Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 500 €/3767,25 kuna ili više je besplatna! Zbog promjene skladišnog centra moguća su kašnjenja isporuka do 10 radnih dana. Ispričavamo se i zahvaljujemo na razumijevanju

Dvije okrugle košare, mala pravokutna košara i Susanne Bank

Favoriti među ukrasnim kutijama i košarama

Voditeljica kategorije Kućanstvo, Susanne Bank, JYSKova je stručnjakinja za pametna rješenja za pohranu, a jedno od njezinih omiljenih rješenja su košare.

“Košare mogu držati vaš nered izvan vidokruga, a istodobno vam biti nadohvat ruke", kaže Susanne prije nego što s nama podijeli svoja tri favorita u novom asortimanu.

Košara od morske trave LAU

Košara s morskom travom visi na zidu u kuhinji

 

LAU je košara od morske trave s dvije police idealna kao zidna polica. Široka je 28 cm, visoka 36 cm i dubine 12 cm.

”LAU je vrlo dekorativan i praktičan u isto vrijeme. Možete ga koristiti u kuhinji za svoje svježe začinsko bilje, u kupaonici za kozmetiku, u hodniku za rukavice i ključeve – ili bilo gdje drugdje gdje vam je potrebna pohrana sitnica,” kaže Susanne i nastavlja: “U JYSKu neprestano tražimo korisne predmete koji mogu pomoći našim kupcima u njihovom svakodnevnom životu. Mnogi ljudi imaju problema s organiziranjem svojih domova, stoga su rješenja za pohranu područje u kojem osjećamo da stvarno možemo nešto promijeniti. Korištenje vertikalnog prostora jedan je od naših najboljih savjeta – održava pod urednim, a LAU u isto vrijeme jednostavno izgleda lijepo.”

Plastična košara MILAS

Plave, sive i koraljne plastične košare na regalu

Plastična košara MILAS može se sklopiti i složiti. Dostupna je u dvije različite veličine i u tri različite boje: plava, siva i koraljna.

“MILAS je već neko vrijeme u našem asortimanu, a kako su ove košare jako popularne među našim kupcima, odlučili smo uvesti novu boju – svježu i veselu plavu koja nadopunjuje dvije prvotne boje,” kaže Susanne. “MILAS je i lijep i funkcionalan. Ako vam je prostor na policama ograničen, složite nekoliko košara MILAS jednu na drugu. Dodajte oznaku sadržaja na prednju stranu košare, tako da ne morate tražiti svoje stvari. A ako vam neko vrijeme ne treba, samo ga presavijte i spremite. Možete ga koristiti u kuhinji, kupaonici ili spavaćoj sobi. Svugdje dobro izgleda,” kaže Susanne sa smiješkom.

Okrugla košara ALVAR

Tri okrugle košarice i mala pravokutna košarica

ALVAR je okrugla košara visine 35 cm i promjera 35 cm.

”ALVAR ima vrlo prirodan izgled, ali je zapravo napravljen od plastike. To znači da je super praktičan jer ga možete bezbrižno koristiti u kupaonici ili vani na natkrivenom balkonu ili terasi, a s pomoću ručka lako ga se premješta. Ima cool dizajn s okomitim uzorkom s jedne strane i vodoravnim uzorkom s druge strane, a osobno ću koristiti jedan za deke na terasi, a jedan za ručnike u kupaonici,” kaže Susanne prije nego što se vrati pronalasku novih, praktična rješenja za pohranu za JYSKove kupce.  

Saznajte više

Koji od ovih 5 ormara idealno odgovara vašem lifestyleu?

Vodič: kako odabrati vitrinu

Savjeti kako najbolje organizirati knjige

LEGACY LOUNGE: Zakoračite u prošlost

Pronađite vama najbližu JYSK trgovinu

Za pomoć i savjete obratite se JYSK zaposlenicima, otkrijte naš široki asortiman proizvoda.