Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna! 

Pronađi inspiraciju - stigao je novi editorijal
VIDA posteljina

3 istaknute posteljine novog asortimana

Datum:

Kategorija: Spavaća soba

TAGOVI: SCANDINAVIAN SENSE, posteljina, novi asortiman

Posteljina je važnija za naš san nego što mislimo. Tko nije ljubitelj uredne i lijepo uređene spavaće sobe i osjećaja ušuškanosti u krevetu u čistoj posteljini?

Često ažuriramo naš asortiman posteljina, a sada imamo nove i zanimljive modele. Kao i dosad, naša vješta Voditeljica kategorije posteljina, Kathrine Møller Nielsen, podijelila je s nama svoje favorite među novim proizvodima. Kathrine nam je također otkrila priču iza ovih dizajna i trendova koje oni predstavljaju. 

Otplovite uz set posteljine VIDA

 

"VIDA je set posteljine izrazito morskog, mornarskog izgleda. Zamislite se u šetnji oko najbliže luke. Galebovi se čuju u daljini i osjeća se svježi miris morske trave; ovo je osjećaj koji me obuzme kada pogledam set posteljine VIDA. Plave pruge printane su na bijeloj pozadini. Ovdje smo zaista obratili pažnju na detalje: i rubovi imaju plavi print, što ovom dizajnu daje ekskluzivan izgled.''

ADA - skandinavsko opuštanje

 

''ADA je novi dizajn iz naše serije proizvoda ''SCANDINAVIAN SENSE'' kreirane od GOTS-certificiranih, organskih proizvoda. U pitanju je bijela posteljina s prugama u boji pijeska i plavoj boji. Ova je posteljina veoma mekana i ugodna na dodir. Zaista obožavam tu opuštenu ljetnu atmosferu koja krasi ovaj dizajn. Kada kupite ADA posteljinu, dobijete i vreću istog dizajna. Možete je koristiti i za druge stvari, kao što su igračke, ili za obuću kada putujete, pa i na ovaj način gradite održive navike u svojem domu.  

SIRI - dopustite si sanjarenje

 

''SIRI ima novi dizajn s bež horoskopskim znakovima isprintanim na tamnoplavoj pozadini. Zahvaljujući ovoj kombinaciji boja znakovi prividno izgledaju zlatno, što mislim da je prilično kul. Ljudska bića oduvijeek su bila fascinirana nebom, i to ni sad nije ništa drugačije. Ako imate dijete ili tinejdžera koji se zanima za znanosti, osobito za astronomiju, ovo je idealna posteljina; ili si možete dopustiti da u snovima odletite u daleke galaksije i možda steknete novu perspektivu. Povrh ovoga, ova je posteljina napravljena od veoma kvalitetnog pamuka - perkala, tako da sam sigurna da ćete u njoj imati slatke snove.''

 

Marta Social Media and Digital Coordinator

Komentari