Lounge namještaj za profinjen izgled terase, balkona ili dvorišta

Lounge vrtni namještaj iz JYSKa izrazito je udoban te će zadovoljiti sve kriterije uređenja eksterijera. Širok izbor lounge garnitura, dvosjeda i trosjeda s jastucima, stolova, stolica te taburea čeka vas u JYSKu. Neke su lounge stolice podesive te imaju jastuk za dodatnu udobnost. Raskošne lounge stolice idealne su za odmaranje na suncu ili u hladovini i ispijanje osvježavajućeg pića.

JYSKov lounge namještaj dolazi u neutralnim, profinjenim bojama poput crne, sive ili suptilnih boja te je načinjen od drveta, metala ili pak poluratana. Lounge namještaj možete pogledati na ovoj web stranici ili u vama najbližem JYSKu.

59 proizvodi
  59 proizvodi

  Lounge stolice

  AGERMOSELounge stolica AGERMOSE crna
  100,- €/kom.
  139,- € /kom.
  EDDERUPLounge stolica EDDERUP natur
  125,- €/kom.
  159,- € /kom.
  DANNEMARELounge stolica DANNEMARE siva
  200,- €/kom.
  299,- € /kom.

  Rješenje za vrt, dvorište ili terasu sa stilom

  Lounge namještaj iz JYSKa je idealan izbor za opremanje “vanjskog dnevnog boravka”, u kojemu ćete se svakodnevno opuštati tijekom ljeta. Naša se bogata ponuda lounge namještaja sastoji od: lounge stolica, acapulco stolica, fotelja, taburea, podesivih fotelja, dnevnih kreveta, lounge stolova te setova manjih stolića. Uz odgovarajući lounge namještaj, upotpunite ugođaj svoje terase ili dvorišta i našim elegantnim suncobranima, cvijećem i ukrasnim teglama za cvijeće te prekrasnim svjetiljkama ili fenjerima.

  Luksuzno opuštanje na otvorenom

  Lounge namještaj ima nekoliko funkcija – može se koristi  za opremanje "vanjskog dnevnog boravka" za opuštanje ili možete izabrati lounge garnituru sa stolom za podešavanje visine, tako da može funkcionirati i kao kutak za opuštanje i kao blagovaonica. 
   

  Dobra rješenja za balkon

  Čak i ako nemate mjesta za velike lounge garniture na svom balkonu, ne brinite, ne morate pristajati na kompromise. U JYSKu imamo mnogo dobrih rješenja za sav vrtni namještaj.

  Na primjer, odaberite:

  A ako ste spretne ruke, možete sami sastaviti lounge module prema veličini vašeg balkona. Za inspiraciju slaganja lounge modul graniture pročitajte naš vodič.  A za one manje spretne preporučavamo da odmah odgonetnete koji je vrtni stol najbolji za vaš vrt ili balkon.