Vrtne garniture s jastucima - vaša oaza udobnosti

Vrtne garniture iz JYSKa sastavni su dio svake veće terase ili dvorišta. Kvalitetne vrtne garniture stilom mogu odgovarati i uređenju vašeg dnevnog boravka. Vrtni namještaj tako stilski zaokružuje uređenje cijelog doma.

JYSK vrtne garniture pružaju elegantan izgled vaše terase i ugodan kutak za odmaranje, a vama će podariti savršenu udobnost i opuštajuće ljetne večeri. JYSKove drvene i metalne garniture u neutralnim su , prirodnim bojama poput crne, sive, smeđe i krem boje. Sjedeće garniture nalaze se u našoj bogatoj ponudi za vaš balkon, terasu, dvorište i druge otvorene prostore.

  Vrt - Vrtne garniture

  Drvene vrtne garniture iz JYSKa imaju FSC® oznaku

  JYSK je od 2006. godine postao ponosnim članom FSC Danska (Forest Stewardship Council, FSC® N001715). Ova se oznaka nalazi na našem cjelokupnom vrtnom namještaju izrađenom od prirodnog drva. 

  U FSC-šumama se vodi računa o tome da se ne posječe više stabala od onoga što šuma može prirodno obnoviti. Također, poštuju se i strogi zahtjevi za uporabu pesticida te ostalih štetnih tvari, a sve u svrhu dodatne zaštite voda. FSC brine i o nizu drugih, društvenih zahtjeva, pa tako ljudima koji rade u šumarstvu osigurava sigurne i pravedne radne uvjete, uz osiguranu obuku te sigurnosnu opremu. Više o FSC-oznaci možete pročitati ovdje.

  Vrtne garniture odlično se slažu s JYSK vrtnim ležaljkama

  JYSK vrtne ležaljke ćete s lakoćom uklopiti u odabrane vrtne garniture te stvoriti ugodan kutak za uživanje i opuštanje na vašoj terasi, u vrtu ili dvorišu. Naše su ležaljke su napravljene od različitih materijala, koji su otporni na sve vremenske uvjete. Odaberite između ležaljki od plastike, čelika ili pak poliratana. Nadalje, naša paleta boja je vrlo neutralna, što ležaljkama daje dozu elegancije, a vama više mogućnosti za njihovo kombiniranje s ostalim komadima JYSK vrtnog namještaja.