mnoge različite materijale. Većina naših posuda za vrt ne zahtijeva održavanje, dok neki materijali zahtijevaju minimalno održavanje kako bi ostali u dobrom stanju iz godine u godinu.

Među materijalima koji zahtijevaju minimalno održavanje nalaze se posude od čelika, plastike, ratana, poliratana, polistona i vlaknaste gline. Svi oni dolaze u bojama koje se lijepo uklapaju u prirodno okruženje, poput crne i bijele,  kao i raznih nijansi smeđe, sive i prirodne. Drvene tegle za cvijeće pružaju prirodan izgled vrtu, ali je preporučljivo da se preko zime čuvaju, na primjer, u šupi kako bi se produžio njihov vijek trajanja.
 

A kako odabrati najbolji materijal tegli za cvijeće saznajte u našem vodiču.