Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

WEBSHOP AKCIJA: Dostava online narudžbi u vrijednosti od 200 €/1506,90 kuna ili više je besplatna! Zbog promjene skladišnog centra moguća su kašnjenja isporuka do 10 radnih dana. Ispričavamo se i zahvaljujemo na razumijevanju.

Tri okrugla vrtna stola sa stolicama

Prednosti okruglih vrtnih stolova

Neki kažu da razgovor lakše teče oko okruglog stola. To je također slučaj kada su u pitanju blagovaonski stolovi na terasama: živahno ćaskanje samo je jedna od prednosti okruglog vrtnog stola. Pročitajte više u ovom blogpostu.

Okrugli vrtni stolovi za male prostore

Veličina vrtnog stola treba odgovarati veličini vašeg prostora na terasi, balkonu ili u dvorištu. Ako nemate puno prostora, okrugli stol bolji je izbor od kvadratnog ili pravokutnog. Ako je vrtni stol namijenjen za terasu po kojoj se puno prolazi i hoda, okrugla varijanta također je izvrstan izbor. Oblik i mekani rubovi olakšavaju zaobilaženje tog komada namještaja.

Vi i vaši gosti također ćete sjediti bliže jedni drugima, a jednostavnije ćete komunicirati - za okruglim stolom svi su dio razgovora. Vrtni stol HOLTE promjera je 120 cm i visine 74 cm. Ima aluminijski okvir, a ploča je od nauljenog FSC® tvrdog drveta.

Okrugli vrtni stol sa sivim vrtnim stolicama
Stol HOLTE Ø120 tvrdo drvo
499,- €/kom.
3759,72 kn /kom.
Samo u webshopu
Stolica ILDERHUSE natur
75,- €/kom.
109,- € /kom.
565,09 kn /kom.821,26 kn /kom.
UŠTEDA 31%

Idealna veličina vašeg novog vrtnog stola također ovisi o tome koliko je velika vaša obitelj ili koliko gostiju pozivate na druženje. Vrtni stol RANGSTRUP dostupan je u dvije različite veličine, promjera 110 ili 130 cm. Visina oba stola je ista i iznosi 74 cm. Ploča stola može biti u prirodnoj ili crnoj boji te s crnim ili bijelim aluminijskim nogama.

Okrugli vrtni stol s četiri vrtne stolice
Stol RANGSTRUP Ø110 natur/crna
200,- €/kom.
299,- € /kom.
1506,90 kn /kom.2252,82 kn /kom.
UŠTEDA 33%
Podesiva stolica BREDSTEN crna
119,- €/kom.
896,61 kn /kom.
Samo u trgovini

Vrtni stol s postoljem

Vrtni stol koji ima bazu na sredini umjesto na četiri noge ima još više prednosti. Ne morate brinuti o nogama kada postavljate vrtne stolice oko njega, a modernog je dizajna. Vrtni stol FAGERNES s prozračnim postoljem promjera je 110 cm i visine 75 cm. Ima okvir od čelika i ploču stola od vlaknastog cementa.

Vrtni stol s postoljem s četiri vrtne stolice
Stolica SANDVED crna
42,50 €/kom.
59,99 € /kom.
320,22 kn /kom.451,99 kn /kom.
UŠTEDA 29%

Sada znate sve što trebate kako biste se pripremili za večeru na otvorenom.

JYSK svima želi ugodno i lijepo ljeto. :)

Saznajte više

Evo kako urediti natkriveni vanjski prostor

Drveni vrtni setovi za vaše dvorište ili balkon

U centru pažnje: kolekcija UGILT

Odaberite pravi vrtni stol