Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Klupa u hodniku ispod stalka za odjeću i klupa sa spremištem ispod prozora

Kako odabrati klupu za hodnik?

Vaš hodnik je prva i posljednja prostorija kroz koju prolaze vaši gosti, a time igra ulogu u funkcionalnosti i stilu. Klupa za hodnik svestrani je komad namještaja koji vam može pomoći da stvorite ugodan prvi dojam.

Uz mnoge dostupne opcije, odabir prave klupe može se činiti teškim. U ovom vodiču ćemo vas opremiti potrebnim informacijama da pronađete savršenu klupu za hodnik za svoje potrebe.

Pronađite savršenu kombinaciju

Mnogi su hodnici već puni vješalica za kapute i cipela , kišobrana, torbi i odjeće. Klupa može pomoći stvoriti osjećaj reda u prometnom hodniku. Ako uklonite sav nered, koliko prostora imate za klupu u hodniku? Odlučite se za mjesto, izmjerite ga i počnite tražiti opciju s pravim dimenzijama. Mali hodnik zahtijeva usku verziju, stoga svakako izmjerite duljinu i širinu hodnika kako biste bili sigurni da klupa ne ometa kretanje.

Razmislite i o uporabi klupe: ako klupu koriste djeca, možda biste trebali pronaći nisku klupu, dok će odrasli preferirati višu.

Materijal, stil i boja

Klupe dolaze u različitim materijalima: drvo, metal i tapecirane verzije. Svaki sa svojim stilom i izričajem. Drvo je klasično i bezvremensko. Nudi prirodnu estetiku i dolazi u različitim završnim obradama kako bi nadopunio vaš dekor. Metal dodaje moderan štih vašem domu i nadopunjuje i pristaje uz suvremeni stil. Tapecirane klupe pružaju plišanu udobnost i dolaze u raznim tkaninama i bojama za personalizaciju vašeg prostora.
 

Možete odabrati boju koja nadopunjuje vaš postojeći dekor ili koristiti boje za stvaranje kontrasta. Neutralni tonovi poput bijele, sive ili bež nude bezvremensku svestranost, dok hrabrije nijanse mogu dodati dašak osobnosti.

Imajte na umu i učinak koji će klupa imati na hodnik u cjelini. Ako vaš hodnik ima svijetle zidove, tamnija klupa može dodati definiciju, dok svijetla klupa može posvijetliti tamniji hodnik.

Zadovoljite svoje potrebe za pohranom

Mnogi će hodnici imati koristi od dodatnog prostora za pohranu. Ako vam je i spremište prioritet, odlučite se za klupu s policom ili ugrađenim pretincem ispod sjedala. Ta se klupa može koristiti za odlaganje cipela, torbi, šešira ili šalova, održavajući vaš hodnik čistim od nereda.

Klupa s otvorenim spremištem za obuću ispod sjedala pomaže vam da ne odlažete cipele na pod i sprječava blatnjave tragove stopala u domu.

Stiliziranje hodnika

Sada kada je vaša klupa za hodnik postavljena, razmislite kako je možete najbolje iskoristiti. Stilizirajte ju s jastučićima ili pokrivačem i upotrijebite vrh klupe za izlaganje praktičnih ili ukrasnih predmeta poput posude za ključeve ili košare za šalove i rukavice . Ovo će vašem hodniku dodati osobnost.

S ogledalom na zidu iznad klupe, kreira se prirodni središnji dio, stvarajući prostor za svjetiljku , teglicu ili tepih .

Klupe za svaku sobu

Klupa nije samo komad svestranog namještaja za vaš hodnik. Možete koristiti klupe u drugim prostorijama svog doma:

U vašoj spavaćoj sobi : dodajte klupu uz podnožje svog kreveta. Omogućuje mjesto za sjedenje dok se obuvate ili se može koristiti za slaganje opranog i čistog rublja.

U vašem kućnom uredu : Klupa pruža dodatno mjesto za sjedenje za goste ili stvara udobno mjesto za opuštanje tijekom pauze od posla.

U vašoj dnevnoj sobi : Klupa pored prozora ili uza zid nudi dodatno mjesto za sjedenje kada je potrebno.

Skulpturalna klupa u dnevnom boravku
TUENKlupa TUEN pijesak tkanina
80,- €/kom.
109,- € /kom.

U vašoj gostinjskoj sobi : Klupa će biti idealno mjesto za torbe i stvari kada se vaši gosti raspakiravaju ili pakiraju.

Klupa u gostinjskoj sobi s velikim ormarom
VADEHAVETKlupa VADEHAVET natur
85,- €/kom.
109,- € /kom.

Svojom funkcionalnošću i stilom, klupa za hodnik može biti pravi heroj u vašem domu. Uzimajući u obzir gore navedene savjete, bit ćete na dobrom putu da pronađete klupu koja nadopunjuje vaš prostor i ispunjava vaše potrebe. Pregledajte JYSKov široki izbor klupa za hodnik i pripremite se pretvoriti svoj hodnik u elegantno i funkcionalno utočište.

Saznajte više

Vodič za odlaganje obuće

Vodič za odlaganje obuće

U fokusu: MARKSKEL kolekcija namještaja za pohranjivanje

U fokusu: MARKSKEL kolekcija namještaja za pohranjivanje

Favoriti među ukrasnim kutijama i košarama

Favoriti među ukrasnim kutijama i košarama

Odaberite savršenu komodu

Odaberite savršenu komodu