Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Stalak za odjeću u spavaćoj sobi, djevojka s kutijama za selidbu i kauč na razvlačenje

Kako opremiti garsonijeru

Prvi put se selite ove jeseni ili možda i ranije? Useljenje u prvi stan je zbilja uzbudljivo - ali može biti i pomalo stresno: Što je neophodno za imati, a što je lijepo za imati ukoliko želite stvoriti ugodan životni prostor? Sastavili smo listu stvari koja će vam sigurno pomoći.

Multifunkcionalan namještaj za dnevnu sobu i blagovaonicu

U maloj garsonijeri imate izazovan zadatak spajanja spavaće sobe s dnevnim boravkom. Važno je da možete spavati, jesti i opustiti se. Multifunkcionalan namještaj poput kauča na razvlačenje može vam biti od velike pomoći u malim prostorima. Razmislite može li vaš stolić za kavu također funkcionirati i kao noćni ormarić. I razmislite o svom prostoru za pohranjivanje: u zatvorenom ormariću možete čuvati posteljinu, knjige i pribor za jelo bez da pokvarite uredan izgled.

Neophodno


Jednom kada ste kupili sve što vam je potrebno, vrijeme je da razmislite o osobnom dodiru. Svijećnjaci, zelene biljke, deke i ukrasni jastuci pridonose ugodnoj atmosferi. Tepih na podu ili paravan mogu vam pomoći u stvaranju različitih zona u sobi.

Lijepo za imati

 

Oprema za spavanje za jednosoban stan

Otprilike trećinu svog života provodimo u krevetu, tako da ima smisla dati prednost svom snu. Pobrinite se da je vaša spavaća soba, bilo da se radi o odvojenoj sobi za spavanje ili dijelu garsonijere, ugodna i privlačna kako biste se mogli probuditi spremni za dan obaveza i učenja. Nabavite udoban jastuk koji odgovara vašim navikama spavanja, a u našem vodiču za poplune pronađite savjet kako odabrati savršen poplun. 

Neophodno

 

Ako želite posvetiti malo više pažnje okruženju za spavanje, uzglavlje je dobra investicija. Ima lijep, vizualni učinak i pruža dobru udobnost kada sjedite na krevetu. Prekrivači štite vašu posteljinu i stvaraju lijep, uredan izgled malog stana.

Lijepo za imati


Osnovni elementi za kupaonicu i kul dodaci

Kada je riječ o kupaonici, imamo nekoliko osnovnih stvari koje su vam neophodne kako biste je osvježili. Dok uređujete kupaonicu, možete se svakako poigrati bojama. 

Neophodno

 

Ukoliko želite stvoriti zaista ugodnu kupaonicu, dodajte prostirku za dodatnu ugodnost kada izađete iz tuša, košaru za odlaganje i kantu. 

Lijepo za imati 

 

Stalak za odjeću ili ormar?

Važno je voditi brigu o odjeći, tako da dugo traje i izgleda dobro dok je nosite. Ormar sa šipkom za vješanje i ladicama je idealan, ali rješenje možete potražiti i s komodom i stalkom za odjeću

Neophodno

 

Pravi osjećaj doma možete dobiti i ako nabavite neke ukrasne košare za vaše stvarčice, tegle, lijepu košaru za rublje ili praktična kolica.

Lijepo za imati


Istražite naše dodatke za kuhinju i pripremite se za život u novom domu.  

 

Saznajte više

Favoriti među ukrasnim kutijama i košarama

Favoriti među ukrasnim kutijama i košarama

Odaberite savršenu komodu

Odaberite savršenu komodu

Koji od ovih 5 ormara idealno odgovara vašem lifestyleu?

Koji od ovih 5 ormara idealno odgovara vašem lifestyleu?

Vodič: kako odabrati vitrinu

Vodič: kako odabrati vitrinu