Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 500 € ili više je besplatna!

 Inspiracija uz izvrsne ponude - uštedite do 60%! > 

Tri okrugla vrtna stola sa stolicama

Prednosti okruglih vrtnih stolova

Neki kažu da razgovor lakše teče oko okruglog stola. To je također slučaj kada su u pitanju blagovaonski stolovi na terasama: živahno ćaskanje samo je jedna od prednosti okruglog vrtnog stola. Pročitajte više u ovom blogpostu.

Okrugli vrtni stolovi za male prostore

Veličina vrtnog stola treba odgovarati veličini vašeg prostora na terasi, balkonu ili u dvorištu. Ako nemate puno prostora, okrugli stol bolji je izbor od kvadratnog ili pravokutnog. Ako je vrtni stol namijenjen za terasu po kojoj se puno prolazi i hoda, okrugla varijanta također je izvrstan izbor. Oblik i mekani rubovi olakšavaju zaobilaženje tog komada namještaja.

Vi i vaši gosti također ćete sjediti bliže jedni drugima, a jednostavnije ćete komunicirati - za okruglim stolom svi su dio razgovora. Vrtni stol HOLTE promjera je 120 cm i visine 74 cm. Ima aluminijski okvir, a ploča je od nauljenog FSC® tvrdog drveta.

Okrugli vrtni stol sa sivim vrtnim stolicama
Vrtni stol HOLTE Ø120 tvrdo drvo
300,- €/kom.
399,- € /kom.
UŠTEDA 25%
Samo u webshopu

Idealna veličina vašeg novog vrtnog stola također ovisi o tome koliko je velika vaša obitelj ili koliko gostiju pozivate na druženje. Vrtni stol RANGSTRUP dostupan je u dvije različite veličine, promjera 110 ili 130 cm. Visina oba stola je ista i iznosi 74 cm. Ploča stola može biti u prirodnoj ili crnoj boji te s crnim ili bijelim aluminijskim nogama.

Vrtni stol s postoljem

Vrtni stol koji ima bazu na sredini umjesto na četiri noge ima još više prednosti. Ne morate brinuti o nogama kada postavljate vrtne stolice oko njega, a modernog je dizajna. Vrtni stol FAGERNES s prozračnim postoljem promjera je 110 cm i visine 75 cm. Ima okvir od čelika i ploču stola od vlaknastog cementa.

Sada znate sve što trebate kako biste se pripremili za večeru na otvorenom.

JYSK svima želi ugodno i lijepo ljeto. :)

Saznajte više

FSC® oznaka jamči namještaj iz održivih šuma

Evo kako urediti natkriveni vanjski prostor

Drveni vrtni setovi za vaše dvorište ili balkon

U centru pažnje: kolekcija UGILT