Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Zavjese u bijeloj i bež boji u dnevnom boravku i blagovaonici i Anne Mette

Favoriti među zavjesama

Zavjese kao rješenja za dekoraciju prozora imaju veliki utjecaj na vizualni izraz vašeg doma, ali i na to kako se osjećate. One vam mogu pomoći da zamračite prostoriju, da se zaštitite od radoznalih pogleda izvana, pa čak i spriječiti prodiranje hladnoće. U ovom blogu, naša stručnjakinja za uređenje prozora Anne Mette Amstrup Bang, dijeli svoje favorite u novom JYSK asortimanu. “U našem brzom svakodnevnom životu, potrebno je da stvari budu praktične i lagane”, kaže Anne Mette i nastavlja: “Ove zavjese se savršeno uklapaju u sezonu, a prilično jednostavno ih je okačiti.”

Sive zavjese ROXEN

Blagovaonica s dugim sivim zavjesama

„ROXEN je nova zavjesa u našem asortimanu - ni debela ni tanka, već nešto između što smatram idealnim za nadolazeću sezonu. Ima miran i nordijski izgled, prikladan za svaki dekor i stil,” kaže Anne Mette i nastavlja:

“Zavjese u JYSKu obično su dugačke 300 cm, ali ove su 245 cm pa ih ne morate skraćivati (iako je to stvarno jednostavno – pogledajte naš video vodič). I postoji još jedna stvar koja je jednostavna kod ove zavjese: ima i traku za zavjese i skrivene petlje, što znači da je možete objesiti ili na tradicionalnu traku za zavjese ili na stup za zavjese. Ne morate mijenjati ono što već imate kod kuće.”

ROXEN je dostupna u dvije klasične boje: sivoj i bež.

Prljavobijele zavjese ABRAUR

“Zavjesa ABRAUR jedna je od novih svjetlijih zavjesa koje uvodimo ove sezone. Zavjesa je gotovo bijele boje i ima diskretne, nasumične pruge po tkanini, što joj daje jako lijep izgled.”

ABRAUR se može staviti i na žicu i karnišu i lako se može skratiti.

Zavjesa za zamračivanje BOLGA

Bijele rolo zavjese za zamračivanje i prozirne bež zavjese

“Ako tražite zavjese ili rolo zavjese koje u potpunosti blokiraju sunčevu svjetlost, onda bih preporučila našu rolo zavjesu za zamračivanje BOLGA. Jednostavan dizajn čini je dobrom opcijom za većinu domova, a njezina cijena veoma je razumna. Savršena je za spavaću sobu ili dnevni boravak u kombinaciji s primjerice zavjesom ABRAUR.”

BOLGA se može lako očistiti vodom, a širinu rolo zavjese možete skratiti.

Otkrijte naše savjete kako najlakše oprati zavjese.

Saznajte više

Omiljeni artikli stručnjaka za dekoraciju

Omiljeni artikli stručnjaka za dekoraciju

Skandinavski dekor s mirnim i elegantnim dizajnom

Skandinavski dekor s mirnim i elegantnim dizajnom

Unesite osjećaj proljeća u svoj dom uz novu Nordic Mood kolekciju

Unesite osjećaj proljeća u svoj dom uz novu Nordic Mood kolekciju

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među tekstilima za dom