Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dani spavanja: uštedite do 60%
 

Trenutno su moguća kašnjenja u isporuci online narudžbi. Izvrsna ponuda za vašu tvrtku


 

PADHOLM stol i GUDHJEM stolice na terasi kraj mora

Večera na terasi - praktične ideje i savjeti

Čim zatopli ne želimo više boraviti unutra. Jedan od vodećih aktualnih trendova nalaže da rješenja iz interijera prenesemo u eksterijer. Jednostavna soba na otvorenom osigurava udobnost, bilo da je riječ o lounge prostoru ili vanjskoj blagovaonici - glavno da ste okruženi prirodom. Drugim riječima, ukrasite svoj vrt ili balkon kao da ukrašavate svoju dnevnu sobu: udobnim namještajem, policama, dekoracijom na zidovima i tekstilima poput dekica i jastuka..
 

Udoban vanjski dnevni boravak

Boravak može ostati u vašem interijeru ili se možete inspirirati novim JYSK proizvodima i nabaviti vrtnu garnituru koji se također uklapa i u vaše unutarnje uređenje doma. Kad ljeto završi, moći ćete ih koristiti u svojoj dnevnoj sobi. Stolice su lagane, lako ih je premještati te svojim dizajnom neće se isticati u vašem domu.


Blagovaonske stolice na terasi uz plažu
 

Oblici stolova

Kada odabirete novi vrtni set, razmislite o obliku stola. Trebate li okrugli stol koji poziva na neformalnu i gotovo intimnu atmosferu ili trebate kvadratni stol s puno mjesta za svoje goste?
 

 

 

 

 

Stvorite čarobnu atmosferu s pomoću detalja

 

Prioritet je, naravno, stol na koji ćete servirati hranu i udobne stolice oko njega. Ali ako želite stvoriti nezaboravnu večer, ubacite pokoji detalj.

Fenjeri su must-have detalj svake terase ili balkona - stavite ih na pod, na stol ili ih objesite na povišeno mjesto za ultimativnu čaroliju.

 

 

 

Dodajte lijepe vaze, nježne svijećnjake, maštovite lampice, posebne tegle za cvijeće i ostale ukrasne detalje - sve što i inače koristite za uređenje vašeg doma.

Dodajte toplu deku za prohladne večeri i meke jastuke ekstra udobno odmaranje. Ukrasite zidove ogledalom ili modernim natpisima, stavite debeli tepih na pod da biste mogli nesmetano bosi hodati i postavite stolnjak na stol. Svi ovi detalji pridonose dojmu interijera.

Budući da majka priroda može biti promjenjiva raspoloženja, i toplina i hladnoća mogu pokvariti inače čarobno vrijeme. Osigurajte se na vrijeme :) suncobranom koji će vam stvoriti sjenu i možda vanjskom grijalicom koja će vam biti izvor topline u rano ili kasno ljeto.
 

 

Počastite svoje tijelo i dušu

Ručati ili večerati vani tijekom ljeta apsolutno je predivno, ali vaša terasa nije jedino mjesto gdje možete uživati. Hrana i piće na svježem zraku imaju bolji okus kad vam ih servira netko drugi, stoga iskoristite - ukradite - jednu večer i počastite se večerom na terasi onoga restorana kojeg uvijek gledate krajičkom oka. Posuđe nećete imati na dnevnom redu, zaboravite na pranje veša i druge dosadne svakodnevne poslove i izađite na romantičnu večeru.

Saznajte više

Vodič za odabir idealnih vrtnih stolica

Vodič za odabir idealnih vrtnih stolica

Različiti materijali vrtnog namještaja - detaljan vodič

Različiti materijali vrtnog namještaja - detaljan vodič

Lounge zona za opuštanje pored bazena

Lounge zona za opuštanje pored bazena

Pripreme za plažu: ručnik i-ili piknik-deka?

Pripreme za plažu: ručnik i-ili piknik-deka?