Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dani vrtnog namještaja: uštedite do 40%
 

Trenutno su moguća kašnjenja u isporuci online narudžbi. Izvrsna ponuda za vašu tvrtku

Dvije stolne lampe kraj dekoracija te slika kolegice u krugu

Istaknute lampe novog asortimana

Uz nedavno ažuriran asortiman rasvjete, naša voditeljica kategorije za rasvjetu te stručnjakinja za dnevnu sobu i dekoracije, Tina Nymann, izdvaja svoja 3 favorita u novitetima rasvjete. Komentira što je to što ih čini posebnim i koju vrijednost unose u interijer i pomažu u kreiranju mirnog, opuštajućeg doma.

Stolna lampa MARKUS

Bijela lampa i svijećnjak na stoliću mramornog izgleda
Stolna lampa MARKUS Ø25xV35cm siva
25,- €/kom.
32,99 € /kom.
UŠTEDA 24%

Prva od tri favorita jest stolna lampa MARKUS. Svojim modernim, elegantnim izgledom i toplom bijelom bojom ova lampa unosi blago, opuštajuće svjetlo u vaš dom. Ima mali, mesingani detalj na vrhu, što lampi daje ekskluzivniji izgled. Lampa MARKUS je savršena za stoliće pored kauča u dnevnoj sobi, za noćni ormarić, komodu na ulazu ili gdje god želite da dodate prelijepu lampu koja će obasjati vaš prostor toplim svjetlom.

Lampa na baterije KENT

Tinin drugi favorit jest KENT – baterijska lampa, a samim tim i bežična lampa. Kao i MARKUS, KENT je također elegantna lampa i dolazi u toploj, bijeloj boji. Umjesto mesinganog detalja na vrhu, ova lampa ima mesingano dugme.

Pored uključivanja ili isključivanja lampe, ovo dugme vam takođe omogućava da zatamnite KENT na nivo koji vam odgovara, kao i da podesite tajmer da se automatski isključi. Sa ovim karakteristikama, KENT je posebno odličan za malu lampu na vašem noćnom ormariću jer vam prigušeno svjetlo i tajmer omogućavaju da zaspite bez brige. Sa svojim funkcijama zatamnjivanja i tajmera, KENT je zgodna i lijepa bežična lampa na baterije koju možete ponijeti sa sobom bilo gdje.

Stolna lampa VIGGO

Treći favorit jest retro stolna lampa ekskluzivnog izgleda - VIGGO. Ova stolna lampa zanatskog je izgleda i prelijepe glazure u smeđim, sivim i crnim tonovima. Glazura je različita na svakoj lampi i samim tim svaka je lampa jedinstvena. Sjenilo je od 50% pamuka i 50% lana, što mu daje organski izgled. Koristite VIGGO kao predivan fokus komad u vašem domu i ponosno ga izložite kao hommage najpopularnijim trendovima i materijalima ranijih vremena.

Pronađite još inspiracije za svoj dom u našem blogu koji ističe favorite među novim košarama.

Saznajte više

Unesite osjećaj proljeća u svoj dom uz novu Nordic Mood kolekciju

Unesite osjećaj proljeća u svoj dom uz novu Nordic Mood kolekciju

Vodič za brzosušeći vrtni namještaj za sve vremenske prilike

Vodič za brzosušeći vrtni namještaj za sve vremenske prilike

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među tekstilima za dom

Dodajte dašak prirodne topline svom blagovaonskom stolu

Dodajte dašak prirodne topline svom blagovaonskom stolu