Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna
YTTRUP stol od aluminija i tvrdog drveta
LARVIK bistro stol idealan je za mali balkon
Luksuzan STRIB stol od dugotrajnog umjetnog drveta

Vrtni stolovi za uživanje na otvorenom

Ljeti vrt, terasu ili balkon koristimo kao dodatnu dnevnu sobu. Postoji li išta bolje od sjedenja vani i uživanja u hrani u toplu ljetnu večer? Kada se obitelj okupi za obrok na otvorenom, vrtni stol postaje središnji komad namještaja. Pronađite kvalitetan vrtni stol u našoj širokoj ponudi.

Stolovi - Masivno drvo

 
Stol HAMAR 83x150cm FSC-tvrdo drvo
Stol HAMAR 83x150cm FSC-tvrdo drvo
AKCIJA
 
Stol YTTRUP 90x150cm alu/FSC tvrdo drvo
Stol YTTRUP 90x150cm alu/FSC tvrdo drvo
AKCIJA

Stolovi - Plastika

Vrtni stolovi od različitog materijala

Vrtni stolovi u JYSKu izrađeni su od različitih materijala, u različitim veličinama i stilovima. Tu su veliki pravokutni stolovi za terase, i mali okrugli bistro stolovi za balkone.  te ćete sigurno pronaći onaj koji će odgovarati vašoj vanjskoj terasi.

U našim trgovinama vas čekaju vrtni stolovi izrađeni od tvrdog drva, sintetičkog drva, metala, stakla ili plastike. Prilikom odabira materijala trebali biste razmisliti je li vam draži vrtni stol od materijala koji nije potrebno održavati kao što je plastika ili sintetičko drvo ili pak klasični drveni vrtni stol koji zahtijeva malo održavanja. Međutim, što god odabrali, ako se budete pridržavali jednostavnih savjeta koje vam donosimo, vaš drveni vrtni namještaj zacijelo će godinama ostati u odličnom stanju.

POKLANJAMO VAM KUPON OD 50 kn!

Visa Mastercard