Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

Super dani - Uštede do 60%
Mala zidna polica s dekoracijom, ovalno ogledalo, stolić od metala i stakla u hodniku

Favoriti među malim namještajem

Datum:

Kategorija: Dnevni boravak, Razno

TAGOVI: Namještaj, multifunkcionalni namještaj, dekoracije

Susanne Bank je naša menadžerica kategorije malog namještaja. Pa je najbolja za pitati koji su njeni favoriti? Susanne brzo predlaže 3 predmeta: ovalno ogledalo, stolić i zidna polica. "Osjećam da se u svake od ove tri stavke dizajn, materijali i boje međusobno nadopunjuju", kaže Susanne i nastavlja detaljnije.

SQUARE stolić i PIPING ovalno ogledalo

Hodnik s ovalnim ogledalom, stolćem od metala i stakla i srebrna vaza

"Naš novi stolić, SQUARE, zasigurno će privući pažnju", kaže Susanne. “Dizajn se odnosi na 80-e, a i dalje je u trendu. Kvadratni oblik po kojemu je stolić i dobio ime, metalne žice i staklena površina stvara koherentan izgled koji možete koristiti u mnogim prostorijama i pristaje svakom dizajnu: u spavaćoj sobi kao noćni ormarić, u dnevnoj sobi kao stolić za kavu ili u hodniku kao mali konzolni stol ", kaže Susanne i nastavlja opisivati svog sljedećeg favorita:

„Hodnik je također savršeno mjesto za ogledalo„ PIPING “. Ima lijep, ovalni oblik koji savršeno suprotstavlja kvadratni oblik stolića SQUARE. Možete ga koristiti i: u spavaćoj sobi, sobi vaše djece ili bilo gdje drugdje gdje želite dodati stilski štih “, kaže Susanne prije nego što nam otkrije svoj treći favorit.

PLACE ME mala zidna polica

Mala zidna polica s mirisnim svijećama, umjetnim cvijećem i baterijskom lampom

"Smatram da ova mala zidna polica istodobno ima slatki i dizajnerski izgled, kaže Susanne. „Dizajnirala ga je jedna od naših prethodnih pripravnica ovdje u JYSKu, studentica dizajna namještaja, Camilla Randrup Sejr. Zaista uživamo gledajući kako novi dizajneri preuzimaju skandinavski dizajn koji nam je toliko drag. Ova se polica je od drveta s laminatnom površinom, boje nafte i čeličnim nosačem srebrne boje. Svojim jednostavnim dizajnom može se uklopiti u bilo koju sobu u vašem domu bez obzira koji je stil. "

Novi proizvodi biti će dostupni online od 26. siječnja, a u trgovinama od 12. veljače.