Suncobrani za uživanje u hladu balkona, terase ili dvorišta

Suncobrani nam u vrijeme toplih, ljetnih dana daju više mogućnosti za provođenje vremena na otvorenome. Suncobrani ne samo pružaju sjenovitu zaštitu od popodnevne vrućine, već i služe kao zaštita od večernje rose ili lagane kiše. Širok izbor JYSK suncobrana nudi mnoštvo modela – klasični, uspravni suncobrani, balkonski suncobrani, suncobrani s nagibnom funkcijom, viseći suncobrani i mnogi drugi modeli.

JYSK suncobrani uglavnom su jednobojni, što će vašoj terasi, dvorištu ili balkonu dati profinjeni izgled. Dolaze u crnoj, plavoj, maslinasto zelenoj, bijeloj te narančastoj boji. Osim suncobrana, u ponudi imamo i neizostavan stalak za suncobran.

2 proizvodi
  2 proizvodi

  Suncobrani i sl. - Stalci za suncobran

  Stalak za sunc. FJELLRYPE 35kg cement
  45,- €/kom.
  339,05 kn /kom.
  Samo u webshopu
  Stalak za suncobran HOVVIG 35kg siva
  50,- €/kom.
  376,73 kn /kom.
  Samo u webshopu

  Dodatna oprema za suncobrane

  Kako biste spriječili padanje suncobrana u vjetrovite dane, uz JYSK suncobran odaberite i odgovarajući stalak. JYSK stalci za suncobrane će vašim suncobranima pružiti stabilnost, a vama bezbrižno uživanje u hladovini. Naši stalci dolaze u različitim materijalima poput plastike, kamena ili pak čelika. Nadalje, neki od stalaka imaju ugrađene i drške te kotače, što će vam uvelike olakšati njihovo pomicanje.

  Tenda za idealnu zaštitu od sunca

  Nadstrešnica je dobra alternativa suncobranu i može se koristiti na terasi, u dvorištu, na balkonu ili preko igrališta ili pješčanika za malu djecu. Prostoru daje jednostavan izgled, a za montiranje zahtijeva zid, stablo, oluk, ogradu ili slično. Povoljno možete postaviti nekoliko tendi jednu uz drugu i postići veću površinu sjene.