Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

Uštedite do 60% na asortimanu za spavanje!
Fenjer, tegla za biljke od bambusa, baterijska svjetiljka i stolna svjetiljka te vaze s umjetnim cvjetnim buketima

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Datum:

Kategorija: Inspiracija

TAGOVI: inspiracija, dekoracije

Dva puta godišnje pitamo Tinu Nymann, JYSKovu voditeljicu kategorije Dekoracija, o njezinim favoritima novog asortimana: „Vjerujem da nam treba malo topline i ugodnosti kad se počnemo približavati mračnijim i hladnijim mjesecima, pa sam odabrala tri predmeta koji upravo to dodaju vašem domu", započinje Tina.

Tegla za biljke od bambusa MIKKI i lampa na baterije MINGUS

Fenjer, tegla za biljke od bambusa, baterijska lampa i stolna lampa

"Počnimo s MIKKIJEM", predlaže Tina i dalje detaljno opisuje teglu s biljkama od bambusa. “Već neko vrijeme vidimo tegle s biljkama i vaze na nogama ili na malom postolju i taj trend nikako nije gotov. MIKKI je šarmantan primjer tog trenda."
MIKKI je od bambusa, a iznutra ima plastiku tako da ne riskirate da vam procuri voda. Ako želite biti sigurni, odlučite se za umjetnu biljku, poput ARVIDA koja ne treba vodu.


Tina nastavlja s još jednom od svojih dražih dekoracija: „MINGUS je baterijska svjetiljka od bambusa s toplim, ukrasnim svjetlom. Svjetlost koja svijetli uzorkom izgleda vrlo lijepo i pogled na nju ugrijat će vas u hladnoj večeri. "


MINGUS ima žarulju i timer, tako da se ne morate brinuti oko naknadnog isključivanja. I MIKKI i MINGUS izvrsno se slažu s fenjerom AAMUND i malom košarom TORMUND, oboje je također od bambusa.

Također pogledajte 3 istaknute posteljine novog asortimana.

Umjetni buket cvijeća DAVID

Dva umjetna buketa cvijeća u vazama

"DAVID dolazi u dvije varijante", kaže Tina o svojem trećem favoritu. “DAVID je dostupan sa svjetlijim i tamnijim cvjetovima i granama. Obje su varijante buketi „divljeg cvijeća“ vrlo ležernog izgleda. Izgledaju kao da ste ih sastavili od cvijeća, grana i slamki koje ste ubrali u šetnji livadom."
Iako veoma nalikuju sušenom cvijeću, DAVID je umjetan buket, pa ga možete kratko "istuširati" da ga očistite od prašine, po potrebi. Cvjetovi su visoki 65 cm, ali možete ih savinuti pri dnu da bi stali i u manje vaze.

Koji su vaši favoriti i koji od Tinina 3 vam se najviše dopao? Pišite nam u komentarima.