Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

AKCIJA: Do 21. 4. dostava online narudžbi u vrijednosti od 200 € ili više je BESPLATNA! 
 

 

Trenutno su moguća kašnjenja u isporuci online narudžbi.

Svijetlo zelena posteljina sa slikom voditeljica kategorije Berit

3 istaknute posteljine iz novog asortimana

Dva puta godišnje, naša stručnjakinja za posteljine, voditeljica kategorije, Berit Stokholm Christiansen, nam otkrije svoje favorite među novim posteljinama u našem asortimanu. "U svijetu koji se brzo mijenja potrebno nam je malo pozitive da bismo dan započeli na dobar način," Berit kaže i nastavlja: "Tri posteljine na koje ćemo se fokusirati u ovom blogu to ispunjavaju.”

Pročitajte i saznajte više.

JOSEFINE – za ljetnu romansu

“Naš set posteljine JOSEFINE dolazi u šarenom, ali mirnom dizajnu koji izaziva osjećaj proljetne i ljetne radosti” , kaže Berit. Ovaj set posteljine je savršen za one koji vole ljeto, a posebno za one željne ljeta u zimskim mjesecima. Na prednjoj strani, posteljina JOSEFINE je ukrašena malim cvjetićima u nijansama zelene, žute i ljubičaste boje, a stražnja strana dolazi u prugastom dizajnu u odgovarajućoj pepeljasto zelenoj i toplo bijelo boji. “JOSEFINE je jedan od mojih apsolutnih favorita za ovu sezonu, a sigurna sam da ćete i vi uživati u ovom setu posteljine,” dodaje Berit.

Set posteljine JOSEFINE izrađen je od 100% gustog, kvalitetnog pamuka koji nosi oznaku certifikata STANDARD 100 by OEKO-TEX®.

KARMEN – prelijepa, bezvremenska bež boja

“Kada pomislim na opuštajući, klasični set posteljine, posteljina KARMEN je jedna od prvih koja mi pada na pamet jer dolazi u dizajnu mekih pruga u toploj i opuštajućoj bež boji,” kaže Berit. “A svojim mirnim dizajnom, ovaj set posteljine je savršen za opuštanje i punjenje baterija – a kad bolje pogledate, vidjet ćete da su pruge napravljene s malim točkicama na tkanini, pružajući pritom dodatnu dimenziju cjelokupnom dizajnu.” KARMEN je odlična opcija ako tražite bezvremenski, udoban i pristupačan set posteljine.

Set posteljine KARMEN izrađen je od 100% pamučnog flanela koji nosi oznaku certifikata STANDARD 100 by OEKO-TEX®.

SANNA – mekan i umirujući saten

“SANNA je jedna od najelegantnijih opcija među mojim favoritima,” kaže Berit. “Ovaj set posteljine od satena je iste vrhunske kvalitete kao jedna od našim kupcima najomiljenija posteljina svih vremena, posteljina INGEBORG i baš zato je i to s jako dobrim razlogom, jedan od mojih novih favorita.” Set posteljine SANNA izrađen je od 70% pamuka i 30% viskoze izrađene od bambusa. Dodatak bambusove viskoze u tkanini daje SANNA posteljini prekrasan blještavi sjaj i čini je mekanom na dodir – što znači da dobivate luksuznu, taktilnu i savršeno udobnu posteljinu za svoju spavaću sobu. SANNA je dostupna u dvije boje: tamnoplavoj sa svijetlo plavim rubom kao i u boji pijeska s tamnosmeđim rubom.

Set posteljine nosi oznaku STANDARD 100 by OEKO-TEX® a  viskoza od bambusa ima FSC™ 100% oznaku (FSC™ N001715).

Za više inspiracije za uređenje vaše spavaće sobe, pogledajte i ostale favorite naših kupaca.

Saznajte više

Uljepšajte svoju spavaću sobu novom posteljinom

Uljepšajte svoju spavaću sobu novom posteljinom

Koji od ovih 5 ormara idealno odgovara vašem lifestyleu?

Koji od ovih 5 ormara idealno odgovara vašem lifestyleu?

3 savjeta prije opremanja dječje sobe

3 savjeta prije opremanja dječje sobe

Koja tkanina će vas najbolje ugrijati?

Koja tkanina će vas najbolje ugrijati?