Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Sivi paviljon sa stolom za blagovanje i stolicama u dvorištu

Poboljšajte svoj vanjski prostor paviljonom

Tražite li jednostavan način da poboljšate svoj vanjski prostor kako biste mogli uživati u svakoj sekundi ljeta? Uz paviljon upravo to što dobivate: povoljnu opciju da iznesete ugođaj dnevnog boravka vani, omogućujući vam da iskoristite ljeto na najbolji mogući način.

Paviljon odnosno sjenica pruža savršeno okruženje da pozovete prijatelje i obitelj da se dobro provedu kod vas. Postavite svoj paviljon, iznesite svoj vrtni namještaj ili namještaj za dnevni boravak, ukrasite ga za izvrsnu atmosferu i čistu udobnost s lampicama, jastucima te dodajte grickalice i pića. Što vam još nedostaje? Ništa :)

Prednosti paviljona u dvorištu ili na terasi

Ako se ovog ljeta planirate zabavljati u svojem vanjskom prostoru – ili jednostavno želite maksimalno iskoristiti svaku priliku za uživanje na otvorenom, paviljon bi mogao biti pravo rješenje. Paviljon možete postaviti na svoju terasu, u svoje dvorište ili je postaviti u park (ako je to moguće u vašem mjestu). Uz paviljon imate pravi dojam dnevnog boravka - na otvorenom!

Postoji mnogo načina na koje vam paviljon u dvorištu ili na terasi može pomoći da ljeto iskoristite na najbolji način, jer na neki način produžuje ljetnu sezonu, dajući vama i vašim voljenima mnogo prilika da u potpunosti iskoristite tople dane i noći.

  • Kvalitetno provedeno vrijeme u dvorištu
    Paviljon je odlično mjesto za odmor i opuštanje. Pruža hladovinu za opuštanje u sunčanim ljetnim danima, gdje ćete uživati u osvježavajućim pićima, slušati glazbu ili uroniti u sjajnu knjigu.
     
  • Paviljon sa stranicama pruža zaklon 
    Paviljon je savršen za sve vremenske prilike. Dodavanjem bočnih stranica dobivate zaklon od kiše, snijega, vjetra i oštre sunčeve svjetlosti sa svih strana. Također ćete biti sigurniji od primjerice insekata.
     
  • Vrtne zabave i druženja
    Paviljon je izvrstan za vrtne zabave jer ima dovoljno mjesta za vrtne stolove i stolice, pa čak i lounge garniture za sjedenje. Pozovite svoju obitelj i prijatelje na lijepu vrtnu zabavu ispod baldahina - sigurno će vam to biti sjajna, nezaboravna ljetna uspomena.
     
  • Javna događanja na otvorenom
    Paviljon je također odličan za javna okruženja kao što su događanja u parkovima ili drugim otvorenim prostorima. Paviljon pruža zaštićenu bazu za vas i druge.

Pronalaženje pravog paviljona za vaše potrebe

Paviljoni u našem asortimanu dostupni su u nekoliko veličina, stilova i boja. U JYSKu ćete pronaći nekoliko različitih paviljona koji odgovaraju vašem vanjskom prostoru – bilo da imate dvorište ili terasu, imamo idealno rješenje za vas.

 

Sivi gazebo s uređenim stolom i klupama na terasi

Ukrasite svoju vrtni paviljon lampicama i teglama s cvijećem

Mnogo je predmeta kojima možete ukrasiti svoj vrtni paviljon na terasi. Ako organizirate zabavu za prijatelje i obitelj, dodajte fenjere i lampice kako biste stvorili lijepu atmosferu, posebno tijekom večeri. Ako imate paviljon sa stranicama, još je ugodnije sa svjetlima jer će osvijetljen pružiti osjećaj ugodnog kutka. Iznesite tegle za cvijeće i postavite malo lijepog zelenila prije nego što postavite stol prekrasnim tanjurima, čašama, salvetama i svijećama. Vaši će se gosti zajamčeno dobro zabaviti!

 

Saznajte više

Kako odabrati savršenu vrtnu garnituru

Kako odabrati savršenu vrtnu garnituru

Trampolini: 7 stvari koje treba uzeti u obzir prije kupovine

Trampolini: 7 stvari koje treba uzeti u obzir prije kupovine

Vodič: Pronađite pravi suncobran za sebe

Vodič: Pronađite pravi suncobran za sebe

Vodič: Odaberite pravi sanduk za vrtne jastuke

Vodič: Odaberite pravi sanduk za vrtne jastuke