VRTNE STOLICE I KLUPE ZA VAŠ BALKON, TERASU ILI DVORIŠTE

Kada je vrijeme lijepo, mnogi od nas koriste svoje terase, balkone i vrtove kao dodatni dnevni boravak. Da bi nam bilo udobno, važne su kvalitetne vrtne stolice ili klupe. U JYSKu vas čekaju stolice za terasu i vrtne klupe od različitih materijala i različitih stilova. Pronađite inspiraciju na ovoj stranici i pronađite povoljne vrtne stolice!

U JYSKu imamo vrtne stolice različitog dizajna i materijala. Primjerice, pronaći ćete stolice izrađene od više materijala: tvrdo, tj. masivno drvo s certifikatom FSC®, sintetičko drvo, aluminij, petan, tj. ratana, PVC i čelik.

Bez obzira na to zanima li vas klasična stolica za terasu ili balkon, podesiva vrtna stolica, ugostiteljske stolice za kafiće koje se mogu staviti jedna na drugu ili pak dječja stolica, u našoj ponudi ćete lako pronaći ono što tražite. Naravno, možete pronaći i kompletne vrtne setove koje uključuju usklađene stolice i stolove, a ne zaboravite dodati i kvalitetne vrtne jastuke da zaokružite priču.

Umjesto stolica vaš odabir može biti vrtna klupa: privlačna drvena klupa u vrtu ispred kuće stvara ugodnu atmosferu dobrodošlice.