Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna
Dvosjed i trosjed od umjetne kože za uredski izgled
Sjedeće garniture u skandinavskom stilu
Trosjed s kvalitetnim materijalima

Kutne garniture i kauči za opuštanje u boravku

Garnitura je jedna od najistaknutijih značajki dnevnog boravka. Na njoj se možete odmoriti nakon napornog dana, opustiti se uz knjigu ili uživati u dobrom filmu u društvu prijatelja i obitelji.

U JYSKu ćete pronaći širok raspon modela trosjeda i kutnih garnitura koje će zadovoljiti sve vaše ideje za dnevnu sobu. Vrste koje ćete pronaći u JYSK uključuju sljedeće:

  • dvosjedi
  • trosjedi
  • kutne garniture
  • sofe s počivaljkom
  • modularne sofe

Različiti modeli omogućuju vam da dizajnirate svoj ugodni kutak u dnevnoj sobi. Pronaći ćete sofe različitih boja i materijala, bilo od tkanine ili od umjetne kože, koji doprinose općoj atmosferi u dnevnoj sobi.

Primjerice, možete stvoriti obiteljski kutak kombiniranjem trosjeda s dvosjedom svijetle boje. Umjesto toga, možete odabrati tamniju sofu s počivaljkom na koju možete podići noge. Možete i sastaviti svoju osobnu sofu kupnjom modula kako biste svojoj dnevnoj sobi dali jedinstven izgled.

Punjenje od pjene u našim sofama pruža optimalnu udobnost sjedenja, a dodatkom privlačne deke stvorit ćete prave uvjete za potpuno opuštanje.

Kauči

 
Trosjed+dvosjed EGENSE tamnosiva
 
Dvosjed GEDSER tkanina siva
Dvosjed GEDSER tkanina siva
 
Trosjed GEDSER tkanina siva
Trosjed GEDSER tkanina siva

PRVI SAZNAJTE JYSK NOVOSTI

Visa Mastercard