LED lampice , trake za efektno osvjetljenje i difuzor

Dekorativna LED rasvjeta unosi toplinu u vaš dom te predstavlja vrlo snažan estetski adut u dizajnu interijera, bilo da uređujete spavaću sobu, dječju ili tinejdžersku sobu ili pak dnevni boravak. Ovakav oblik rasvjete, ne samo da je dekorativan, već je i, naravno, funkcionalan - osvijetlit će vašu prostoriju, ali joj i podariti toplu i ugodnu atmosferu.

Ukrasne lampice, LED lampice, LED trake s daljinskim, baterijske lampe, ukrasne lampe raznih oblika i difuzor nabavite u JYSKu. Ukrasite dom našom ukrasnom LED rasvjetom i upalite difuzor s eteričnim uljem te tako stvorite popularni hygge ugođaj u svojem domu!

Inspiracija za stvaranje udobne atmosfere uz dekorativnu rasvjetu

Stvorite ugodan ambijent u vašoj sobi u kojoj će uživati i vi i vaša obitelj koristeći različite vrste svjetiljki u unutrašnjem uređenju. Naše dekorativne lampe posebno su prikladne kao ugodan izvor svjetla kad padne noć.

  • Lampe na baterije

Baterijske lampe lako se postavljaju na police, prozorske daske i slično. Dolaze u različitim bojama i materijalima, pružajući prigušeno svjetlo koje je idealno za noćna svjetla pored kreveta ili u dječjoj sobi. Budući da se napajaju baterijama, lako ih je premještati po potrebi.

  • Svjetlosna traka

Svjetlosne trake se montiraju s dvostrukom samoljepljivom trakom i idealne su za stvaranje svjetlosti u tamnim kutovima ili za osvjetljavanje ormara. U JYSK možete pronaći LED svjetlosne trake s promjenjivim svjetlom u različitim bojama, s pripadajućim daljinskim upravljačem na baterije, što ih čini savršenim za dječje sobe. Dolaze u duljinama do 5 metara i dolaze s nosačima za vješanje ako površina nije prikladna za ljepljivu traku.

  • Mini projektor zvjezdanog neba

Mini projektori stvaraju ugodan ugođaj projicirajući lijepe šare na zidove i strop sobe, stvarajući osjećaj kao da ležite pod zvjezdanim nebom. Možete mijenjati boje pomoću priloženog daljinskog upravljača, a projektori rade na struju putem USB kabela.

  • Difuzor sa svjetlom

Difuzor koristi vodu i eterična ulja za osvjetljavanje i širenje osvježavajućeg mirisa. Možete koristiti omiljena mirisna ulja i uživati u ugodnom svjetlu koje stvara.

  • Lampice za party

LED lampice, lampice u obliku disco neba ili projektor galaksije/zvjezdica napravit će posebnu atmosferu za vaš sljedeći party. Nabavite ih kao poklon domaćinu ili se opremite za super noćni provod u svojem domu!

Ukrasna rasvjetna tijela za dječje sobe

Uredite sobe vaše djece postavljanjem dekorativnih okruglih lampica i ukrasnih noćnih lampi. Ovakvi rasvjetni elementi bit će pravi hit u tinejdžerskoj sobi, a vaša će djeca uživati u svojoj sobi te je ponosno pokazivati prijateljima! Naše baterijske svjetiljke, lampe u obliku disco kugli možete postaviti na police, noćne ormariće, stol, komode ili vitrine u dječjoj sobi. Naša ukrasna rasvjeta uglavnom pruža prigušenu, intimniju svjetlost te je tako idealna noću prilikom čitanja ili gledanja filmova.

Difuzor s eteričnim uljem

Difuzor-lampa magično svijetli, a ukapate li par kapi čistog eteričnog ulja omiljenog mirisa, uljepšat ćete svaku prostoriju - spavaću sobu, dnevni boravak pa čak i uredski prostor.