Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Božićni patuljci i božićni vilenjaci u blagdanski uređenoj dnevnoj sobi

Božićni patuljci useljavaju u vaš dom

Božićni gnomovi fantastična su stvorenja koja imaju dugu povijest u skandinavskom folkloru i sastavni su dio skandinavskog Božića već jako dugo. To je jedan od razloga zašto su moderne verzije tradicionalnih skandinavskih božićnih patuljaka vrlo popularni ukrasi tijekom Adventa i Božića. Kombinacija veselog, minimalističkog dizajna i toplih božićnih boja čini ih idealnim za ukrašavanje udobnih kutaka u vašem domu, kao što su stolići za kavu ili pomoćni stolići, na prozorskim daskama, pored kamina, pa čak i na božićnom drvcu ili ispod njega.

Bilo da ih nazivate božićnim patuljcima, gnomovima ili vilenjacima, jedno je sigurno – oni će unijeti blagdansko veselje u vaš dom tijekom cijelog blagdanskog perioda.

Božićni patuljak MUGGLESTEN

Božićni patuljak MUGGLESTEN moderna je inačica tradicionalnog skandinavskog božićnog patuljka. Prijateljski mališan s velikom kapom, okruglim nosićem i velikom, čupavom sijedom bradom dolazi u dvije veličine – većoj visine 31 cm i manjoj visine 17 cm. To znači da ćete uz njega uvijek imati savršenu dekoraciju za svoju prozorsku dasku, pomoćni stolić ili neko drugo mjesto na kojem božićni patuljak MUGGLESTEN može zračiti blagdanskim veseljem.

Božićni patuljci u dvije veličine na prozorskoj dasci
Skandinavski božićni gnom sa sijedom bradom na ukrašenoj prozorskoj dasci

Božićni patuljak NABBI

Baš kao i MUGGLESTEN, božićni patuljak ili vilenjak NABBI nosi veliki, šiljasti crveni šešir i ima veliku, bijelu bradu. NABBI je odličan u pronalaženju najboljih mjesta za sjedenje i opuštanje, odmarajući svoje noge nakon cjelodnevnih nestašluka. Kao vaš kućni prijatelj, podići će blagdansku atmosferu u vašem domu. 

Skandinavski božićni patuljak na prozorskoj dasci pored velikih crvenih svijeća
Skandinavski božićni gnom pored umjetne biljke i fenjera

Božićni patuljak MOLDAVIT

Božićni patuljak MOLDAVIT izgleda poput svojeg većeg rođaka, patuljka NABBI. Većim torzom i mnogo duljim nogama s crveno-bijelim čarapama, i on je također božićni patuljak koji uživa u opuštanju sjedeći po udobnim kutovima vašeg doma. Kao što je to uobičajeno s božićnim patuljcima i vilenjacima, MOLDAVIT nosi crvenu, šiljastu kapu i ima veliku, bijelu bradu.

Božićni patuljak s velikom bradom, šiljastim crvenim šeširom i čarapama
Božićni vilenjak s bijelom bradom, crvenom kapom i crveno-bijelim čarapama

Božićni sobovi i božićni miš

Božićni patuljci nisu jedini važni pratitelji božićnih praznika. Mali pomoćnik Djeda Božićnjaka, miš GYLVE, i Djedovi pouzdani sobovi, JULKLAPP i RAN, također imaju važne poslove koje obavljaju. Božićni vilenjaci, patuljci, miševi ili sobovi – svi su oni druželjubivi i mekani suputnici koji će vam praviti društvo tijekom božićnih praznika.

Božićni sobovi i božićni miš

Mekani božićni prijatelji poput ovih odličan su način da pojačate blagdanski ugođaj i veselje – međutim, oni nisu jedini. Pronađite još inspiracije i savjeta o tome kako ukrasiti svoj dom u pravom božićnom duhu.

Saznajte više

Unesite osjećaj proljeća u svoj dom uz novu Nordic Mood kolekciju

Unesite osjećaj proljeća u svoj dom uz novu Nordic Mood kolekciju

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među tekstilima za dom

Dodajte dašak prirodne topline svom blagovaonskom stolu

Dodajte dašak prirodne topline svom blagovaonskom stolu

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana