Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

BESPLATNA DOSTAVA online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više!

Posuđe u sivim i zelenim bojama, podna vaza i umjetno cvijeće u vazi

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Datum:

Kategorija: Inspiracija

TAGOVI: dekoracije

Dvaput godišnje pitamo Tinu Nymann, JYSKovu Voditeljicu interijera, o njezinim favoritima među novostima u JYSK asortimanu: „Želim istaknuti naše novo posuđe koje vam omogućuje da postavite prekrasan stol. Također, tijekom ovih mračnijih i hladnijih mjeseci, potrebno nam je topline i boje u našim domovima, pa sam odabrala dvije stvari koje dodaju upravo to vašem domu”, Tina započinje priču.

Vaza BJERKE

"Počnimo s vazom BJERKE", predlaže Tina i nastavlja s detaljnim opisom vaze. “Već neko vrijeme viđamo trend unošenja elemenata prirode u interijer i tom se trendu ne nazire kraj. Sa svojim ručno izrađenim izgledom, BJERKE je prekrasan primjer toga.”

Pletena vaza, drvena skulptura glave i svijećnjak postavljeni na konzolni stol

BJERKE je pletena vaza izrađena od vodenog zumbula. Iznutra nema plastiku pa ga ne možete napuniti vodom. Koristite ga uz suho ili umjetno cvijeće poput RAGNERA ili AGNERA. BJERKE se izuzetno dobro slaže sa skulpturom ESKE i svijećnjakom FRILEV.

Sa svojih 41 cm visine, vaza je savršena za postavljanje na pod s umjetnim cvijećem – ili kao samostalni ukrasni komad. Visina je također čini idealnom za postavljanje na komodu ili na konzolni stol.

Posuđe FERDUS i ukrasne zdjele SIMON

“Ove sezone imamo lijepe novitete u našem asortimanu posuđa”, kaže Tina o svojim drugim favoritima. “Tanjuri FERDUS dolaze u dvije veličine, a mi predstavljamo i zdjelu istog dizajna. Na ovaj način možete postaviti prekrasan stol koristeći samo liniju FERDUS za večeru od tri slijeda. Moram spomenuti i zdjele SIMON s njihovom jedinstvenom siluetom cvijeća – vrlo trendi i dekorativno.”

Posuđe od porculana u krem i zelenim nijansama

Porculanski tanjuri i zdjela FERDUS krem su boje s rustikalnim rubom. Dizajn je elegantan i inspiriran 1970.-ima.

Posuđe FERDUS možete kombinirati sa zdjelama SIMON koje dolaze u dvije veličine. Zdjele SIMON veoma su dekorativne zbog svojeg cvjetnog oblika. Najmanja je posuda tamnozelena, a veća je boje pijeska.

Osim što SIMON koristite za jelo, zdjele po kući možete koristiti kao ukrasni prostor za odlaganje nakita, gumica za kosu i ukosnica, ključeva ili jednostavno postavite SIMON kao ukrasni element na stol, policu ili komodu.

Umjetno cvijeće AGNER, RAGNAR i SJUR

Vaza s umjetnim cvijećem i ukras u obliku ženskog tijela na stolu

“Vrijedi spomenuti i naše novo umjetno cvijeće AGNER, RAGNAR i SJUR”, kaže Tina o svojim posljednjim favoritima. “Osvijetlite svoj dom u zimskoj tami s malo boje. AGNER je napravljen u svjetlucavoj prašnjavoj rozoj boji, SJUR u živopisnoj ružičastoj i RAGNAR u dubokoj bordo boji. Sve su lijepe same za sebe, ali i u kombinaciji. Blijeda roza u vazi KASPER čini je savršenom uz AGNER i SJUR.”

Iako izgledaju vrlo slično pravom cvijeću, AGNER i RAGNAR su umjetni, pa ih možete brzo poprati pod mlazom vode u tušu kako biste povremeno isprali prašinu s njih. AGNER je visok 90 cm, a RAGNAR 45 cm, ali ih možete saviti na dnu tako da stanu i u manje vaze.

Small vase with artificial orchid flower and sculpture of a female body

RAGNAR ima nježnu siluetu orhideje što ga čini vrlo modernim i elegantnim. Bordo boja će pružiti toplinu vašem domu i može se uskladiti sa svim vrstama vaza.