Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

Dodatnih 10% popusta na SVE proizvode!
Dekorativne vaze u sivoj i bijeloj boji, transparentna šalica za kavu i visoka umjetna biljka

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Datum:

Kategorija: Inspiracija

TAGOVI: inspiracija, dekoracije

Tina Nymann, JYSK-ov kupac artikala za uređenje interijera za kućanstvo od 2015. godine, zna što kući daje unikatnu atmosferu: Sav dekor koji stavite kod prozora ili stavite na police i stolove za kavu. Pitali smo je o njezinim favoritima ove sezone, a kroz proizvode koje nam predstavlja, prolaze dva trenda: Jedan nadahnut prirodnom ravnotežom i skladom, a drugi ponovnim tumačenjem prošlosti. "Ovi trendovi se odražavaju u ručno izrađenoj keramičkoj vazi MATHIAS, elegantnim šalicama za kavu ANDERS i ukrasnim umjetnim biljkama KRISTOFFER", kaže Tina i nastavlja s opisivanjem tri nova proizvoda:

MATHIAS dekorativna vaza

 

MATHIAS je ručno rađena keramička vaza s posebnim premazom na glazuri koja svakom daje jedinstvenu, strukturiranu površinu. "MATHIAS ima površinu koja podsjeća na mjesečevu površinu, stvorenu tijekom pečenja. Ova se vaza zaista ističe iz gomile. Ima ekskluzivan izgled, gotovo poput umjetničkog djela, nadahnut prirodnom ravnotežom između stvaranja i uništenja. Prilično je jaka, tako da ju možete koristiti samostalno ili ju možete ispuniti cvijećem, grančicama ili perjem poput umjetnog cvijeta KRISTOFFER-a, “kaže Tina.

Također pogledajte 3 istaknute posteljine novog asortimana.

ANDERS prozirne šalice za kavu

Prozirna, zelena i narandžasta šalica za kavu na stolu s torbom

 

Šalice ANDERS-a u obojenom staklu peru se ručno, a mogu se složiti i u perilici posuđa - nema ništa lakše od toga. "Ovo su nove šalice u našem kuhinjskom asortimanu i sigurna sam da će poboljšati bilo koji dom", započinje Tina. "Tako su osjetljive i tanke, a istovremeno super praktične. Boje su uravnotežene, tako da je cjelokupni izgled vrlo skladan. Jedna verzija ima zelenu ručku koja odgovara zelenoj šalici, ali možete ih miješati kako god želite. Sigurna sam da će svaki član vaše obitelji pronaći svoju omiljenu ", kaže Tina uz osmijeh.

KRISTOFFER visoki umjetni cvjetovi

Visoko umjetno bilje u vazi pored malog zidnog ormarića od bambusa

 

KRISTOFFER je umjetno cvijeće od poliestera u sivoj, rozoj i bež boji. Visoki su 80 cm, ali se mogu saviti na dnu tako da ih možete prilagoditi svojim potrebama. "Ti su umjetni cvjetovi lagani kao perje, a i izgledaju kao perje. Boje se međusobno lijepo nadopunjuju i s KRISTOFFER-om možete dodati ženstven, vintage dodir vašem domu. Možete ih koristiti u podnoj vazi u cijeloj dužini ili ih saviti na dnu i staviti ih u stolnu vazu “, sugerira Tina.

Proizvodi su dostupni u našem webshopu od 14. 7., a u trgovinama od 5. 8.