Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 500 €/3767,25 kuna ili više je besplatna! Zbog promjene skladišnog centra moguća su kašnjenja isporuka do 10 radnih dana. Ispričavamo se i zahvaljujemo na razumijevanju

Vrtni lounge set i viseća stolica na velikoj terasi

Urbano uređenje balkona i terase

Lagana muzika tiho svira. U pozadini se čuje žamor grada. Vaši najbliži prijatelji i obitelj okupljeni oko vrtnog stola ili zavaljeni su u lounge garnituru. Ne morate propuštati dobru atmosferu i druženja, čak i u ovim vremenima koja nisu za putovanja i izlaske. Kreirajte urbanu, cool atmosferu u vlastitom domu.

Pažljivo odaberite svoju paletu

Četiri stolice oko okruglog vrtnog stola u vrtu


Pravilo koje vrijedi kada želite kreirati urbanu atmosferu je da kombinirate različite materijale poput drveta, metala i betona. Uz HAJSTRUP složive stolice od čelika i petana i RANGSTRUP okrugli vrtni stol već ste na dobrom putu.

Staklena vaza i fenjeri na okruglom vrtnom stolu


U urbanom okruženju bitno je ograničiti se na korištenje tek nekoliko različitih boja. Uz cvijeće u vazi i svijeće u fenjerima, vaš vrt ili terasa odisat će dinamičnim, razigranim izgledom. 

Lounge garnitura s ugobnim jastucima u vrtu s tepihom i teglama za biljke


Ako imate prostora, kreirajte jednu blagovaonsku zonu i jednu zonu za opuštanje, koje ćete odvojiti teglama za cvijeće. Dopustite si opuštanje i uživanje u ODDESUND lounge setu aluminijskog okvira i naslona za ruke od FSC-certificiranog (FSC® N001715) tvrdog drveta.

Dvorište s visećom stolicom i blagovaonskim setom u pozadini

 
Zaštitite se od vjetra i znatiželjnih pogleda visokim biljkama ili stabalcima u teglama. Uživajte u privatnom kutku koji će naša nova viseća stolica GJERN stvoriti za vas. U savršenom dizajnu ove stolice možete čitati svoje časopise ili detektivske romane u miru. Jastuci vas pozivaju na opuštanje i uživanje u laganim pokretima. 

Kreirajte izgled urbanog vrta

Tajna urbanog izgleda krije se u elegantnom a ipak opuštenom stilu. Iskoristite ove savjete i kreirajte savršenu rooftop atmosferu u svojem vrtu ili terasi: 

  • Kombinirajte različite materijale poput drveta, metala, betona.
  • Koristite samo nekoliko boja.
  • Visoke biljke ili drveće u teglama dat će vam zaštitu od vjetra i nepoželjnih pogleda.
  • Odvojite zonu za jelo od lounge zone posudama i teglama za cvijeće.
  • Ne zaboravite na osvjetljenje - lampice, baterijske lampe, svijeće i fenjeri mogu običnu srijedu pretvoriti u magičnu uspomenu.

 

 

Saznajte više

Poboljšajte svoj vanjski prostor paviljonom

Božićne lampice: sigurnosni savjeti

Jedna vrtna garnitura - brojne mogućnosti slaganja

Vodič: odaberite idealne tegle za cvijeće

Pronađite vama najbližu JYSK trgovinu

Za pomoć i savjete obratite se JYSK zaposlenicima, otkrijte naš široki asortiman proizvoda.