Sjenice - gazebo kao zaštita od vanjskih uvjeta

Sjenice, paviljoni ili popularni 'gazebo' možete upotrijebiti na razne načine, a oni će vam uvijek velikodušno omogućiti uživanje u vašem vrtu ili dvorištu, bez obzira na vremenske uvjete tijekom toplog dijela godine.

Paviljoni, sjenice i bočne tende omogućuju vam siguran i zaštićen kutak u kojem ćete u miru objedovati s vašim bližnjima, bez obzira na nepredvidivu vremensku prognozu. Ako sunčeve zrake postanu prejake, sjenice vam pružaju osvježavajući hlad, a kada je pak pretjerano vjetrovito, štite vas od hladnoće i propuha. Paviljoni mogu poslužiti i kako biste zaštitili sebe i svoje goste od večernje izmaglice, rose ili lagane kiše. Kvalitetni paviljoni iz JYSKa popularni su te idealni za proslave poput svadbi, rođendana te raznih svečanih domjenaka.

Pronađite idealnu vrtnu sjenice za sebe i provedite svoje slobodno vrijeme u sjeni uz dobru knjigu, podcast ili koktel.
 

Zaštita od vremenskih nepogoda

Ako planirate provoditi vrijeme u vrtu ovo ljeto, sjenica će vam biti najbolji saveznik. Vrtna sjenica je svestrani i praktični dio vrtnog namještaja koji može pružiti hlad za sunčanih dana, zaštitu od vjetra i zaklon od kiše. Osnovna sjenica se brzo i lako postavlja, pružajući trenutno sklonište. Dodavanjem bočnih tenda možete dodatno povećati zaštitu. Ako želite koristiti svoju sjenicu bez obzira na vremenske uvjete, odaberite vodootpornu opciju za dodatnu sigurnost. U JYSKu ćete pronaći širok izbor sjenica, uključujući veće strukture u stilu nadstrešnica. 

Zabava u stilu

Prije nego što počnete razmišljati o dodacima za svoju sjenicu, razmotrite kako ćete organizirati svoju zabavu. Odlučite kakvu vrstu nadstrešnice trebate, ovisno o broju gostiju i svrsi događaja. Uvijek je dobro imati rezervnu opciju za neočekivane pljuskove, čak i za sunčanih ljetnih dana. Ako tražite jednostavnije i pristupačnije rješenje, razmislite o velikom suncobranu ili nekoliko kišobrana. Oni mogu zaštititi vaše goste od sunca i pružiti hlad, a ujedno dodati moderan izgled vašem vrtu ili terasi.

Vodootporne sjenice vrhunske kvalitete

JYSK vrtni paviljoni se sastoje od vodootpornih, poliesterskih stranica i krova te metalnog okvira. Većina naših paviljona je sklopiva te se tako mogu vrlo lako spakirati, pospremiti u garažu ili pak prenijeti ondje gdje su vam potrebni. U ponudi imamo razne dimenzije paviljona, poput: 270x270, 300x300, 300x400 cm.

Nadalje, osim kompletnih paviljona, u ponudi imamo i pojedinačne stranice ili krovove paviljona u koje nisu uključeni metalni okviri, odnosno nosači samih paviljona.

Čemu služe paviljoni?

  • Društvena okupljanja: Paviljoni pružaju prostran i zaštićen prostor za druženje s obitelji i prijateljima. Idealni su za rođendanske proslave, obiteljske piknike, kućne zabave i slične prigode.
  • Odmor i opuštanje: Savršeni su za stvaranje kutka za opuštanje na otvorenom. Možete postaviti udoban namještaj, viseće ljuljačke ili ležaljke unutar paviljona i uživati u miru i tišini uz svježi zrak.
  • Prostor za blagovanje: Mogu poslužiti kao elegantna vanjska blagovaonica. Postavite stol i stolice unutar paviljona kako biste uživali u obrocima na otvorenom, zaštićeni od sunca i vjetra.
  • Hobi i aktivnosti: Paviljoni mogu poslužiti kao prostor za različite hobije i aktivnosti na otvorenom. To može uključivati slikanje, čitanje, izradu rukotvorina ili tjelovježbe na svježem zraku.

Paviljoni se mogu smjestiti u različite kutove dvorišta ili samostalno postaviti u vrtu. Ako želite saznati više korisnih savjeta, posjetite naš blog koji ističe prednosti paviljona.