Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Bijela vaza, zdjela, svijećnjaci i svijećnjak na komodi

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Dvaput godišnje pitamo Tinu Nymann, JYSKovu Voditeljicu kategorije Kućanstvo o njezinim favoritima među novostima u JYSK asortimanu: “Osjećam da ovo razdoblje zahtijeva toplinu, opuštanje, trenutke radosti s prijateljima i obitelji – i što je najvažnije, pravi hygge. S naglaskom na prirodne oblike kroz elegantne krivulje, valove i vizualno teksturirane površine, mislim da ovi novi komadi mogu uljepšati i poboljšati vaš dom.”

Vaza CARLO 

Prva je na redu vaza CARLO –  elegantna vaza, prirodnog oblika i lepršavih, valovitih rubova. Njezin zaobljeni oblik daje umirujuću prisutnost, a pritom ne odvlači pozornost. Sa svojom toplom, bijelom glazurom koja je blago prozirna, svaka CARLO vaza je jedinstvena. Stavite jedan ili dva cvijeta ili nekoliko stabljika ili grančica – svježih ili umjetnih – u vazu za prekrasan komad koji će doista uljepšati vaš dom i unijeti toplinu i udobnost.

Zdjela HILMIR 

Baš kao i vaza CARLO, zdjela HILMIR također je izvrstan primjer organskih oblika i dekora s vijugavim, zaobljenim rubovima. Na prvi pogled, gotovo kao da se vaza lagano njiše na vjetru. HILMIR je savršen kao blistav, samostalan ukras. Zdjela je također sigurna za hranu, što znači da je prikladna kao mjesto za pohranu namirnica poput limuna, a može se čak koristiti i kao zadivljujuća zdjela za posluživanje grickalica za tapase.

Svijećnjak ANDREAS

Keramički svijećnjak ANDREAS dolazi u umirujućim zemljanim nijansama smeđe i boje pijeska, u dobrom kontrastu s bijelim i krem svijećama. Njegov zaobljeni oblik daje vašim svijećama prisutnost i visinu. Komad dekora koji je upečatljiv, a ne remeti mir - svijećnjak ANDREAS mogao bi biti upravo ono što tražite.

Svijećnjak ALLAN 

Svijećnjak za lučice ALLAN  izrađen je od smeđeg stakla i ima brušenu teksturiranu površinu. Svijećnjak za lučice prekrasno raspršuje svjetlost, dodajući puno osobnosti, topline i atmosfere vašem domu. Koristite ga da osvijetlite ugodne večere ili da unesete toplinu u kutke oko svog doma.

Pregledajte naš cijeli asortiman unutar dekoracija za dom u našem webshopu ili pogledajte odabrane proizvode. Tražite li ukrasno kuhinjsko posuđe, provjerite kako dodati dašak prirodne topline svom blagovaonskom stolu. Naravno, također možete posjetiti vama najbližu JYSK trgovinu i dobiti pomoć i smjernice od našeg osoblja kako biste mogli urediti svoj dom baš po svojoj mjeri.

Saznajte više

Unesite osjećaj proljeća u svoj dom uz novu Nordic Mood kolekciju

Unesite osjećaj proljeća u svoj dom uz novu Nordic Mood kolekciju

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među tekstilima za dom

Dodajte dašak prirodne topline svom blagovaonskom stolu

Dodajte dašak prirodne topline svom blagovaonskom stolu

Boja godine

Boja godine