Ukrasni jastuci za udobniji namještaj

Dekorativni jastuci ili ukrasne jastučnice brz su i povoljan način da svojem domu dodate udobnosti i osobnosti. Ukrasni jastuci nisu samo dekorativni dodaci za dom koji se lako mogu zamijeniti, već imaju i praktičnu funkciju. Dobar jastuk za leđa pružit će optimalnu potporu ako sjedite dulje vrijeme, stoga je gotovo neizostavan na vašoj fotelji, kauču i u krevetu ako volite čitati.

Udobno se zavalite na trosjed dok gledate TV, a vaš novi JYSK dekorni jastuk će vam pružiti dodatnu udobnost i potporu za leđa i vrat. Osim klasičnih jastuka za dvosjede, trosjede i krevete, u ponudi imamo i ergonomske jastuke za leđa, ali i širok izbor ukrasnih jastučnica različitih boja, materijala i dimenzija.

106 proizvodi
    106 proizvodi

    Dekorni jastuci različitih materijala

    JYSK ima velik izbor ukrasnih jastuka i ukrasnih navlaka za jastuke, a osim toga možete pronaći prekrasne jastuke za kauče, jastuke za leđa, jastuke od pjene itd. Imamo nešto za svaki stil bez obzira na to preferirate li print, uzorak, umjetno krzno odnosno čupave jastuke, velur, svilu, baršun, lan, flis, šenil ili pamuk. Ovdje pogledajte naš izbor klasičnih, okruglih, duguljastih, boemskih, retro i modernih jastuka - i opremite svoj dom visokokvalitetnim ukrasnim jastucima iz JYSKa.