Vanjska pohrana - klupe sa spremištem, kutije, sanduci i ormarići

Vanjska pohrana u vašem vrtu ima funkcionalnu i dekorativnu ulogu. Kutije ili sanduci za vrtne jastuke održat će vaše jastuke i podmetače za stolice čistima i suhima tijekom kišnim dana ili vlažnih noći. Osim toga, vanjske su pohrane vrlo praktično rješenje za brzo pospremanje terase nakon dana provedenog na otvorenome.

U ponudi imamo i drvene ormare te klupice sa spremištem, u koje možete pospremiti i vrtni alat, dječje igračke, ljestve, ključeve vrtne kućice te bilo kakve sitne predmete. Naš široki izbor sanduka, klupica te ormara za vanjski prostor možete pogledati na našoj web-stranici ili u vama najbližoj JYSK poslovnici!

    Namještaj za vanjsku pohranu uskladite s ostatkom vrtnog namještaja

    Želite li da vaš sanduk za jastuke ili pak ormar odgovara ostatku vašeg vrtnog namještaja? Naše kutije za odlaganje, klupice s pohranom te ormari za vanjski prostor dolaze u jednakim bojama i materijalima kao i ostatak našeg vrtnog namještaja!

    Odaberite između klasičnog drva, petana ili plastike. Od boja u ponudi imamo ormare i sanduke u crnoj, smeđoj te tamno sivoj boji.