Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna/331,81 € ili više je besplatna!

Okrugle pletene košare i četvrtaste drvene i pletene košare

Favoriti među ukrasnim kutijama i košarama

Datum:

Kategorija: Pohranjivanje

TAGOVI: inspiracija, košare, pohranjivanje

Ništa ne čini dom čistim i urednim poput košara i kutija za pohranu. Kad god vam zatreba mjesto za prekrivače, pleteninu, vaše časopise ili igračke, lijepa kutija za pohranu može vam pomoći. Pitali smo našu kolegicu, Voditeljicu kategorije Kućanstva, Susanne Bank, o njezinim favoritima među novitetima JYSKa: “Bilo mi je izrazito teško izabrati između različitih proizvoda, no na kraju sam se uspjela odlučiti za tri različite košare - one su i višenamjenske i vrlo dekorativne,” kaže Susanne.

Okrugla košara CHRISTOF 

Okrugla pletena košara s crnim i narančastim detaljima


“CHRISTOF je savršene veličine koja je čini prikladnom za razne namjene,” kaže Susanne. “Možete je koristiti na polici za knjige za svijeće, na stolu za časopise, u ormaru za rukavice, kape, šalove – ili kako god poželite. Ima prekrasne detalje u narančastoj i crnoj boji koji joj daju vrlo zanimljiv izgled. Savršeno za moderan dom,” kaže Susanne.

Košara CHRISTOF koja je izrađena od morske trave je visoka 16 centimetara i istog je promjera.

Okrugla košara EGGERT 

Okrugla košara na drvenom podu

“Košara EGGERT super je svestrana. Veličina je čini savršenom za prekrivače, jastuke ili igračke,” kaže Susanne. "Dakle, ako tražite prostor za pohranu za svoju dnevnu sobu, spavaću sobu, kupaonicu ili dječju sobu, onda je EGGERT izvrstan izbor."

EGGERT je također izrađena od morske trave. Visoka je 30 centimenatara, a promjer joj je 35 centimetara.

Košara GERLAND od drveta i pruća

Drvena i pletena košara na bijelom konzolnom stolu

“Košara za pohranu ručnika, pokrivača, čarapa, šminke ili igračaka za pse/mačke... GERLAND je vrlo koristan”, kaže Susanne. "Jednostavan, moderan izraz pristajat će svakoj tinejdžerskoj sobi, uredu ili hodniku, a možete ga nositi sa sobom koliko želite."

GERLAND je izrađen od drveta i bambusa visok je 14 centimetara, širok 20 centimetara i dugačak 30 centimetara.