Vanjska pohrana - klupe, kutije, sanduci i ormarići s pohranom

Vanjska pohrana u vašem eksterijeru ima funkcionalnu i dekorativnu ulogu. Kutije ili sanduci za vrtne jastuke čuvaju vaše jastuke i podmetače za stolice čistima i suhima tijekom kišnih dana ili rosnih noći. Vanjske pohrane vrlo su praktično rješenje za brzo pospremanje terase nakon dana provedenog na otvorenom.

Ormari za vanjski prostor te klupe s prostorom za pohranu također su dio naše ponude. Vanjski ormari čuvaju vaš vrtni alat, dječje igračke, ljuljačke, ključeve vrtne kućice te ostale predmete. JYSKov širok i povoljan izbor sanduka, klupa i ormara za vanjski prostor možete pogledati na našoj web stranici ili u vama najbližem JYSKu.

    Namještaj za vanjsku pohranu uskladite s ostatkom vrtnog namještaja

    Želite li da vaš sanduk za jastuke ili pak ormar odgovara ostatku vašeg vrtnog namještaja? Naše kutije za odlaganje, klupice s pohranom te ormari za vanjski prostor dolaze u jednakim bojama i materijalima kao i ostatak našeg vrtnog namještaja.

    Odaberite između klasičnog drva, petana ili plastike. Od boja u ponudi imamo ormare i sanduke u crnoj, smeđoj te tamnosivoj boji.