Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna

  Do 29.2. dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

10% dodatnog popusta na svim proizvodima!
Tina Nymann predstavlja nove dekorativne artikle u JYSK asortimanu

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Datum:

Kategorija: Inspiracija

TAGOVI: inspiracija, dekoracije

Tina Nymann je u JYSKu od 2015. godine zadužena za kategorijsku nabavu dekoracija za uređenje doma. Pitali smo je da podijeli s nama svoje favorite iz ovosezonske JYSK kolekcije. 

“Imamo puno lijepih i uzbudljivih noviteta ove sezone, ali zaista moram istaknuti vaze, posebno ove tri: GESTUR, HILMIR i MANFRED. One predstavljaju ono što ja nazivam ''luksuznim vazama'', oblika i detalja toliko prelijepih da vas ostave bez teksta. 

GESTUR – svaki je primjerak poseban na svoj način


“GESTUR je apsolutno divna staklena vaza koja će vas ostaviti bez daha. Smatram je staklenom umjetninom: svaki je primjerak jedinstven. Od dna se proteže blago roza boja, a prema vrhu postaje prozirna. Ono što ovu vazu čini specifičnom i daje joj profinjen izgled male su bakrene ''perle'' koje se protežu do vrha. Visoka je 30 cm, a uz promjer od 18 cm jednako dobro izgleda i na podu i na stolu. Ne morate čak ni stavljati cvijeće u nju, jer je sama po sebi predivna. Ono što također volim kod ove vaze jest to što je višestruko upotrebljiva. Možete je upotrebiti za lakše kao i teže cvjetne aranžmane. 

Pogledajte i tri istaknute posteljine novog asortimana

HILMIR – upečatljiva i razigrana


“Ova je vaza savršen primjer trenda koji zovemo MEMPHIS - jedan od naša tri jesenja trenda. MEMPHIS je prepoznatljiv po razigranim i veselim oblicima. Vaza HILMIR napravljena je od nježno ružičastog stakla s modernim ukrasnim valovima. Lako ju je ispuniti cvijećem, ali izgleda zapanjujuće i sa samo par cvjetova ili kao dekorativna skulptura.''

MANFRED – sofisticirana elegancija


”S vazom MANFRED osjećam se kao da smo pronašli zlato. Zapanjujuća je, ima cool oblik i prozirna je. Zaista je dekoracija sama po sebi, a oblikom i staklenom građom privlači poglede. Uzak oblik osigurava da se i par cvjetova istakne u svom najboljem svjetlu.”

Jednako dobre kao i prave biljke


''Također želim skrenuti pažnju na naše novitete u kategoriji umjetnih biljakaU JYSKu imamo puno raznolikih umjetnih biljaka i trudimo se da izgledaju što prirodnije i da budu različitih veličina i oblika. Umjetne biljke jednostavan su i dekorativan način za stvaranje ugodne, prirodne atmosfere u vašem domu. Ne moram ni napomenuti da su jedne od pristupačnijih investicija koje će trajati zauvijek.”

 

 

Marta Social Media and Digital Coordinator

Komentari