Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 4000 kuna/530,89 € ili više je besplatna! Dostava prije Božića? Naručite online najkasnije do 14. 12. 2022.

Prednosti okruglih vrtnih stolova

Prednosti okruglih vrtnih stolova

Neki kažu da razgovor lakše teče oko okruglog stola. To je također slučaj kada su u pitanju blagovaonski stolovi na terasama: živahno ćaskanje samo je jedna od prednosti okruglog vrtnog stola. Pročitajte više u ovom blogpostu.

Okrugli vrtni stolovi za male prostore

Veličina vrtnog stola treba odgovarati veličini vašeg prostora na terasi, balkonu ili u dvorištu. Ako nemate puno prostora, okrugli stol bolji je izbor od kvadratnog ili pravokutnog. Ako je vrtni stol namijenjen za terasu po kojoj se puno prolazi i hoda, okrugla varijanta također je izvrstan izbor. Oblik i mekani rubovi olakšavaju zaobilaženje tog komada namještaja.

Vi i vaši gosti također ćete sjediti bliže jedni drugima, a jednostavnije ćete komunicirati - za okruglim stolom svi su dio razgovora. Vrtni stol SANDVIG promjera je 120 cm i visine 74 cm. Ima aluminijski okvir, a ploča je od umjetnog drveta.

Okrugli vrtni stol sa sivim vrtnim stolicama

Idealna veličina vašeg novog vrtnog stola također ovisi o tome koliko je velika vaša obitelj ili koliko gostiju pozivate na druženje. Vrtni stol RANGSTRUP dostupan je u dvije različite veličine, promjera 110 ili 130 cm. Visina oba stola je ista i iznosi 74 cm. Ploča stola može biti u prirodnoj ili crnoj boji te s crnim ili bijelim aluminijskim nogama.

Okrugli vrtni stol s četiri vrtne stolice

Vrtni stol s postoljem

Vrtni stol koji ima bazu na sredini umjesto na četiri noge ima još više prednosti. Ne morate brinuti o nogama kada postavljate vrtne stolice oko njega, a modernog je dizajna. Vrtni stol FAGERNES s prozračnim postoljem promjera je 110 cm i visine 75 cm. Ima okvir od čelika i ploču stola od vlaknastog cementa.

Vrtni stol s postoljem s četiri vrtne stolice

Sada znate sve što trebate kako biste se pripremili za večeru na otvorenom.

JYSK svima želi ugodno i lijepo ljeto. :)

 

Saznajte više

Božićne lampice: sigurnosni savjeti

Jedna vrtna garnitura - brojne mogućnosti slaganja

Vodič: odaberite idealne tegle za cvijeće

3 stvari koje treba imati na umu pri kupovini novog vrtnog namještaja

Pronađite vama najbližu JYSK trgovinu

Za pomoć i savjete obratite se JYSK zaposlenicima, otkrijte naš široki asortiman proizvoda.