Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna

Do 31.10. dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

Dani online kupovine - Uštedite 20-50%!
Krom stolić, mali zidni ormarić i tabure sa prostorom za odlaganje

Favoriti među malim namještajem

Datum:

Kategorija: Dnevni boravak, Razno

TAGOVI: Namještaj, multifunkcionalni namještaj, dekoracije

Susanne Bank je naša menadžerica kategorije malog namještaja. Naš novi asortiman dostupan je online od 14. srpnja, a u trgovinama od 5. kolovoza, pa nema boljeg trenutka za pitati koji su njeni favoriti? Susanne brzo predlaže 3 predmeta: kromirani bočni stol, mali zidni ormarić od bambusa i tabure s prostorom za odlaganje. "Osjećam da se u svake od ove tri stavke dizajn, materijali i boje međusobno nadopunjuju", kaže Susanne i pušta nas u detalje

CURVEY: Kromirani bočni stol modernog dizajna

Krom bočni stolić s teglom za cvijeće i dva jastuka na podu

„Dizajn na ovom bočnom stolu nadahnut je tehničkim inovacijama. Istodobno, ima retro izgled za kojim neki od nas čeznu, stil 80-ih koji mnogi zaista cijene. Materijali su sjajni krom i staklo - materijali koji su nakon 30-40 godina ponovno u trendu. "

CURVEY može biti onaj element koji dodaje jedinstven osjećaj osobnosti vašem domu. „On je zaista svestran“, kaže Susanne: „Možete ga koristiti u dnevnoj sobi za šalice kave i časopise. Ili ga možete koristiti u spavaćoj sobi kao noćni ormarić. Sigurna sam da će se i vašem tinejdžeru svidjeti. "

SPLIT: Sivi tabure s prostorom za odlaganje

Sivi tabure s prostorom za odlaganje, stolić s kotačima s vazom, svijećnjak i tegla za cvijeće

"Poput CURVEY-a, tabure SPLIT ima čist oblik industrijskog i klasičnog izgleda. Jednostavan, jako je mekan i ugodan, lijepe veličine i kao bonus, ima mjesta za pohranu. Dakle, to je rješenje tri u jednom; Možete ga koristiti za odmaranje nogu, a možete ga koristiti i kao dodatno sjedalo (nosivost do 110 kg), a dječje igračke, daljinske ili deke možete držati u njemu. "

TREND: Mali zidni ormarić od bambusa

Mali zidni ormarić sa šalicama različitih boja

 

A sada nešto s potpuno drugačijim izgledom. "Ovo je najslađi mali zidni ormarić na svijetu koji je stvoren za vas da pokažete svoje najljepše stvari, započinje Susanne. "Potpuno je od bambusa, ima staklena vrata i staklo sa bočnih strana, tako da svjetlost može zasjati na vaše najdraže stvari: dječje kreacije, suveniri s fantastičnih odmora ili što god želite. Također možete objesiti ormarić u kupaonicu i koristiti ga za svoje parfeme ili nakit. Ili možda dodati malo slatkoće u kuhinju? "