Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna
Složive stolice od petana GUDHJEM i ORTEN stol
Vrtna garnitura YTTRUP idealna je za balkon
TORPET podesive stolice uz udobne jastuke

VRTNE GARNITURE ZA SVAKU TERASU, BALKON ILI VRT

Ljeto je sinonim za duge dane provedene na otvorenom, a mnogi od nas pod otvorenim nebom uživaju i u hrani. Za potpunu udobnost prilikom uživanja na otvorenom neizostavna je kvalitetna vrtna garnitura. Vrtne garniture, stolove i stolice, od različitih materijala i različitih stilova potražite u našoj širokoj ponudi vrtnog namještaja.
 

Vrtne garniture - Umj.drvo/metal, plet

Vrtne garniture - Masivno drvo

 
Stol YTTRUP D150+4 stolice BORK
Stol YTTRUP D150+4 stolice BORK

Vrtne garniture - Metal/pleteno pr.

VAŠA VRTNA GARNITURA JE DOTRAJALA?

Vaš vrtni stol i stolice su dotrajali? Ako je stiglo vrijeme za osvježavanje namještaja koji držite na otvorenom pravo je vrijeme da se zaputite u JYSK, gdje vas čekaju vrtne garniture uz povoljne cijene i česte akcije. Naše vrtne garniture izrađene su od širokog raspona materijala, uključujući drvo, aluminij, čelik, pleteno pruće i sintetičko drvo.

Mnoge komade našeg vrtnog namještaja, kao što su vrtni stolovi i stolice izrađeni od sintetičkog drva, nije potrebno održavati. Ako su vam draže klasične drvene vrtne garniture, bit će potrebno održavanje samo u manjoj mjeri. Naši jednostavni savjeti za održavanje pomoći će vam da ih održavate brzo i jednostavno.

JYSK je društveno odgovorna tvrtka. Velika većina namještaja iz naše vrtne ponude ima certifikat FSC, što znači da je drvo dobiveno iz održivih šuma.

POKLANJAMO VAM KUPON OD 50 kn!

Visa Mastercard