Kvalitetni stolnjak, prostirka ili nadstolnjak za vaš stol

Idealan stolnjak za ugodnu i svečanu atmosferu tijekom obroka s obitelji i prijateljima pronađite u JYSKu po super cijeni i u širokom izboru. Nadstolnjak postavite preko stolnjaka da biste postigli svečaniji dojam ili istaknuli određenu boju vašeg interijera.

Tekstili za stol iz JYSKa izuzetno su kvalitetni te će zaštititi vaše blagovaonske stolove od prljanja i posjekotina. PVC ili plastificirani stolnjaci jednostavni su za održavanje, ali su i dugovječni zbog svoje vrhunske kvalitete. Stolne prostirke odnosno podmetači za tanjure će pozicionirati mjesta za stolom te dodatno zaštititi vaše stolove, ali i stolnjake, a poslužit će i kao snažan dekorativni element u vašoj blagovaonici.

JYSK stolnjaci za ugodan ambijent blagovaonice

Prilikom dekoriranja stola savjetujemo vam da se držite osnovnih pravila, ali ne zaboravite istaknuti individualizam. JYSK je za vas pripremio širok izbor stolnjaka i nadstolnjaka različitih materijala uz koje će upravo to biti moguće. Odabir klasičnog stolnjaka od pamuka ili vinila, podmetača od jute, tanjura, zdjela, vaza i cvijeća ili nekih drugih dekorativnih detalja može vaš stol učiniti upravo takvim. Istaknite svoj dobar ukus i osjećaj za lijepo kombinacijom više različitih materijala te tako oduševite svoje ukućane i goste.