Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Vrtni stol i 4 stolice od FSC certificiranog drva na terasi

FSC® oznaka osigurava da drvo dolazi iz odgovornih izvora

Značajan faktor u pogledu klimatskih promjena je uništavanje svjetskih šuma zbog neodrživog krčenja šuma. Od gradnje do uređenja doma, drvo kao materijal se široko koristi u cijelom svijetu i zato je važno da se šumski materijali, poput drveta, dobivaju iz održivih izvora kako se ne bi oštetila prirodna sredina. Mnogi od nas prepoznaju i znaju za FSC® oznaku, ali što ona konkretno znači i kako utječe na odlučivanje prilikom odabira vrtnog namještaja?

Metalna ploča s FSC logotipom na namještaju od tvrdog drva

The Forest Stewardship Council™

Forest Stewardship Council, poznatiji kao FSC, međunarodno je priznata neprofitna organizacija i sustav označavanja za drvo, papir i druge šumske materijale koji dolaze iz održivog šumarstva ili drugih izvora kojima se odgovorno upravlja.

Oznaka FSC vaše je jamstvo da su stope sječe ograničene na održive razine, omogućujući šumama kontinuirano obnavljanje i ponovni rast. Osim toga, jamči da se svo drvo može pratiti do šume porijekla. Saznajte više o FSC-u ovdje.

JYSKov FSC-certificirani asortiman vrtnog namještaja

Osnovno područje proizvoda, i jedno od najvećih u JYSKu, je naš asortiman vrtnog i vanjskog namještaja i mi smo među najvećim maloprodajnim trgovcima vrtnog namještaja u Europi. Stoga smatramo da je sasvim prirodno da radimo na aktivnom promicanju održivog šumarstva, a danas je 100% našeg asortimana drvenog vrtnog namještaja FSC-certificirano.

Oznaka FSC je vaše osiguranje da je svaki komad drvenog namještaja na otvorenom koji možete kupiti u JYSKu napravljen od šumskih materijala, kao što je drvo, koji potječu iz šuma kojima se odgovorno i održivo upravlja. Od naših velikih vrtnih lounge setova do malih vrnih pomoćnih stolića, možete savjesno odabrati naš drveni vrtni namještaj sa FSC certifikatom, znajući da vaša kupovina ne ugrožava integritet i zdravlje svjetskih šuma.

Kao član Savjeta za upravljanje šumama od 2006. godine, ne samo da je naš kompletan asortiman vrtnog namještaja FSC certificiran, već smo također posvećeni preuzimanju aktivne uloge u očuvanju šuma, promoviranju održivog šumarstva i širenju svijesti o Savjetu za upravljanje šumama i onome što znači za vas kao kupca, člana društva i stanovnika naše planete (FSC® N001715).

Naš opsežan i kompletan drveni vrtni asortiman je 100 % FSC-certificiran, stoga postoji mnogo odličnih opcija od kojih možete birati. Nastavite čitati kako biste se upoznali s  istaknutim proizvodima.

Vrtni stolovi i stolice s FSC certifikatom

Među našim najpopularnijim proizvodima za vanjsku upotrebu je širok izbor vanjskog blagovaonskog namještaja: pravokutni vrtni blagovaonski stolovi, okrugli vrtni blagovaonski stolovi, vrtne blagovaonske stolice...

Vrtni setovi s FSC certifikatom

Mnogi od naših vrtni stolova i stolica dostupni su u verziji vrtnog seta koji uključuje oboje. Ovi setovi pružaju inspiraciju za kombiniranje stola i stolica, a s obzirom da su pristupačniji nego kad biste stol i stolice kupovali odvojeno, također ćete dobiti dobru vrijednost za svoj novac.

Vrtni lounge namještaj s FSC certifikatom

Osim vrtnog blagovaonskog namještaja, naš asortiman uključuje i druge bitne komade za vaše prostore na otvorenom kao što su lounge sofe, lounge stolovi, vrtne lounge garniture i drugo. Naša UGILT kolekcija, napravljena od punog bagremovog drveta, posebno je popularna.
 

Naučite više o FSC-u i JYSKu

Ako želite saznati više o Forest Stewardship Councilu, kao i o JYSKu i našoj posvećenosti promoviranju održivog šumarstva, pogledajte sljedeće linkove:

https://www.jysk.com/respecting-environment 

https://fsc.org/en/why-forests-matter 

Saznajte više

Kako odabrati savršenu vrtnu garnituru

Kako odabrati savršenu vrtnu garnituru

Trampolini: 7 stvari koje treba uzeti u obzir prije kupovine

Trampolini: 7 stvari koje treba uzeti u obzir prije kupovine

Vodič: Pronađite pravi suncobran za sebe

Vodič: Pronađite pravi suncobran za sebe

Vodič: Odaberite pravi sanduk za vrtne jastuke

Vodič: Odaberite pravi sanduk za vrtne jastuke