Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 500 €/3767,25 kuna ili više je besplatna!

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među tekstilima za dom

Svaki put kada predstavimo novosti u našem asortimanu tekstila, naša voditeljica kategorije Sara Højgaard Rasmussen s nama dijeli svoje favorite i priču iza njih. “Želim istaknuti tri različita proizvoda koji odražavaju uvijek prisutnu ljepotu prirode. Svi imaju smiren - i moglo bi se čak reći utješan - izraz lica koji smatram da danas svi možemo cijeniti,” kaže Sara prije nego što nastavi s detaljnim opisom svojih favorita.

Ukrasne jastučnice GULDREGN

Jastuci naslagani jedan na drugi

GULDREGN je dostupan u tri različite verzije: plavoj, ružičastoj i bež boji. Sve su veličine 50x50 cm i imaju različite uzorke na svakoj strani.

"S GULDREGNOM dobivate dva jastuka u jednom", kaže Sara sa smiješkom. “Ove jastučnice imaju različite uzorke sa svake strane, tako da možete jedan dan koristiti jedan uzorak, a promijeniti ga sljedećeg dana tako da jednostavno okrenete jastuk. Možete kombinirati navlake za jastuke u različitim bojama za živopisan izraz ili se zadovoljiti jednom bojom i još uvijek stvoriti dinamiku. Ono što je ipak najvažnije jest da su boje prilično prigušene i u skladu sa skandinavskim izrazom koji u JYSKu volimo. Imaju neku ljetnu vibru - opuštenu i prirodnu,” kaže Sara.

Prekrivač i jastuk za leđa DUNHAMMER

Spavaća soba s bež prekrivačem i jastucima za leđa

DUNHAMMER je dostupan i kao prekrivač i kao jastuk za leđa. Bež je boje s malim krugovima utisnutim u tkaninu, a ima volane na rubovima.

Prekrivač je dimenzija 220x240 cm i odgovara bračnom krevetu. Jastuk za leđa je veličine 35x75 cm i idealan je za potporu leđima, na primjer kada želite čitati u krevetu.

"Ovo je tako lijep dizajn", kaže Sara. „Natur boja ugodna je za oči i za mene stvara ugodnu atmosferu koja nas potiče da prakticiramo polagani život i ponovno se povežemo s prirodom, našim voljenima i samima sobom. Romantični volani pravi su šlag na torti, zbog kojih ćete sigurno voljeti ovaj prekrivač”, sa smiješkom kaže Sara.

Tepih MASKROS 

Okrugli unutrašnji-vanjski tepih ispred četvrtastih tepiha u različitim prirodnim bojama

MASKROS je okrugli tepih za unutarnju ili vanjsku primjenu. Promjera je 160 cm.

"MASKROS je vrlo svestran tepih", kaže Sara. “Možete ga koristiti i unutra, u dnevnoj sobi ili kuhinji, i na otvorenom - terasi ili balkonu. Zašto ga ne biste postavili ispod vrtne garniture za odmor na svoju terasu i učinili svoju popodnevnu kavu na suncu malo ugodnijom?” Sara pita sa smiješkom prije nego što nastavi: “Možete ga i okrenuti – obje strane izgledaju sjajno – da bi duže trajao. Još jednom, mislim da nas ovaj dizajn potiče da uživamo u životu okruženi svojim voljenima.”

 

Saznajte više

Boja godine 2023.

Istaknute lampe novog asortimana

Stvorite savršeno okruženje za novogodišnju noć

Kako iskoristiti balkon ili terasu u zimsko doba

Pronađite vama najbližu JYSK trgovinu

Za pomoć i savjete obratite se JYSK zaposlenicima, otkrijte naš široki asortiman proizvoda.