Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Vanjski paviljon na terasi

Evo kako urediti natkriveni vanjski prostor

Paviljon na terasi idealan je nastavak vašeg doma, a može biti centralno mjesto vaše ljetne zabave, bilo u obližnjem parku ili u vlastitom dvorištu. 

Vaš paviljon može poslužiti kao vanjska dnevna soba tijekom ljetnih mjeseci, omogućujući vam da stvorite dojam interijera kada je uređujete. Razmišljajte na isti način kao i u zatvorenom prostoru kada ga stilizirate. U ovom blogpostu pronaći ćete naše najbolje ideje za paviljone koje će vam pomoći da stvorite atmosferu s puno hyggea te prostor u kojem se možete opustiti i uživati na otvorenom.

Pročitajte više o prednostima paviljona.

Tegle za cvijeće i bilje

Stvorite ugodnu atmosferu tako što ćete dodati dašak zelenila svojem paviljonu: postavite žardinjere s pravim ili umjetnim biljkama. Ne samo da će zelenilo pridonijeti cjelokupnom dojmu, već će stvoriti i osjećaj privatnosti štiteći vaš vanjski prostor od znatiželjnih pogleda susjeda i prolaznika.

Vanjska rasvjeta 

Kako se spušta večer, možete se dulje družiti na otvorenom ako ste svoj paviljon ukrasili fenjerima, baterijskim lampama ili lampicama – ili kombinacijom svega troje. Ne samo da će lampe rasvijetliti vaš paviljon, već će stvoriti i čaroban ambijent koji vam omogućuje da uživate u ugodnoj atmosferi do dugo u noć.

Paviljon kao što je FAABORG lako se uređuje i dodaje dodatni šarm vašem vanjskom prostoru. Lako ukrasite nožice i šipke paviljona visećim teglama za cvijeće ili nježnim LED lampicama.

Sitnice i dekoracije za završni dojam  

Kako biste dovršili cjelokupan izgled uređenja vašeg paviljona, neophodno je dodati ukrase i dekoracija. Ovi završni detalji unose osjećaj profinjenosti i osobnosti u vaš prostor. Kutije, pladnjevi, svijeće, vaze i skulpture doprinose ugodnoj atmosferi, kao u interijeru.

Vanjski paviljon na terasi

Bilo da primate goste ili jednostavno uživate u hladnom piću na terasi, nemojte podcijeniti učinak dobro odabranog stolnjaka. Budući da on odmah podiže ukupan dojam, stolnjak igra važnu ulogu u vašem eksterijeru.

Udobnost na prvom mjestu 

Pobrinite se da uživate na udobnom dok boravite vani, a uz par dodataka produžite sezonu na otvorenom i početkom jeseni. Ukrasni jastuci za leđa i jastučići za sjedenje igraju ključnu ulogu u pružanju optimalnih uvjeta za sjedenje omogućujući vam da se opustite pod okriljem paviljona.

Kada transformirate vanjski prostor u primamljivu dnevnu sobu na otvorenom, pokrivači i deke neizostavni su detalji. 

Ovi dodaci ne samo da podižu razinu udobnosti, već također stvaraju ugodnu i privlačnu atmosferu u vašem prostoru. 

Stavite vanjski tepih u vaš paviljon i brzo ćete dobiti ugođaj dnevne sobe. Opustite se u svojem domu – izvan njega.  

Saznajte više

Vodič za odabir idealnih vrtnih stolica

Vodič za odabir idealnih vrtnih stolica

Vodič za odabir savršenog vrtnog stola

Vodič za odabir savršenog vrtnog stola

Vodič za slaganje modularne garniture

Vodič za slaganje modularne garniture

Različiti materijali vrtnog namještaja - detaljan vodič

Različiti materijali vrtnog namještaja - detaljan vodič