Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 500 €/3767,25 kuna ili više je besplatna! Zbog promjene skladišnog centra moguća su kašnjenja isporuka do 10 radnih dana. Ispričavamo se i zahvaljujemo na razumijevanju

Spavaća soba s bež prekrivačem i jastucima za naslon i slika Sare Højgaard Rasmussen

Favoriti među tekstilima za dom

Svaki put kada predstavimo novosti u našem asortimanu tekstila, naša voditeljica kategorije Sara Højgaard Rasmussen s nama dijeli svoje favorite i priču iza njih. “Želim istaknuti tri različita proizvoda koji odražavaju uvijek prisutnu ljepotu prirode. Svi imaju smiren - i moglo bi se čak reći utješan - izraz lica koji smatram da danas svi možemo cijeniti,” kaže Sara prije nego što nastavi s detaljnim opisom svojih favorita.

Ukrasne jastučnice GULDREGN

GULDREGN je dostupan u tri različite verzije: plavoj, ružičastoj i bež boji. Sve su veličine 50x50 cm i imaju različite uzorke na svakoj strani.

"S GULDREGNOM dobivate dva jastuka u jednom", kaže Sara sa smiješkom. “Ove jastučnice imaju različite uzorke sa svake strane, tako da možete jedan dan koristiti jedan uzorak, a promijeniti ga sljedećeg dana tako da jednostavno okrenete jastuk. Možete kombinirati navlake za jastuke u različitim bojama za živopisan izraz ili se zadovoljiti jednom bojom i još uvijek stvoriti dinamiku. Ono što je ipak najvažnije jest da su boje prilično prigušene i u skladu sa skandinavskim izrazom koji u JYSKu volimo. Imaju neku ljetnu vibru - opuštenu i prirodnu,” kaže Sara.

Prekrivač i jastuk za leđa DUNHAMMER

Spavaća soba s bež prekrivačem i jastucima za leđa

DUNHAMMER je dostupan i kao prekrivač i kao jastuk za leđa. Bež je boje s malim krugovima utisnutim u tkaninu, a ima volane na rubovima.

Prekrivač je dimenzija 220x240 cm i odgovara bračnom krevetu. Jastuk za leđa je veličine 35x75 cm i idealan je za potporu leđima, na primjer kada želite čitati u krevetu.

"Ovo je tako lijep dizajn", kaže Sara. „Natur boja ugodna je za oči i za mene stvara ugodnu atmosferu koja nas potiče da prakticiramo polagani život i ponovno se povežemo s prirodom, našim voljenima i samima sobom. Romantični volani pravi su šlag na torti, zbog kojih ćete sigurno voljeti ovaj prekrivač”, sa smiješkom kaže Sara.

Tepih MASKROS 

MASKROS je okrugli tepih za unutarnju ili vanjsku primjenu. Promjera je 160 cm.

"MASKROS je vrlo svestran tepih", kaže Sara. “Možete ga koristiti i unutra, u dnevnoj sobi ili kuhinji, i na otvorenom - terasi ili balkonu. Zašto ga ne biste postavili ispod vrtne garniture za odmor na svoju terasu i učinili svoju popodnevnu kavu na suncu malo ugodnijom?” Sara pita sa smiješkom prije nego što nastavi: “Možete ga i okrenuti – obje strane izgledaju sjajno – da bi duže trajao. Još jednom, mislim da nas ovaj dizajn potiče da uživamo u životu okruženi svojim voljenima.”

Saznajte više

Dočekajte ljeto uz trendi boje

Pokloni za Majčin dan

Pozovite toplinu proljeća u svoj dom

Ideje za kreiranje osobnog zida sa slikama