Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna

Besplatna dostava do 28. veljače na JYSK.hr prilikom online kupovine u vrijednosti od 2000.- HRK ili više

Paviljon štiti od kiše, snijega i vjetra

Paviljon se može upotrijebiti na bezbroj načina i omogućuje vam da u uživate u ljetu u svom vrtu bez obzira na vremenske uvjete. Uz vrtni paviljon ili vjetrobran možete imati topao i zaštićen kutak u kojem ćete provesti vjetrovit ljetni dan. Isto tako, ako sunčeve zrake postanu prejake, paviljon može pružiti pravu količinu osvježavajućeg hlada. Paviljone možete upotrijebiti i kako biste zaštitili sebe i svoju obitelj od večernje izmaglice ili laganog pljuska. U trgovinama JYSK pronaći ćete paviljone u širokom rasponu veličina.

Paviljon je idealan i kada imate goste. Kao što svi znamo, vremenski uvjeti mogu biti nepredvidljivi, ali s vrtnim paviljonom roštilj s prijateljima neće biti upropašten u slučaju neočekivanog pljuska.

Ako imate puno gostiju, preporučujemo vam da odaberete izdržljiv, vodootporan paviljon pomoću kojeg ćete dobiti ugodnu prostoriju nasred vrta. U trgovinama JYSK pronaći ćete veliki izbor solarnih lampi i posuda za cvijeće koje su odlične za postizanje vesele atmosfere.

POKLANJAMO VAM KUPON OD 50 kn!

Visa Mastercard