Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna

Besplatna dostava do 28. veljače na JYSK.hr prilikom online kupovine u vrijednosti od 2000.- HRK ili više

Vrtni stolovi za svačiji ukus

Ljeti se selimo u vrt i koristimo ga kao dodatnu dnevnu sobu. Postoji li išta bolje od sjedenja vani i uživanja u hrani u toplu ljetnu večer? Kada se obitelj okupi za obrok na otvorenom, vrtni stol postaje središnji komad namještaja. JYSK nudi vrtne stolove u širokom rasponu različitih veličina i dizajna. Imamo i okrugle i uglate stolove te ćete sigurno pronaći onaj koji će odgovarati vašoj vanjskoj terasi.

U trgovinama JYSK pronaći ćete vrtne stolove izrađene od čitavog niza materijala, uključujući tvrdo drvo, sintetičko drvo, metal, staklo i plastiku.

Prilikom odabira materijala trebali biste razmisliti je li vam draži stol od materijala koji nije potrebno održavati kao što je plastika ili sintetičko drvo ili pak klasični drveni vrtni stol koji zahtijeva malo održavanja. Međutim, što god odabrali, ako se budete pridržavali jednostavnih savjeta tvrtke JYSK, vaš drveni vrtni namještaj zacijelo će godinama ostati u odličnom stanju.
Ovdje pročitajte kako je potrebno brinuti se za vrtni namještaj. 

Prilikom kupovanja vrtnog stola važno je odabrati onaj koji svojom visinom, širinom i izgledom odgovara vrtnim stolicama. Ako želite kupiti i nove vrtne stolice, naravno da imamo opsežnu ponudu za vas. Možete se odlučiti i za vrtnu garnituru u koju su uključene i stolice i stol. 

POKLANJAMO VAM KUPON OD 50 kn!

Visa Mastercard