Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

Zeleni dani: VELIKA akcija do -70%
Krevet s posteljinom plave boje i slika Kathrine Møller Vinther

3 istaknute posteljine novog asortimana

Datum:

Kategorija: Spavaća soba

TAGOVI: SCANDINAVIAN SENSE, posteljina, novi asortiman

Nova posteljina ima moć osvježavanja vaše spavaće sobe po vrlo niskoj cijeni. To je brz način da obnovite izgled sobe i lako stvorite ono što želite - bilo romantični, moderni, klasični stil ili nešto treće.


Kathrine Møller Vinther s JYSK-om je već 5 godina i ako itko zna za trendove, kvalitetu i udobnost posteljine, to je ona. Pitali smo je o njezinim favoritima u novom asortimanu ove sezone i ona je pristala podijeliti svoje omiljene posteljine.

EMILY - stvara osjećaj godišnjeg odmora

Krevet s posteljinom s uzorkom cvijeća u spavaćoj sobi, noćni ormarić i bijela lampa

"Kada je najtmurniji dan, ova posteljina vas odmah može oraspoložiti,", započinje Kathrine. „EMILY je cvjetna posteljina od mekanog 100% pamuka koji je vrlo ugodan i izdržljiv. Dizajn je inspiriran prirodom, plavi i žuti cvjetovi sa zelenim lišćem i grančicama na bijeloj pozadini. Prašnjavo zelene grančice daju kontrast uzorku i tvore vrlo zanimljiv izgled, što mi se jako sviđa. Ako ste zaljubljenik u bezbrižni dizajn i atmosferu koju ova posteljina daje, kao ja, možete ju čak upariti s dekom i jastukom u istom dizajnu.''

CILJE – održiva opcija za skandinavski izgleda

Poteljina plave boje koja je izrađena od recikliranog polieastera i pamuka

''CILJE posteljina napravljena je od  51% recikliranog poliestera i 49% pamuka. Puno truda je uloženo za stvaranje ove posteljine, jer mora odgovarati svim našim zahtjevima visoke kvalitete i u isto vrijeme biti lijepa i ugodna. Vrlo sam zadovoljna rezultatima,'' Kathrine govori ponosno. ''Ovo je spoj materijala koji je istovremeno ugodan i izdržljiv, a satensko tkanje daje mekoću.''

Dizajn je moderan i također vrlo skandinavski. Neki možda misle da je skandinavski dizajn uglavnom jednobojno siv ili bijel, ali važnija je zapravo ta smirenost kojom odiše. CILJE ima uzorak koji dodaje malo “zaigranosti”, ali zadržava svoj skladni izgled. Može pristajati bilo kojoj spavaćoj sobi, a možete birati između plave, bež i žute. CILJE pripada našoj liniji održivih proizvoda, SCANDINAVIAN SENSE, koja također sadrži ručnike i kupaonski tepisi ”, dodaje Kathrine prije nego što je otkrila svog trećeg favorita.

BELMA – za sve romantične duše

Krevet s cvijetnom posteljinom u spavaćoj sobi s noćnim ormarićem i lampom

“Prozračni izgled ove posteljine dovoljan je da vam podigne raspoloženje. Boje su jarke i živahne, a u mojim očima divovsko cvijeće u žutoj, smeđoj i zelenkastoj boji 'lebde' pozadinom poput meduza. BELMA je 100% pamučni saten, a ljetni tonovi daju pozitivnu atmosferu svakoj prostoriji. Ako ste romantična duša i volite skladan dizajn, ova posteljina je za vas ”, navodi Kathrine.

Nove posteljine biti će u prodaju od 05. 01. 2021.

Nakon što je Katrine podijelila s nama svoje favorite, recite nam u komentarima koji su vaši!