Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Akcija samo do nedjelje, 2. 10.: BESPLATNA dostava online narudžbi u vrijednosti od 1500 kn/199,08 € ili više!

Vrtne stolice od plastike iz oceana i vrtni stol od recikliranog drveta

Obroci na otvorenom uz održiviji vrtni namještaj

Datum:

Kategorija: Balkoni, terase i dvorišta

TAGOVI: vrt, vrtne stolice, vrtni namještaj

Još samo nekoliko stvari može poboljšati vaše obroke na terasi ili balkonu; jedan od njih je osjećaj da ste donijeli pravu odluku po pitanju vrtnog namještaja. U ovom blogpostu predstavljamo vam dva održivija proizvoda iz našeg asortimana.

SADBJERG - vrtne stolice od plastike iz oceana

SADBJERG je elegantna i udobna vrtna stolica te možete uživati u njezinoj udobnosti znajući da su sjedalo i naslon izrađeni od reciklirane plastike iz oceana, da je tikovina - drvo na naslonima za ruke FSC-certificirana (FSC® N001715) te da je okvir stolice izrađen od recikliranog aluminija.

Stolice SADBJERG mogu se slagati jedna na drugu i lako ih je pohraniti, tako da će vam trajati nekoliko sezona ako je zaštite od hladnoće, kiše i vjetra tijekom zimskih mjeseci.

Vrtna stolica s okvirom od recikliranog aluminija

EBBESKOV - vrtni stol od recikliranog drveta

EBBESKOV je vrtni stol čije su noge, okvir i ploča stola od reciklirane tikovine s FSC-certifikatom. Sjednite, naslonite se i uživajte u prekrasnom pogledu i ugodnom osjećaju koji pruža puno drvo, savršeno za vaše večere na otvorenom.

Vrtni stol od recikliranog drveta

FSC-oznaka jamči da drvo koje se koristi za izradu vrtnog namještaja potječe iz održivog šumarstva ili drugih odgovornih izvora.

Elegantan vrtni set

Stolica SADBJERG i vrtni stol EBBESKOV tako dobro pristaju jedno drugom da ih možete pronaći kao set u JYSKu. To znači da ih možete nabaviti po povoljnijoj cijeni.

Vrtne stolice od recikliranog aluminija i plastike iz oceansa te vrtni stol od recikliranog drveta

 

Displaying 0 - 0 of 0