Vrtni setovi za svaku terasu, dvorište ili balkon

Vrtni setovi, kombinacija stolova i stolica od različitih materijala, nalaze se u našoj bogatoj ponudi JYSK vrtnoga namještaja. Popularni JYSKov vrtni namještaj idealan je za duge ljetne dane koje rado provodimo na otvorenome. Kvalitetan vrtni set neizostavan je za potpunu udobnost i prekrasan izgled terase. Vrtni setovi iz JYSKa izrađeni su od brojnih materijala, uključujući drvo, aluminij, čelik, ratan te umjetno drvo.

JYSKov vrtni namještaj lako se održava, poput primjerice stolova i stolica od umjetnog drva ili plastike. No ako se odlučite za klasični drveni vrtni set, ovdje možete saznati kako ga njegovati te zaštititi od vremenskih utjecaja.

Kompleti stolova i stolica manjih dimenzija

JYSK vam nudi široki izbor vrtnih setova koji će odgovarati svakom ukusu. Bilo da volite namještaj koji ne zahtjeva previše njege i održavanja, ili pak namještaj od prirodnih materijala. Također, ovisno o veličini prostora koji imate na raspolaganju, razmislite i o obliku vrtnoga stola - želite li okrugli, četvrtasti ili pak ovalni vrtni stol? Za koji god se model vrtnog seta odlučite, sigurni smo da će vam pružiti savršenu udobnost uz ispijanje jutarnje kave u vašem dvorištu ili na terasi odnosno balkonu.

Vaši vrtni setovi namještaja zaslužuju vrtne jastuke za dodatnu udobnost

Za vas i vaš vrt smo pripremili jastuke za vrtne setove. Novi vrtni jastuci odlično su rješenje za jednostavnu promjenu izgleda vrtnoga namještaja. Mnoštvo dostupnih boja i uzoraka olakšat će vam postizanje željenoga stila. Bez obzira na to je li vam draži klasični izgled s crnim, elegantnim vrtnim jastucima ili moderan i živopisan stil s puno boja, u JYSKu ćete zasigurno pronaći ono što tražite, i to po povoljnoj cijeni.