Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna

Zbog povećanog broja online narudžbi, molimo vas za razumijevanje uslijed kašnjenja pošiljki i duljeg vremena za odgovor od strane naše Korisničke službe.

Hygge dani - uštedite 20-50%
Posteljina sa prelijepim uzorkom cvijeta

3 istaknute posteljine novog asortimana

Datum:

Kategorija: Spavaća soba

TAGOVI: SCANDINAVIAN SENSE, posteljina, novi asortiman

Čovjek bi se trebao osjećati ugodno u svakoj prostoriji svog doma, a sa novom posteljinom moguće je u svakodnevni život unijeti i jedan dodatni dašak luksuza. Vizualni izraz vaše spavaće sobe je vrlo bitan za osjećaj unutrašnje harmonije, a mekana tkanina na vašoj koži poziva vas na opuštanje.

Nova sezona sa sobom donosi i nove setove posteljine u JYSKu. Pitali smo našu vještu menadžericu kategorije tekstila, Kathrine Møller Vinther, o njenim favoritima iz novog asortimana posteljina, i kao i uvijek, imala je za nas nekoliko dobrih savjeta.

HELENE - budi sjećanja na prošle dane

Bijela posteljina sa uzorkom cvijeća


“HELENE ima male žute cvjetiće oštampane na bijeloj pozadini; pomalo je sjajna i glatka je pod rukom. Ovaj lijepi, jednostavni uzorak od 100% pamučnog satena me podsjeća na neka davna, nevina vremena. Vremena u kojima se šetalo livadom na ljetni dan i pila limunada u hladu. Vremena kada se išlo u krevet u lagano ljetno večer uz otvoren prozor i cvrkut ptica na drvetu pored vaše sobe." - priča nam Kathrine sa sanjivim pogledom u očima. 

ELLEN – sve je u vještini izrade i boji 

Svjetlo ružičasta i zelena posteljina koje vise sa pregrade


“ELLEN je posteljina od 100 % mekanog pamuka. Uzorak je jednostavan, jednobojan i možete ga kombinirati kako god želite. Bilo da se odlučite za žutu boju 70-ih, svjetlo ljubičastu ili zelenu, ova će posteljina u svaku spavaću sobu unijeti moderan, mladenački i svjež izgled. Na neki način, jednostavan izgled je za mene i određen podsjetnik da se odmorim i isključim iz vanjskog svijeta. Nema napadnih uzoraka i uznemirujućih detalja - samo vještina izrade i boja.”

OLIVIA – putovanje u prošlost

Soba sa krevetom, poplunom i jastucima prekrivenim posteljinom


“OLIVIA ima slatki uzorak sa malim zelenim i žutim grančicama na svjetlo ljubičastoj pozadini. Ovaj tip prirodom inspiriranog uzorka, starinskog izgleda, odvest će vas u neka davna, bolja vremena, a neće izgubiti svoj suvremeni izgled. Materijal ove posteljine je 100%tni pamučni perkal, a to je naš pamuk vrhunskog kvaliteta. OLIVIA odaje osjećaj svježine i vrlo je izdržljiva, pa u njoj možete uživati u dugim godinama koje dolaze" - rekla nam je Kathrine i time završila svoje predstavljanje favorita posteljine za ovu sezonu. 

Imate li visoke kriterije? Ukoliko je odgovor da, sigurno će vas zanimati naše posteljine visokog kvaliteta pod oznakom SCANDINAVIAN SENSE