Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

WEBSHOP AKCIJA DO 3. 10.: Dostava online narudžbi u vrijednosti od 200 €/1506,90 kuna ili više je besplatna!

 

Bijela posteljina na krevetu u sobi i kolegica Kathrine u kutu slike

Istaknute posteljine novog asortimana

Svake sezone pitamo našu stručnjakinju za posteljinu, voditeljicu kategorije Kathrine Møller Vinther, o njezinim favoritima među novostima u našem asortimanu. "U svijetu koji se brzo mijenja potrebno nam je malo pozitive da bismo dan započeli na dobar način," Kathrine kaže i nastavlja: "Tri posteljine na koje ćemo se fokusirati u ovom blogpostu to ispunjavaju."

Pročitajte i saznajte više.

ERNA - za romantične duše

“Ovaj dizajn obuhvaća sve što želite na jednoj cvjetnoj posteljini,” Kathrine započinje. “Što više pažnje posvetite posteljini ERNA, to ćete više primijetiti prelijepu umjetnost ručno iscrtanih, digitalno printanih cvjetova. Ovu posteljinu smatram paralelnu našem dizajnu posteljine ELLA, koji ima ljubičaste i roze cvjetove na crnoj pozadini i malo je dramatičnijeg izgleda. ERNA je mirnijeg i laganijeg izgleda. Ima tanke zelene pruge na zadnjoj strani što savršeno dopunjuje romantičnu prednju stranu i potpuno mijenja izgled spavaće sobe.”

ERNA je posteljina od 100% pamučnog satena, veoma mekanog na dodir i lijepog sjaja.

Vodič: Kako odabrati posteljinu prave veličine?

MALOU: lagana i prozračna

Dvije posteljine u morsko plavoj i tamnosivoj boji od muslina
Set posteljine MALOU muslin 140x200 tamnosiva
35,- €/set
49,99 € /set
263,71 kn /set376,65 kn /set
UŠTEDA 30%
gold
Set posteljine MALOU muslin 140x200 aqua plava
37,50 €/set
49,99 € /set
282,54 kn /set376,65 kn /set
UŠTEDA 25%
gold

„MALOU je zaista svjež dodatak našem asortimanu. U pitanju je super mekana kvaliteta muslina, koji možda znate po prozračnim, platnenim tetra-pelenama za bebe. Ova lagana tkanina savršena je za tople ljetne noći“, objašnjava Kathrine. „MALOU dolazi u dvije boje (svjetlozelena i tamnosiva) i lako se može stilizirati u bilo kojem pravcu – na primjer, možete je kombinirati s jastučnicom u kontrastnoj boji za dinamičan efekt ili s jastučnicom pastelnih nijansi za nešto romantičniji izgled.”

MALOU je posteljina od 100% pamuka, kvalitetnog laganog tkanja elegantne strukture.


BIBI - za nostalgične

„Ako volite retro izgled i često se sjećate vremena kada je život bio malo jednostavniji, BIBI je posteljina za vas“, predlaže Kathrine. „Ova bijela posteljina je 100% pamuk s slatkim francuskim vezom na cijeloj prednjoj strani – prati trend koji primjećujemo i u modi gdje se košulje i suknje ukrašene vezenim dekorom vraćaju. Oživljavanje ovog stila dodaje element zanatstva u dizajn i podiže spavaću sobu svojim romantičnim izrazom.

BIBI je posteljina od 100% pamuka, a zadnja strana i jastučnica su jednostavne, za udobnije spavanje.

Saznajte više

Koji od ovih 5 ormara idealno odgovara vašem lifestyleu?

3 savjeta prije opremanja dječje sobe

Koja tkanina će vas najbolje ugrijati?

9 savjeta za uštedu energije ove zime