Ukrasni jastuci različitih materijala i boja

Ukrasni jastuci su idealno rješenje kada želite unijeti jednostavnu, ali efektnu promjenu u svoj interijer. Ukrasne jastuke možete koristiti u svim prostorijama doma kako biste naglasili svoj osobni stil. U dnevnoj, spavaćoj ili dječjoj sobi jednostavno možete promijeniti cjelokupni dojam tako da svoje stare ukrasne jastuke zamijenite novima u uzbudljivim bojama i oblicima. U JYSKu ćete pronaći duguljaste, okrugle, male i velike jastuke te raznih tekstura, tako da je lako pronaći jastuk koji odgovara vašim potrebama. Od materijala u ponudi imamo jastuke od pamuka, poliestera, satena, pliša, baršuna te čupave jastuke od umjetnoga krzna.

Ukrasni jastučići za vas i vaš dom

Kada kupujete JYSKove dekorativne jastučiće, ne morate birati između stila i udobnosti. Ako ste mišljenja da je sam dizajn ukrasnih jastuka jednako važan kao i njihova udobnost, onda ste došli na pravo mjesto. 

U našem bogatom izboru pronaći ćete jastuke koji se uklapaju u bilo koji stil uređenja. 

Volite li klasične, moderne ili pak retro jastučiće? Ili ste zaljubljenik u minimalistički, skandinavski stil? Pogledajte našu široku ponudu u webshopu.

Širok izbor boja u JYSKu

Nadalje, paleta boja iz naše ponude će vas zasigurno oduševiti! Izaberite između ružičaste, plave, zelene, sive, krem, crne, bijele, smeđe te žute boje. Osim jednobojnih jastučića ili jastučnica, možete izabrati i jastuke od kombinacije više boja ili jastuke s kakvim efektnim printom ili uzorkom.

Udobni jastučići za dječju sobu

Možda ste pak u potrazi za jastucima kojima ćete ukrasiti dječju sobu. U tom slučaju, jastuci sa prikazom životinja, čupavi jastuci od umjetnog krzna ili jastuci sa šaljivim motivima bit će idealan su izbor za vas i vaše mališane.

U ponudi imamo i ukrasne jastuke za dječje sobe. Radi se o jastucima s prikazom motiva životinja, različitim natpisima, a JYSK u ponudi ima i jastuke u obliku popularnih emojija.