Tepisi za unutarnju i vanjsku uporabu

Tepisi iz naše bogate ponude nisu namijenjeni isključivo za unutarnju uporabu. Možete ih koristiti i vani, odnosno u vašem vrtu, dvorištu ili pak na terasi. Tepisi na otvorenom će doprinijeti ugodnoj atmosferi, a vašim će stopalima biti toplo dok ispijate kavu ili čaj na balkonu ili terasi. Našim vanjskim tepisima ćete zasigurno ukrasiti svoj vanjski prostor, ali ćete isto tako spriječiti da prljavština iz dvorišta nađe put do vašeg doma - učinite to jednostavnim postavljanjem tepiha ili otirača pred vrata terase!

Naši unutarnji i vanjski tepisi dolaze u dvije različite veličine: 130x193 i 133x195 cm. Od boja u ponudi imamo tepih od kombinacije prljavo plave i bež boje te crne i sive boje. Ove će se neutralne boje uklopiti u svaki prostor - vanjski i unutarnji! JYSK sagove možete naručiti na ovoj web-stranici ili pak posjetite vama najbližu JYSK poslovnicu.

    Tepisi - Unut./vanj. tepisi

    Sagovi bez štetnih tvari i sigurni za vaše zdravlje

    Većina unutarnjih i vanjskih tepiha u JYSK-u nosi oznaku OEKO-TEX, vodeću svjetsku oznaku za zdravlje i zaštitu okoliša kada je riječ o tekstilu.

    Ovom oznakom JYSK svojim kupcima jamči da određeni proizvod ne sadrži štetne tvari koje su nepovoljne po naše zdravlje i okoliš. 

    Nadalje, ukoliko proizvod nosi oznaku OEKO-TEX Standard 100, to pak znači da je cijeli proizvod bez ikakvih štetnih tvari, uključujući i one dijelove koji nisu izrađeni od tekstila, kao npr. patentni zatvarači ili dugmad.