Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Ukrasne i praktične pletene košare s ručkama u različitim tkanim uzorcima

Favoriti među ukrasnim kutijama i košarama

Rješenja za pohranu poput košara i kutija savršena su za organiziranje vaših stvari i održavanje doma urednim. U JYSKu dvaput godišnje obnavljamo asortiman unutar dekorativnih rješenja za pohranu i košara, a u ovom blogu voditeljica kategorije Tina Nymann otkriva svoje favorite među novitetima: „Volim reći da je dom tamo gdje je sreća, a ove košare donose mi puno radosti jer oboje dodaju lijep dodir i održavaju stvari urednima,”.

Pletene košare kao estetska rješenja za pohranu

“Prvo, želim istaknuti košaru MICHAEL s pletenim ručkama – i to je moj novi favorit,” kaže Tina. MICHAEL je prekrasna višenamjenska košara koja spaja praktičnost i estetiku u jedno. Upotrijebite ga za pohranjivanje stvari poput časopisa, pletiva ili garnitura ili ga ponesite sa sobom na divan piknik u prirodi. “Prekrasna košara kao što je MICHAEL izvrsna je za pospremanje i postizanje dobro organiziranog prostora. Planiram koristiti košaru MICHAEL u svojoj dnevnoj sobi da odložim stvari kad ih ne koristim.”

Retro rješenja za pohranu s dodirom prirode

"Moja druga dva omiljena rješenja za pohranu su pletene košare BJERGI i HALFRED ", nastavlja Tina. BJERGI je košara od vrbe i morske trave u kojoj su dva prirodna materijala lijepo upletena u šarmantan uzorak pun detalja. BJERGI je dostupan u dvije veličine – manjoj verziji (Š33xD26xV19 cm) i većoj verziji (Š39xD34xV25 cm). Pletena košara HALFRED izrađena je od vrbe i klasična je, retro verzija rješenja za pohranu od pletenog pruća. Košara ima rustikalnu i šarmantnu privlačnost – savršena je dekoracija za moderan pogled na popularnu bezvremensku, tradicionalnu atmosferu u vašem domu.


“Obje košare dolaze u umirujućim nijansama karamel smeđe koja unosi boju i toplinu u vaš dom, a uz retro, ali suvremeni osjećaj, BJERGI i HALFRED savršene su za praktično i i dekorativno odlaganje u svakom domu,” kaže Tina.

U nastavku pogledajte odabrane artikle iz našeg asortimana pletenih košara i drugih rješenja za odlaganje ili pregledajte cijeli asortiman košara i kutija za odlaganje u našem webshopu. Za više favorita iz naših drugih kategorija proizvoda, pogledajte i ostale blogove o našim favoritima.

Saznajte više

Odaberite savršenu komodu

Odaberite savršenu komodu

Koji od ovih 5 ormara idealno odgovara vašem lifestyleu?

Koji od ovih 5 ormara idealno odgovara vašem lifestyleu?

Vodič: kako odabrati vitrinu

Vodič: kako odabrati vitrinu

Savjeti kako najbolje organizirati knjige

Savjeti kako najbolje organizirati knjige