Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 500 €/3767,25 kuna ili više je besplatna! Moguća su kašnjenja isporuka do 10 radnih dana. Ispričavamo se i zahvaljujemo na razumijevanju

Crna visilica s velikim žaruljama i slika Tine Nymann

Istaknute lampe novog asortimana

Postoje nove svjetiljke u našem asortimanu rasvjete koje zaslužuju dodatnu pozornost. Tina Nymann jedna je od naših stručnjakinja za život i uređenje, a pitali smo je o njezinim favoritima i pričama iza njih. “Ručno sam odabrala neke lampe koje su pomalo netradicionalne – lampe s određenim značajkama ili funkcionalnošću koje sve dodaju stil i udobnost vašem domu”, započinje Tina i nastavlja detaljno opisivati svaku od njih.

HANNES difuzor lampa i eterična ulja LEON

Bijela difuzna lampa

 

HANNES je svjetiljka koja ujedno služi i kao difuzor. U bazu ulijte vodu, dodajte nekoliko kapi eteričnog ulja LEON te poklopite i uključite. HANNES je visok 16 cm, ima promjer 11 cm i uključuje USB kabel. Mirisno ulje LEON dolazi u pakiranju s tri različita mirisa.

“HANNES će širiti prekrasno, prigušeno svjetlo i – uz pomoć eteričnih ulja LEON – lijep miris i ugodnu vlažnost, sve u isto vrijeme. HANNES ima klasičan izraz koji će pristajati svakoj spavaćoj sobi, tinejdžerskoj sobi ili kupaonici. Postolje ima drveni izgled i bijeli plastični vrh s elegantnim rubovima, a praktična veličina čini ga idealnim za policu ili stolić”, kaže Tina.

Također, pogledajte Tinin omiljeni dekor ove sezone

MAGNAR stropna lampa i TORE žarulje

Crna visilica s velikim žaruljama iznad stola za večeru

MAGNAR je crni tri-u-jedan privjesak od čelika s okruglim vrhom i tri žice. Svaki je dugačak 200 cm, ali možete prilagoditi duljinu, tako da stane iznad vašeg blagovaonskog stola ili gdje god vam je potrebno - samo namotajte kablove u bazu. Lampa ne uključuje žarulje, ali preporučujemo da koristite TORE spiralnu LED žarulju u boji dima.

„Važno je kombinirati MAGNAR luster s pravom žaruljom, a ja smatram da je nova ukrasna TORE spiralna LED žarulja upravo to. Elegantan izgled mjedi na vrhu grla svjetiljke i velika žarulja boje dima izgledaju vrlo elegantno zajedno,” kaže Tina “Ali ova lampa nije samo elegantna – ona je i praktična i svestrana. Objesit ću ga iznad stola za večeru, ali lako se može staviti u mračni kut dnevne sobe ili čak u hodnik.”

Baterijska lampa KLEMENS

Baterijska lampa od bambusa i papira

 

Baterijska lampa KLEMENS visoka je 46 cm, dolazi s neizmjenjivom ukrasnom LED žaruljom i ima baterijsku kutiju s funkcijom timera.

„Na kraju, želim istaknuti našu baterijsku lampu KLEMENS koja baca toplo i dekorativno svjetlo. Žarulja je smještena unutar bijele plastične cijevi, a to stvara meku, difuznu svjetlost. Uhvatite ručku i nosite KLEMENS sa sobom kako biste svakoj prostoriji dodali udobnost,” predlaže Tina.

Saznajte više

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Favoriti među zavjesama

Započnite proljeće mirnim, zeleno-plavim nijansama

Boja godine 2023.

Pronađite vama najbližu JYSK trgovinu

Za pomoć i savjete obratite se JYSK zaposlenicima, otkrijte naš široki asortiman proizvoda.