Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Bijeli lonac s cvijećem na regalu

Omiljeni artikli stručnjaka za dekoraciju

Dva puta godišnje, naš 'Category Buyer' za kućni interijera, Tina Nymann, ističe svoje omiljene artikle među novostima novog JYSK asortimana. “Osjećam da ovo razdoblje zahtjeva okupljanja s prijateljima i obitelji kako bismo stvorili trenutke radosti – i što je najvažnije, pravi hygge. S naglaskom na prigušenim i mirnim bojama, organskim oblicima, omekšavanju materijala kroz krivulje, valove i vizualno teksturirane površine, mislim da ovi novi komadi mogu uljepšati i poboljšati vaš dom.”

Tegla za biljke JOKUM 

Prvi je JOKUM – prekrasna kamena teglica za biljke u lijepoj bež, gotovo krem sivoj boji s teksturiranom površinom. Njegov zaobljeni oblik daje mu umirujuću prisutnost, a da ne privlači pažnju, dopuštajući vašim biljkama ili buketima svježeg ili umjetnog cvijeća da zablistaju pod svjetlom lustera.

Slika krupnog plana lončanice za biljke u svijetlosivoj boji
Posuda za biljke od kamenine u bijeloj boji na regalu s drugim ukrasima

Svijećnjak za lučice ANDERAS 

ANDERAS svijećnjak za lučice savršen je za unos nježne boje u vaš dom, bilo da je postavljen na stolić za kavu ili komodu. Njegovi prorezi stvaraju zanimljivu igru tekstura na površini dok prekrasno raspršuju svjetlost. Upotrijebite ANDERAS da osvijetlite ugodne večeri na terasi ili balkonu ili da unesete toplinu i svjetlo u kutke vašeg doma nakon što sunce zađe.

Zdjela JENSEN

Zdjela JENSEN izvrstan je primjer nježnog dekora s mekim, organskim oblicima koji mogu podići dom dok su još uvijek vrlo suptilni. S tri razdjljka, možete jednostavno držati više stvari u posudi u isto vrijeme. Zdjela je također sigurna za uporabu hrane, što znači da je prikladna kao mjesto za pohranjivanje namirnica poput limuna ili drugog voća, a može se čak koristiti i kao prekrasan dodatak stolu za objedovanje kada se koristi za posluživanje grickalica i tapasa.

Pregledajte naš cijeli asortiman unutar dekoracije za dom u našem webshopu ili pogledajte odabrane proizvode u nastavku. Ako tražite ukrasne opcije za pohranu u svom domu, pogledajte favoriti među ukrasnim kutijama i košarama. Naravno, također možete posjetiti najbližu JYSK trgovinu i dobiti pomoć i smjernice od našeg osoblja kako biste mogli urediti svoj dom baš po svojoj mjeri.

Saznajte više

Pronađite pravi TV-stalak za vaš dnevni boravak

Pronađite pravi TV-stalak za vaš dnevni boravak

Skandinavski dekor s mirnim i elegantnim dizajnom

Skandinavski dekor s mirnim i elegantnim dizajnom

Unesite osjećaj proljeća u svoj dom uz novu Nordic Mood kolekciju

Unesite osjećaj proljeća u svoj dom uz novu Nordic Mood kolekciju

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među tekstilima za dom