Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti OD 500 €/3767,25 kuna ili više je besplatna!

Zavjese u bijeloj i bež boji u dnevnom boravku i blagovaonici i Anne Mette

Favoriti među zavjesama

Bez obzira na to volite li u svojem domu lagane, prozračne ili teške zavjese, nove zavjese ili rolete brz su i jednostavan način da obnovite vizualni izričaj vašeg doma. Anne Mette Amstrup Bang naša je stručnjakinja kada su u pitanju trendovi, kvalitete i funkcionalnosti uređenja prozora u kući. U ovom blogpostu s nama dijeli svoje favorite u JYSK asortimanu.

“Ove sezone usredotočili smo se na dodavanje zavjesa s laganim i prozračnim tkaninama u naš asortiman”, kaže Anne Mette, i nastavlja: “Ove lagane zavjese savršeno se uklapaju u ovom godišnjem dobu, a zavjese svjetlijih nijansi obično imaju stalno mjesto u domu, jer vam neutralne boje mogu brzo dosaditi.”

Sive zavjese ROXEN

Blagovaonica s dugim sivim zavjesama

„ROXEN je nova zavjesa u našem asortimanu - ni debela ni tanka, već nešto između što smatram idealnim za nadolazeću sezonu. Ima miran i nordijski izgled, prikladan za svaki dekor i stil,” kaže Anne Mette i nastavlja:

“Zavjese u JYSK-u obično su dugačke 300 cm, ali ove su 245 cm pa ih ne morate skraćivati (iako je to stvarno jednostavno – pogledajte naš video vodič). I postoji još jedna stvar koja je jednostavna kod ove zavjese: ima i traku za zavjese i skrivene petlje, što znači da je možete objesiti ili na tradicionalnu traku za zavjese ili na stup za zavjese. Ne morate mijenjati ono što već imate kod kuće.”

ROXEN je dostupan u dvije klasične boje: sivoj i bež.

Prljavo-bijele zavjese ABRAUR

Poluprozirne i bijele zavjese u dnevnom boravku

“Zavjesa ABRAUR jedna je od novih svjetlijih zavjesa koje uvodimo ove sezone. Zavjesa je gotovo bijele boje i ima diskretne, nasumične pruge po tkanini, što joj daje jako lijep izgled.”

ABRAUR se može staviti i na žicu i karnišu i lako se može skratiti.

Zavjesa za zamračivanje BOLGA

Bijele rol zavjese za zamračivanje i prozirne bež zavjese

“Ako tražite zavjese ili rolete koje u potpunosti blokiraju sunčevu svjetlost, onda bih preporučila našu rolo zavjesu za zamračivanje BOLGA. Jednostavan dizajn čini je dobrom opcijom za većinu domova, a njezina cijena veoma je razumna. Savršena je za spavaću sobu ili dnevni boravak u kombinaciji s primjerice zavjesom ABRAUR.”

BOLGA se može lako očistiti vodom, a širinu rolo zavjese možete skratiti.

Otkrijte naše savjete kako najlakše oprati zavjese.

Saznajte više

Boja godine 2023.

Istaknute lampe novog asortimana

Favoriti među tekstilima za dom

Stvorite savršeno okruženje za novogodišnju noć

Pronađite vama najbližu JYSK trgovinu

Za pomoć i savjete obratite se JYSK zaposlenicima, otkrijte naš široki asortiman proizvoda.