Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Komode u dvije različite veličine i TV stalak

U fokusu: serija LYNGVIG

LYNGVIG je JYSKova serija kvalitetnog hrastovog namještaja sa stilskim dizajnom kojeg karakterizira posvećenost detaljima. Naši kupci pokazuju svoje mišljenje ostavljajući prekrasne komentare na našoj stranici: Svi LYNGVIG proizvodi imaju ocjenu od četiri zvjezdice ili više na JYSKovim web-stranicama*.

LYNGVIG je dostupan kao komoda i stalak za TV u dvije različite veličine, a prepoznatljivih je rolo-vrata. Osim toga, svi modeli imaju prekrasne okrugle oblike i besprijekorno integrirane ručke. LYNGVIG je dostupan u svijetloj i tamnoj inačici hrasta.

Komode u dvije veličine

Komode LYNGVIG dostupne su kao manja, koja je širine 120 cm i veća, širine 160 cm. Obje su visoke 80 cm i duboke 40 cm. Rolo-vrata se pomiču u stranu ne zauzimajući prostor oko komode, tako da prostor za otvaranje vrata ne morate uzeti u obzir kada je postavljate u svoju dnevnu sobu.

Ovaj nizozemski kupac ostavio je ocjenu od 5 zvjezdica na JYSK.nl, ovim riječima:

“Dobra kvaliteta i postavljeno za sat vremena.”

Čini se da se ovaj bugarski kupac slaže da je komoda i elegantna i laka za sastavljanje:

“[...] Sam, bez pomoći, složio sam ga u popodnevnim satima, upute su jasne i precizne. Svakako bih ga preporučio svima koji žele lijep i moderan komad namještaja u svojem domu.”

Drveni TV-stalak s rolo vratima 

LYNGVIG TV-stalak je širok 120 cm, visok 50 cm i dubok 40 cm. Klizna rolo vrata su odlična za optimizaciju prostora jer ne morate imati dodatnog prostora za otvaranje vrata. 

Ovaj bezvremenski stalak za TV ima dekorativnu, suvremenu privlačnost koju prati praktična pozornost, kao što ovaj irski kupac primjećuje u recenziji s 5 zvjezdica na JYSK.ie:

“Lako se sastavlja. Izgleda sjajno. Daljinski radi i kada su vrata zatvorena”

Dvije komode i TV stalak

Kao i naša serija EGELEV, LYNGVIG spaja bezvremenski dizajn s praktičnom funkcionalnošću. Pozitivni komentari, koji su konstantno popraćene sa 4 ili više zvjezdica, odražavaju zadovoljstvo naših kupaca, jer će rolo vrata i zaobljeni oblici dodati eleganciju svakom životnom prostoru. 

*Komentari dolaze iz sljedećih JYSK zemalja: Danska, Švedska, Norveška, Finska, Poljska, Češka, Mađarska, Slovačka, Nizozemska, Slovenija, Ujedinjeno Kraljevstvo, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Ukrajina, Rumunjska, Bugarska, Grčka, Belgija, Irska, Austrija, Italija, Španjolska, Francuska, Portugal, Njemačka, Švicarska i Turska.

Saznajte više

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Vodič: Kako odabrati idealan tepih

Vodič: Kako odabrati idealan tepih

Zavolite stil japandi uz seriju SOLLERUP

Zavolite stil japandi uz seriju SOLLERUP

Uljepšajte svoj dom namještajem od ratana

Uljepšajte svoj dom namještajem od ratana