Suncobrani i tende za uživanje u hladu balkona, terase ili dvorišta

Suncobrani nam u vrijeme toplih, ljetnih dana daju više mogućnosti za provođenje vremena na otvorenome. Suncobrani ne samo pružaju sjenovitu zaštitu od popodnevne vrućine, već i služe kao zaštita od večernje rose ili lagane kiše. Širok izbor suncobrana i tendi pronađite uz mnoštvo modela – klasični, uspravni suncobrani, balkonski suncobrani, suncobrani s nagibnom funkcijom, viseći suncobrani, suncobrani s resicama i mnogi drugi modeli.

JYSK suncobrani uglavnom su jednobojni, što će vašoj terasi, dvorištu ili balkonu dati profinjen izgled. Dolaze u crnoj, plavoj, maslinasto zelenoj, bijeloj te narančastoj boji. Osim suncobrana, u ponudi imamo i neizostavan stalak za suncobran te tende koje jednostavno zavežete i stvorite hlad gdje god je to potrebno.

32 proizvodi
  32 proizvodi

  Kako odabrati pravi suncobran?

  Izbor suncobrana nije jednostavan jer postoji mnogo različitih vrsta, a odabir ovisi o vašim potrebama i dostupnom prostoru. Prije nego što donesete odluku, važno je razmotriti veličinu vaše terase ili balkona te preferirate li suncobran s ručicom ili s konopcem. Evo nekoliko opcija koje možete razmotriti:

  • Viseći suncobran: Ova vrsta suncobrana je praktična jer se može postaviti sa strane, ne zauzimajući previše prostora i omogućujući dovoljno mjesta za vaš vanjski namještaj. Za stabilnost, preporučuje se kupovina stalka.
  • Standardni suncobran: Ovo je klasični suncobran koji možete koristiti na terasi, ali i za piknike ili dane na plaži. JYSK nudi modele koji su prikladni za različite namjene.
  • Balkonski suncobran: Ako živite u stanu s balkonom, balkonski suncobran je idealan izbor jer se može postaviti uz zid te ne zauzima puno prostora. Razlikuje se od standardnih suncobrana jer pokriva samo pola kruga.
  • Suncobran s nagibom: Ova vrsta suncobrana je praktična kada sunce stoji nisko jer se može naginjati kako bi stvorila hlad tamo gdje je potrebno. Omogućuje vam uživanje na otvorenom tijekom cijelog dana.
  • Stolni suncobran: Ako nemate puno prostora na terasi, stolni suncobran je odličan izbor jer se može postaviti u sredinu vrtnog stola. Odaberite model s funkcijom nagiba kako biste kontrolirali smjer sjene.
  • Tenda: Tenda je alternativa suncobranu koja može pokriti veću površinu, poput terase, vrta ili balkona. Za montiranje je potrebno pričvrstiti je za zid, oluk ili ogradu.

  U JYSKu možete pronaći širok asortiman suncobrana u različitim bojama, omogućavajući vam da odaberete onaj koji najbolje odgovara vašem prostoru i stilu.

  Osigurajte stabilnost vašeg suncobrana pomoću postolja za suncobran

  Korištenje stalka za suncobran ključno je za osiguranje stabilnosti i sprječavanje prevrtanja suncobrana tijekom vjetrovitih dana. U JYSKu možete pronaći različite vrste stalaka za suncobrane, uključujući modele od plastike, cementa ili granita, dizajnirane za različite suncobrane. Teži modeli često dolaze opremljeni ručkama i kotačićima koji olakšavaju premještanje suncobrana po terasi. Također, možete birati između okruglih i četvrtastih modela stalaka, prilagođenih vašim potrebama i preferencijama.