Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 500 €/3767,25 kuna ili više je besplatna! Zbog promjene skladišnog centra moguća su kašnjenja isporuka do 10 radnih dana. Ispričavamo se i zahvaljujemo na razumijevanju

3 različita stila spavaće sobe

Boje i stil spavaće sobe određuju atmosferu

Kojem tipu vi pripadate - preferirate li svježu i mirnu atmosferu, toplu i ugodnu, ili volite da su stvari lagane i prozračne? Jednostavno možete kreirati spavaću sobu koja odgovara vašem tipu ličnosti. Pronađite inspiraciju uz ova 3 različita interijera koji naglašavaju razliku koju može napraviti dekoriranje u bijeloj spavaćoj sobi. Možete koristiti posteljinu, rasvjetu, dekoraciju i druge tekstilne predmete kako biste kreirali spavaću sobu u kojoj se osećate ugodno i u kojoj se možete opustiti. 

Boje skandinavske spavaće sobe

Ako volite mirnu, gotovo sterilnu atmosferu, koristite blage boje, prirodne materijale poput drveta i slame i pokušajte razmišljati minimalistički. ADA set posteljine je posteljina od GOTS certificiranog organskog pamuka i vunice obojene plavim prugama i prugama boje pijeska na bijeloj pozadini. Zrači opuštenom atmosferom, a ako je kombinirate s pletenim košarama i vazom s travnatim slamkama, dobit ćete sobu koja odiše skandinavskim, morskim stilom života.


Pročitajte blog o naše 3 istaknute posteljine novog asortimana

Tople i ženstvene boje u spavaćoj sobi

Kako biste kreirali nešto topliju atmosferu u spavaćoj sobi, koristite zemljane boje, drvo i zelene biljke. U ovoj spavaćoj sobi, kombinirali smo naš ANDREA set posteljine s tepihom TULPAN u sivkastoj, žutoj i boji terakote, i THEODOR lampu sa štipaljkom u boji cigle. Kao šlag na kraju, dodali smo JARLE košare i AXEL tegle ljubičaste i žute boje. Vijugave linije boje pijeska na posteljini i zanimljiv uzorak na košarama kreiraju vedru i bezbrižnu atmosferu u spavaćoj sobi.

 

Spavaća soba s prozračnom atmosferom

U ovoj spavaćoj sobi pozivamo vas na vizualno putovanje u svemir. Set posteljine SIRI ima horoskopske znakove isprrintane na tamno plavoj pozadini i svidjet će se svakome tko uživa u malo sanjarenja u krevetu pred spavanje - ili onome koga zanima astronomija. U ovoj sobi ima još referenci na nebo: U pozadini MANDRUP tegla koja teži većim visinama, a naprijed ESGIR svijećnjak koji se nalazi na laganom RAMSDAL stoliću. Opuštajuća atmosfera u ovoj spavaćoj sobi je idealna kada vam je potrebno malo odmora prije nego što zaspete.


Koja spavaća soba je vaš favorit? Recite nam u komentarima!

 

Saznajte više

Koji od ovih 5 ormara idealno odgovara vašem lifestyleu?

3 savjeta prije opremanja dječje sobe

Istaknute posteljine novog asortimana

Koja tkanina će vas najbolje ugrijati?