Kvalitetni vrtni stolovi za vaše dvorište, balkon ili terasu

Vrtni stolovi neizostavan su komad namještaja svakog vanjskog prostora. Bistro stolić ili pravi vrtni stol za ljetne objede - u JYSKu ih imamo sve. Vrtne stolice iz JYSKa lako ćete uklopiti uz stol, pa i uz postojeći namještaj.

Drveni stolovi od masivnog drva, plastični, metalni ili od umjetnog drva odlične kvalitete često su u JYSKu na akciji. Sklopivi stolovi za kampiranje mogu biti i brzo rješenje kada nam u posjet dolaze gosti.

  Vrtni stolovi - Bistro stolovi

  Bistro stol THY Š60xD60 natur
  700,- kn/kom.
  1099,- /kom.
  UŠTEDA 36%
  Bistro stol THY Š60xD60 crna
  700,- kn/kom.
  1099,- /kom.
  UŠTEDA 36%
  Samo u trgovini
  Bistro stol HOBRO Š70xD70 crna
  750,- kn/kom.
  999,- /kom.
  UŠTEDA 25%
  Samo u trgovini

  Vrtni stolovi - Masivno drvo

  Stol YTTRUP Š90xD150 tvrdo drvo
  1000,- kn/kom.
  1699,- /kom.
  UŠTEDA 41%
  Stol EBBESKOV Š90xD196 tikovina
  4500,- kn/kom.
  5999,- /kom.
  UŠTEDA 25%

  Dimenzije i oblici vrtnih stolova

  Prilikom odabira idealnoga stola za vaš balkon, dvorište ili terasu, važno je imati na umu kvadraturu prostora. Ako opremate manju terasu, utoliko bi bilo najbolje da razmislite o stolićima za kavu koji će vam pružiti više prostora za kretanje, a vaša terasa ili dvorište će izgledati elegantnije, ugodnije i prostranije.

  Osim veličine, razmislite i o obliku stola. Želite li okrugli, kvadratni ili pak pravokutni stol? Kakav god stol tražite za svoj vanjski prostor, JYSK u svojoj bogatoj ponudi zasigurno ima ono što će odgovarati vašem ukusu.

  JYSK vrtni stol uskladite s vrtnim stolicama

  Odabrani vrtni stol uskladite s vrtnim stolicama! JYSK je za vas pripremio bogatu ponudu vrtnih i lounge stolica. Odaberite između klasičnih vrtnih stolica, podesivih, sklopivih ili pak popularnih acapulco stolica. Osim stolica, u ponudi imamo i različite modele vrtnih fotelja od petana, materijala koji je vrlo zahvalan za održavanje.