Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

Spavaća soba s prugastom posteljinom na poplunima i jastucima i Katrine Møller Vinther

3 istaknute posteljine novog asortimana

Datum:

Kategorija: Spavaća soba

TAGOVI: posteljina, spavaća soba

Bez obzira preferirate li romantičan, moderan ili klasičan izgled u svojoj spavaćoj sobi, nova posteljina brz je i jednostavan način da obnovite njezin izgled. Kathrine Møller Vinther u JYSKu je već 6 godina i ona je naš stručnjak kada su u pitanju trendovi, kvaliteta i udobnost posteljina. U ovom blogpostu s nama dijeli svoje favorite iz novog asortimana.

"U nepredvidivim vremenima tražimo sklad, smirenost i sve što je poznato", kaže Kathrine i nastavlja: "zato se želim usredotočiti na posteljinu koja predstavlja novi doživljaj ugodnog, tradicionalnog dizajna."

ABBIE za udobnost

Spavaća soba sa dva popluna i dva jastuka, sa prugastim kompletom postejine

"Dobro došli u ažuriranu verziju cool 70-ih", započinje Kathrine sa smiješkom. “Ova prugasta posteljina vodi me na putovanje kroz uspomene, natrag u opušteno, šareno, analogno desetljeće, majice s kravatom i čekanje uz telefon.”

Posteljina je od 100% pamuka, s uzorkom izgleda kao da ima bojene pređe, ali je zapravo tiskan - u toplim bojama poput ljubičaste, narančaste i boje pijeska. Ako vam se sviđa dizajn, u našem asortimanu postoji i odgovarajući ručnik.

ALICIA za dašak ljeta

Cvjetna posteljina u spavaćoj sobi s toplom atmosferom

„Zar ne osjećate kao da je ljeto blizu?“ pita Kathrine dok prelazimo na sljedeći set posteljina. “Opet vidite dašak 70-ih, sa zemljanim tonovima i prirodnim izgledom. Ove sezone  ALICIA je slatki primjer kako ovaj dobro poznati i voljen efekt pridonosi laganom osjećaju ljeta.”

ALICIA ima male lijepe cvjetove u narančastim i ljubičastim bojama na bijeloj podlozi, a ovaj set nije potrebno glačati.

ELMA za romantične duše

Krevet sa svjetloljubičastom posteljinom s volanima

„S ELMOM vidite kako boja može sama po sebi stvoriti romantičan osjećaj. Ovdje nije potreban cvjetni uzorak. Izgled bi bio potpuno drugačiji da je posteljina siva ili plava”, kaže Kathrine. “Ima volane i na poplunu i na jastučnici, i jako mi se sviđa kako naglašava nostalgičan izgled, a istodobno dodaje osjećaj luksuza.”

ELMA je 100% pamučna posteljina i oprana enzimima što je čini ekstra mekanom na dodir.

Razmazite se posteljinom INGEBORG

Krevet s posteljinom u boji pijeska od visokokvalitetnog satena

“INGEBORG je posteljina visoke kvalitete s ekskluzivnim izgledom i dojmom. Dizajn je moderan, ali klasičan s malim kariranim printom. Visokokvalitetno tkanje od satena daje mu super mekan i ugodan osjećaj u ruci i sjajan izgled”, počinje Kathrine.

“Razmazite se i stvorite hotelsku atmosferu kod kuće s posteljinom INGEBORG. Oksfordski okvir naglašava klasični izgled dajući vašoj spavaćoj sobi trenutačnu nadogradnju. Pristaje bilo kojem interijeru spavaće sobe, a dostupna je u bijeloj, sivoj, pješčanoj i plavoj boji”, završava Kathrine.

Novi asortiman naših posteljina u prodaji je u webshopu od 4. siječnja 2022.