Lounge stolovi za terase i dvorišta

Lounge stolovi su neizostavan dio svake terase ili dvorišta. JYSK lounge stolovi iz naše ponude, ne samo da će biti funkcionalni, već će svojim prekrasnim dizajnom predstavljati i glavni dekorativan element vaše terase. Lounge stolovi iz JYSKa od metala su, plastike, drveta te ratana, a od boja smo za vas pripremili prirodne boje poput crne, smeđe, sive i krem boje.

Modeli lounge stolova variraju od kvadratnih, pravokutnih ili pak okruglih stolova, a u ponudi imamo i podesive stolove te setove koji se sastoje od 2 manja stolića, prikladna za ispijanje kave na otvorenom.

16 proizvodi
    16 proizvodi

    Lounge stolovi

    U našoj ponudi vrtnog namještaja, posebnu pažnju posvećujemo lounge stolovima koji su dizajnirani za udobno opuštanje i uživanje na otvorenom. Lounge stolovi su idealan izbor za sve koji žele stvoriti prostor za relaksaciju i druženje u vrtu ili na terasi. Ovi stolovi dolaze u različitim veličinama i oblicima, omogućavajući vam da pronađete onaj koji najbolje odgovara vašem prostoru i potrebama. Bez obzira tražite li stol s prostorom za odlaganje čaša i knjiga ili elegantan stol za kavu, u našem asortimanu ćete pronaći raznolike opcije koje će zadovoljiti vaše želje i stil uređenja. Idealni su za odlaganje kave, koktela ili dobre knjige. 

    Uživanje na otvorenom

    Ove sezone, lounge stolovi su nezaobilazan element vanjskog namještaja. Savršeni za opuštene večeri na otvorenom, lounge stolovi dodaju eleganciju i udobnost vašoj terasi ili balkonu. Uz lounge stolove, možete stvoriti elegantan kutak za čitanje ili uživanje u jutarnjoj kavi. Njihova praktičnost i estetika čine ih nezaobilaznim komadom vrtnog namještaja za vašu vanjsku oazu. Raznolikost materijala i boja koje nudimo, možete biti sigurni da ćete pronaći lounge stolove koji će se savršeno uklopiti u vašu vrtnu oazu. Bilo da preferirate klasičan drveni izgled, moderan poliratan ili elegantni metalni dizajn, u JYSKu ćete pronaći vrtni namještaj koji će ispuniti vaše želje i stvoriti prostor za uživanje na otvorenom.