Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Kućni tekstil: posteljina i ukrasni jastuci na krevetu u spavaćoj sobi sa menadžericom kategorije Sarom Højgaard Rasmussen

Favoriti među tekstilima za dom

Svaki put kada ulazimo u novu sezonu, naš asortiman kućnog tekstila se obnavlja i osvježava najnovijim proizvodima i trendovima. Naša Voditeljica kategorije tekstila za dom, Sara Højgaard Rasmussen, uvijek pažljivo bira svoje favorite, a u ovom blog postu dijeli svoja razmišljanja o tome zašto su ovi joj baš ovi proizvodi najdraži. „Za svoje favorite ove sezone odabrala sam ugodan i taktilan kućni tekstil koji je već sam po sebi prekrasan, ali se u isto vrijeme može lako kombinirati sa bilo kojim dekorom koji već imate kod kuće“, objašnjava Sara. "Ovo osigurava da kućni tekstil u vaš dom unese određenu teksturu i mekoću bez obzira na to kako je uređen."

KORNBLOMST jastuk za leđa, jastučnica i prekrivač za krevet

„Prva na redu je naša divna kolekcija KORNBLOMST. Ova kolekcija uključuje jastuk za leđa, ukrasnu jastučnicu i veliki, svestrani prekrivač za krevete koji vam može služiti kao poplun u vrućim ljetnim noćima. Svaki od ovih predmeta dolazi sa istim tkanim uzorkom koji unosi teksturu i meku, ugodnu atmosferu u vašu spavaću sobu", kaže Sara. Na danskom, KORNBLOMST se prevodi kao livadski zec, koji je trajni simbol kasnog ljeta i valovitih polja pšenice. Paleta boja kolekcije KORNBLOMST inspirirana je ovim žitnim poljima okupanim ljetnim suncem – i uz malo mašte, gotovo pa možete vidjeti kako KORNBLOMST artikli predstavljaju topao, ljetno-popodnevni sjaj.

„Mislim da su KORNBLOMST artikli od velike vrijednosti jer su dostupni po pristupačnoj cijeni“, kaže Sara. „Osim toga, KORNBLOMST kolekcija je certificirana oznakom STANDARD 100 by OEKO-TEX®, što je vaša garancija da je kućni tekstil rigorozno testiran u okviru kvaliteta i sigurnosti.“

ENGFIOL stolnjak i platneni ubrus

“ENGFIOL komadi su novi dodatak našem širokom izboru stolnog tekstila,” počinje Sara. „ENGFIOL uključuje stolnjak i platnene ubruse u toploj bež boji sa izgledom materijala nalik na lan – savršeni su za postavljanje stola sa elegantnim šarmom.” ENGFIOL komadi su napravljeni od tkanine obojane vune, što znači da se svaka nit vune boji prije procesa tkanja. Kao rezultat toga, detalji tkanine su vidljivi na obje strane tkanine, dajući joj karakter i prisutnost. Bojenje vune također čini boje izuzetno izdržljivim i dugotrajnim, što znači da će vaš stolni tekstil trajati još dugo vremena. ENGFIOL platneni ubrusni se mogu prati i višekratno koristiti, što vam daje dugotrajnu alternativu papirnatim ubrusima. Baš kao i KORNBLOMST, ENGFIOL stolnjak i platneni ubrusi imaju certifikat STANDARD 100 by OEKO-TEX®, što je vaša garancija da je tekstil potpuno siguran za vas i vašu obitelj.

KASTANIE stolnjak, nadstolnjak i platneni ubrus

“Treći favorit koji želim istaknuti je kolekcija KASTANIE,” kaže Sara. „S estetikom sličnom ENGFIOL artiklima, kolekcija KASTANIE sadrži stolnjak, nadstolnjak i platneni ubrus od meke tkanine nalik lanu i puno vintage privlačnosti – idealno za ljeto i budi osjećaj nostalgije.” Tri KASTANIE artikla se prirodno dobro slažu i odlični su za podizanje vaše blagovaonice na jedan viši nivo. Imajte na umu da ne morate koristiti sva tri komada zajedno: pomiješajte i spojite KASTANIE sa ENGFIOLom ili drugim tekstilima za stol ili dodajte samo jedan od KASTANIE komada u postavu stola za dašak elegancije.

Baš kao i ostali Sarini favoriti među tekstilima za dom, kolekcija KASTANIE je također certificirana oznakom STANDARD 100 by OEKO-TEX®.

Pronađite inspiraciju i drugih favorita naših kupaca

U nastavku pogledajte i ostale artikle koje Sara voli ili pogledajte naš kompletan asortiman kuhinjske opreme i tekstila za dom u našem webshopu. Također možete pronaći inspiraciju i provjeriti naše favorite unutar ostalih kategorija za uređenje vašeg doma.

Saznajte više

Omiljeni artikli stručnjaka za dekoraciju

Omiljeni artikli stručnjaka za dekoraciju

Skandinavski dekor s mirnim i elegantnim dizajnom

Skandinavski dekor s mirnim i elegantnim dizajnom

Unesite osjećaj proljeća u svoj dom uz novu Nordic Mood kolekciju

Unesite osjećaj proljeća u svoj dom uz novu Nordic Mood kolekciju

Dodajte dašak prirodne topline svom blagovaonskom stolu

Dodajte dašak prirodne topline svom blagovaonskom stolu