Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 500 €/3767,25 kn ili više je besplatna! Moguća su kašnjenja u dostavi.  Dostava prije Božića? Kreirajte svoju online narudžbu do 11. 12.

 

Dvije stolne lampe kraj dekoracija te slika kolegice u krugu

Istaknute lampe novog asortimana

Uz nedavno ažuriran asortiman rasvjete, naša voditeljica kategorije za rasvjetu te stručnjakinja za dnevnu sobu i dekoracije, Tina Nymann, izdvaja svoja 3 favorita u novitetima rasvjete. Komentira što je to što ih čini posebnim i koju vrijednost unose u interijer i pomažu u kreiranju mirnog, opuštajućeg doma.

Stolna lampa MARKUS

Prva od tri favorita jest stolna lampa MARKUS. Svojim modernim, elegantnim izgledom i toplom bijelom bojom ova lampa unosi blago, opuštajuće svjetlo u vaš dom. Ima mali, mesingani detalj na vrhu, što lampi daje ekskluzivniji izgled. Lampa MARKUS je savršena za stoliće pored kauča u dnevnoj sobi, za noćni ormarić, komodu na ulazu ili gdje god želite da dodate prelijepu lampu koja će obasjati vaš prostor toplim svjetlom.

Lampa na baterije KENT

Tinin drugi favorit jest KENT – baterijska lampa, a samim tim i bežična lampa. Kao i MARKUS, KENT je također elegantna lampa i dolazi u toploj, bijeloj boji. Umjesto mesinganog detalja na vrhu, ova lampa ima mesingano dugme.

Pored uključivanja ili isključivanja lampe, ovo dugme vam takođe omogućava da zatamnite KENT na nivo koji vam odgovara, kao i da podesite tajmer da se automatski isključi. Sa ovim karakteristikama, KENT je posebno odličan za malu lampu na vašem noćnom ormariću jer vam prigušeno svjetlo i tajmer omogućavaju da zaspite bez brige. Sa svojim funkcijama zatamnjivanja i tajmera, KENT je zgodna i lijepa bežična lampa na baterije koju možete ponijeti sa sobom bilo gdje.

Stolna lampa VIGGO

Treći favorit jest retro stolna lampa ekskluzivnog izgleda - VIGGO. Ova stolna lampa zanatskog je izgleda i prelijepe glazure u smeđim, sivim i crnim tonovima. Glazura je različita na svakoj lampi i samim tim svaka je lampa jedinstvena. Sjenilo je od 50% pamuka i 50% lana, što mu daje organski izgled. Koristite VIGGO kao predivan fokus komad u vašem domu i ponosno ga izložite kao hommage najpopularnijim trendovima i materijalima ranijih vremena.

Pronađite još inspiracije za svoj dom u našem blogu koji ističe favorite među novim košarama.

Saznajte više

Zavolite stil japandi uz seriju SOLLERUP

Vodič kroz unutarnje i vanjske božićne lampice

Uljepšajte svoj dom namještajem od ratana

Božićni patuljci useljavaju u vaš dom