Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

FInalna rasprodaja vrtnog asortimana
Mala zidna polica s dekoracijom, ovalno ogledalo, stolić od metala i stakla u hodniku

Favoriti među malim namještajem

Datum:

Kategorija: Ideje i savjeti

TAGOVI: Namještaj, multifunkcionalni namještaj, dekoracije

Susanne Bank je naša menadžerica kategorije malog namještaja. Pitali smo ju koji su njeni favoriti iz nove kolekcije? Susanne brzo predlaže 3 predmeta: ovalno ogledalo, stolić i zidna polica. "Jasno se vidi kako se u sva 3 predmeta dizajn, materijali i boje međusobno nadopunjuju", kaže Susanne i nastavlja detaljnije.

SQUARE stolić i PIPING ovalno ogledalo

Hodnik s ovalnim ogledalom, stolćem od metala i stakla i srebrna vaza

"Naš novi stolić, SQUARE, zasigurno će privući pažnju", kaže Susanne. “Dizajn se odnosi na 80-e, a i dalje je u trendu. Kvadratni oblik po kojemu je stolić i dobio ime, metalne žice i staklena površina stvara koherentan izgled koji možete koristiti u mnogim prostorijama i pristaje svakom dizajnu: možete ga smjestiti u spavaću sobi kao noćni ormarić, u dnevni boravak kao stolić za kavu ili u hodniku kao mali konzolni stol ", kaže Susanne i nastavlja opisivati svog sljedećeg favorita:

„Hodnik je također savršeno mjesto za ogledalo PIPING. Ima lijep, ovalni oblik koji savršeno suprotstavlje kvadratnom obliku stolića SQUARE. Možete ga smjestiti: u spavaćoj sobi, sobi vaše djece ili bilo gdje drugdje gdje želite dodati stilski štih “, kaže Susanne prije nego što nam otkrije svoj treći favorit.

PLACE ME mala zidna polica

Mala zidna polica s mirisnim svijećama, umjetnim cvijećem i baterijskom lampom

"Smatram da ova mala zidna polica istovremeno ima slatki i dizajnerski izgled, kaže Susanne. „Dizajnirala ga je jedna od naših pripravnica ovdje u JYSKu, studentica dizajna namještaja, Camilla Randrup Sejr. Zaista uživamo gledajući kako novi dizajneri korite skandinavski dizajn koji nam je toliko drag. Ova se polica napravljena je od drveta s površinom od laminata, boje nafte i čeličnim nosačem srebrne boje. Svojim jednostavnim dizajnom može se uklopiti u bilo koju sobu u vašem domu bez obzira kojeg je stila. "

Novi proizvodi biti će dostupni online od 26. siječnja, a u trgovinama od 12. veljače.