Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna

Do 30. 4. dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna! 

 

MAGLEBJERG vrtni set
THISE vrtni set
FAUSING vrtni set

VRTNE GARNITURE ZA SVAKU TERASU, BALKON ILI VRT

Ljeto je sinonim za duge dane provedene na otvorenom, a mnogi od nas pod otvorenim nebom uživaju i u hrani. Za potpunu udobnost prilikom uživanja na otvorenom neizostavna je kvalitetna vrtna garnitura. Vrtne garniture, stolove i stolice, od različitih materijala i različitih stilova potražite u našoj širokoj ponudi vrtnog namještaja.

Ako je stiglo vrijeme za osvježavanje namještaja koji držite na otvorenom, pravo je vrijeme da pregledate našu ponudu na našim stranicama, gdje vas čekaju vrtne garniture uz povoljne cijene i česte akcije. Naše vrtne garniture izrađene su od širokog raspona materijala, uključujući drvo, aluminij, čelik, pleteno pruće i sintetičko drvo.

Mnoge komade našeg vrtnog namještaja, kao što su vrtni stolovi i stolice izrađeni od sintetičkog drva, nije potrebno održavati. Ako su vam draže klasične drvene vrtne garniture, bit će potrebno održavanje samo u manjoj mjeri. Naši jednostavni savjeti za održavanje pomoći će vam da ih održavate brzo i jednostavno.

JYSK je društveno odgovorna tvrtka. Cjelokupan asortiman drvenog namještaja iz naše vrtne ponude ima certifikat FSC, što znači da je drvo dobiveno iz održivih šuma.

Vrtni setovi - Balkonski set

 
VEN D55 natur+2 VEN natur
VEN D55 natur+2 VEN natur
AKCIJA
 
VESTLI D60 natur+2 VESTLI natur
VESTLI D60 natur+2 VESTLI natur
AKCIJA
 
THY D60 natur+2 OSLO natur
THY D60 natur+2 OSLO natur
 
THY D60 natur+2 VARMING crna

Vrtni setovi - Metal/pleteno pr.

Vrtni setovi - Umj.drvo/metal, plet

 
KIVIK D225 grey+4 KIVIK siva