Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna/331,81 € ili više je besplatna!

Zavjese u bijeloj i bež boji u dnevnom boravku i blagovaonici i Anne Mette

Favoriti među zavjesama

Datum:

Kategorija: Dekoracija

TAGOVI: zavjese, zavjese i dekori

Bez obzira na to volite li u svojem domu lagane, prozračne ili teške zavjese, nove zavjese ili rolete brz su i jednostavan način da obnovite vizualni izričaj vašeg doma. Anne Mette Amstrup Bang naša je stručnjakinja kada su u pitanju trendovi, kvalitete i funkcionalnosti uređenja prozora u kući. U ovom blogpostu s nama dijeli svoje favorite u JYSK asortimanu.

“Ove sezone usredotočili smo se na dodavanje zavjesa s laganim i prozračnim tkaninama u naš asortiman”, kaže Anne Mette, i nastavlja: “Ove lagane zavjese savršeno se uklapaju u ovom godišnjem dobu, a zavjese svjetlijih nijansi obično imaju stalno mjesto u domu, jer vam neutralne boje mogu brzo dosaditi.”

Prljavo-bijele zavjese ABRAUR

Poluprozirne i bijele zavjese u dnevnom boravku

“Zavjesa ABRAUR jedna je od novih svjetlijih zavjesa koje uvodimo ove sezone. Zavjesa je gotovo bijele boje i ima diskretne, nasumične pruge po tkanini, što joj daje jako lijep izgled.”

ABRAUR se može staviti i na žicu i karnišu i lako se može skratiti.

Zavjesa prirodnog izgleda LYR

Prozirna zavjesa od lana i poliestera

“oš jedan trend koji vidimo jest zavjesa prirodnog izgleda. Naša zavjesa LYR uklapa se u ovaj trend, a izrađena je od lana i poliesteskih vlakana. Lan tkanini daje lijepu, prirodnu strukturu, a struktura s prorezima čini je pomalo romantičnom.

Teška zavjesa NESVATN

Zavjese u boji pijeska u skandinavskoj blagovaonici

“Moram spomenuti i našu popularnu tešku - gustu zavjesu NESVATN. Omiljena je kod naših kupaca i razumijem zašto. Zavjesa je izrađena od lijepog kvalitetnog šenila i dolazi u prekrasnoj bež i tamnoplavoj boji. To je gusta zavjesa koja blokira većinu sunčeve svjetlosti i znatiželjnih očiju – a da nije zavjesa za zamračivanje”, kaže Anne Mette, i upućuje nas na svojeg idućeg favorita.

Zavjesa za zamračivanje BOLGA

Bijele rol zavjese za zamračivanje i prozirne bež zavjese

“Ako tražite zavjese ili rolete koje u potpunosti blokiraju sunčevu svjetlost, onda bih preporučila našu rolo zavjesu za zamračivanje BOLGA. Jednostavan dizajn čini je dobrom opcijom za većinu domova, a njezina cijena veoma je razumna. Savršena je za spavaću sobu ili dnevni boravak u kombinaciji s primjerice zavjesom ABRAUR.”

BOLGA se može lako očistiti vodom, a širinu rolo zavjese možete skratiti.

Otkrijte naše savjete kako najlakše oprati zavjese.