Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna/331,81 € ili više je besplatna! Dostava prije Božića? Naručite online najkasnije do 14. 12. 2022.

Istaknute lampe novog asortimana

Istaknute lampe novog asortimana

Nove svjetiljke koje su stigle u naš asortiman rasvjete zaista zaslužuju biti u centru pažnje. Pitali smo Tinu Nymann, jednu od naših stručnjakinja za dekor, što ih čini posebnima i gdje bi ih ona iskoristila u vlastitom domu. “Rasvjeta je ključna za atmosferu u svakom domu pa sam stoga odabrala istaknuti dvije stolne lampe i baterijsku lampu koje vašem domu dodaju blagu svjetlost,” započinje Tina i nastavlja detaljno opisivati ​​svaku od njih.

Staklena stolna lampa EDMUND

Stolna lampa na staklenom stalku sa sivim sjenilom na mramornom pladnju

„Stolna lampa EDMUND ima postolje od stakla boje dima i sivo, pamučno sjenilo koje joj savršeno pristaje. Jednostavnost boje odgovara i samom dizajnu lampe; EDMUND ima eleganciju i jednostavnost koja je čini savršenom za dnevni boravak i kao funkcionalan i kao ukrasni dodatak. U slučaju da želite poboljšati izgled svoje spavaće sobe, postavite ovu stolnu lampu na svoj noćni ormarić. To će sobi odmah dati hotelski ugođaj,” kaže Tina.

Stolna lampa EDMUND je visoka 35 centimetara.

Također bacite oko i na naš blogpost: Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana.

Stolna lampa od bambusa JULIUS

Stolna lampa skandinavskog stila s postoljem od bambusa

„Stolna lampa JULIUS ima postolje od bambusa i jednostavno laneno sjenilo. Dizajn je vrlo jednostavan i skandinavski. JULIUS će vašoj sobi dati suptilno svjetlo, što ga čini savršenim za noćni ormarić”, kaže Tina.

Baterijska lampa HOLGER 

Baterijska lampa sa smeđim sjenilom

„Ove sezone također želim istaknuti našu novu lampu na baterije HOLGER koja daje toplo i dekorativno svjetlo. Ova bežična svjetiljka lako se postavlja u vaš dom te dodaje osjećaj udobnosti vašem domu. Iskoristite je na policama i stolovima ili je ponesite sa sobom”, ushićeno govori Tina.

Baterijska lampa od smeđeg stakla

Baterijska lampa HOLGER visoka je 16 centimetara i dolazi s nezamjenjivom LED ukrasnom žaruljom, a potrebne su joj 3xAAA baterije.

Saznajte više

Kako iskoristiti balkon ili terasu u zimsko doba

U centru pažnje: kolekcija EGELEV

Vodič: Izbor ogledala

Koja tkanina će vas najbolje ugrijati?

Pronađite vama najbližu JYSK trgovinu

Za pomoć i savjete obratite se JYSK zaposlenicima, otkrijte naš široki asortiman proizvoda.