Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna

Besplatna dostava do 28. veljače na JYSK.hr prilikom online kupovine u vrijednosti od 2000.- HRK ili više

Vrtne garniture - Umj.drvo/metal, plet

 
Stol STRIB Ø120cm+4 stolice BORK

Vrtne garniture - Masivno drvo

Vrtne garniture - Bistro set

Pronađite svoj novi vrtni namještaj u trgovinama JYSK

Ljeto je sinonim za duge dane provedene na otvorenom, a mnogi od nas pod otvorenim nebom uživaju i u hrani. Stoga, obavezno je imati kvalitetan vrtni namještaj kako bi se osjećali udobno. Je li vrijeme za zamjenu starog vrtnog stola i stolica? Ako je to slučaj, zaputite se u JYSK gdje ćete pronaći veliki izbor vrtnog namještaja. Bez obzira na to nedostaje li vam vrtna garnitura, bistro set ili lounge sjedeća garnitura, moći ćete to kupiti u trgovinama JYSK. Imamo vrtne garniture izrađene od širokog raspona materijala, uključujući drvo, aluminij, čelik, pleteno pruće i sintetičko drvo.

Mnoge komade našeg vrtnog namještaja, kao što su oni izrađeni od sintetičkog drva, nije potrebno održavati. Ako su vam draže klasične drvene vrtne garniture, bit će potrebno održavanje samo u manjoj mjeri. Naši jednostavni savjeti za održavanje pomoći će vam da započnete s radom brzo i jednostavno.

JYSK je društveno odgovorna tvrtka. Velika većina namještaja iz naše vrtne ponude ima certifikat FSC, što znači da je drvo dobiveno iz održivih šuma.

POKLANJAMO VAM KUPON OD 50 kn!

Visa Mastercard