Lampe i fenjeri za magičnu ljetnu večer

Lampioni, fenjeri i svijeće doprinijet će ugodnoj i romantičnoj atmosferi na svakom balkonu, dvorištu ili terasi. Lampice sa žaruljicama, baterijske lampe, ukrasni lampioni, lanterne ili pak kakav oblik solarne rasvjete, samo su neke od opcija koje možete odabrati iz JYSKove bogate ponude. Vanjska rasvjeta iz JYSKa zasigurno će stvoriti magičnu atmosferu prekrasne večeri na otvorenom.

Našu bogatu ponudu vanjskih fenjera, lampi, solarnih svjetiljki te baterijskih svijeća možete pogledati na ovoj web stranici ili pak u vama najbližoj JYSK trgovini.

Lampioni i fenjeri raznih oblika

JYSK nudi širok izbor lampiona i fenjera različitih oblika kako bi dodatno uljepšao tople, ljetne noći provedene na otvorenom. Možete birati između baterijskih lampi, svijeća, LED ili baterijskih fenjera, prilagođavajući svoj izbor vašim preferencijama i potrebama.

Ukoliko imate omiljeni kutak na vašoj terasi ili u vrtu, ukrasna svjetla mogu učiniti taj prostor još ugodnijim i stvoriti idiličnu, romantičnu atmosferu za vas i vaše goste.

Možete birati između:

  • Lampiona: Mogu se koristiti s živim svijećama, blok svijećama ili s LED svjetlima s daljinskim upravljanjem ili timerom.
  • Lampi na baterije: Sve dolaze s LED žaruljom, a neki od njih imaju funkciju mjerača vremena.

Fenjeri za unutarnju i vanjsku uporabu

Osim vrtnih baterijskih lampi, fenjera i svijeća, JYSK nudi i širok izbor fenjera za unutarnji prostor koji će elegantno obogatiti svaki interijer. Fenjere možete postaviti na prozorske daske, na pod ili stol, pružajući udobnost i stvarajući ugodnu, romantičnu atmosferu u vašem domu, kako za svakodnevno uživanje tako i za posebne prigode. Stvaranje ugodne rasvjete na otvorenom prostoru postaje važno tijekom ljetnih mjeseci kada provodimo više vremena vani. JYSK nudi raznolik izbor lampi i svjetiljki koje omogućuju jednostavno i ekonomično stvaranje ugodne atmosfere. Ako želite istaknuti omiljene dijelove terase ili balkona, ukrasna svjetla mogu biti odličan dodatak. Na primjer, postavljanje malih lampiona na stol kao dekoraciju tijekom obroka, ili postavljanje većih svjetiljki na tlo u različite kutove kako bi se stvorila skladna vanjska atmosfera, posebno u kombinaciji s vrtnim posudama i biljkama koje će dodatno osvijetliti prostor.