Podne obloge, navlake za namještaj, ulje za drvo i mnogo toga

Široka ponuda vrtnih figura, umjetnih biljaka, popularnih podnih obloga, navlaka za suncobrane te torbi za plažu i deka za piknik čeka vas u JYSKu po super cijenama.

35 proizvodi
  35 proizvodi

  Razno

  Umjetne biljke za terase i balkone

  Biljke oplemenjuju naše domove, terase i dvorišta. Ako nemate vremena za brigu i njihovo održavanje, savjetujemo vam da razmislite o dekorativnim, umjetnim biljkama. Prednost umjetnoga cvijeća je njihova trajnost te mogućnost postavljanja bilo gdje, neovisno u vremenskim uvjetima, klimi i drugim važnim čimbenicima. JYSK vam nudi umjetne masline, palme, eukaliptuse i bambuse za uređenje vaših balkona i dvorišta. Iako izrađeni od plastike, izgledaju poput pravih biljaka te će malo tko primijetiti da se radi o umjetnom cvijeću.

  JYSK ima sve za vaš vrt

  Sve što trebate za vaš vrt možete pronaći u JYSKu. Ljeto nas mami da više vremena provodimo na otvorenom, a tijekom tih dana želimo uživati u opuštenim obrocima na otvorenom. Stoga je bitno imati kvalitetan vrtni namještaj koji će osigurati udobnost dok boravite u vrtu. No, u JYSKu, osim klasičnih vrtnih stolica, stolova i garnitura za sjedenje, možete pronaći mnoge druge praktične i dekorativne komade namještaja za vaš vrt. Kada sunce postane previše intenzivno ili kada želite uživati u hladovini, tu su naši suncobrani, tende i pergole. Naše tende dolaze s motorom i dostupne su u standardnim veličinama koje odgovaraju većini terasa. Također, ne zaboravite nabaviti i postolje za suncobran kako bi vaša hladovina bila stabilna i sigurna.

  Uz širok asortiman vrtnih proizvoda, u JYSKu možete pronaći i mnoge druge stvari koje će uljepšati vaš vanjski prostor. Tu su vrtne posude, jastuci, biljke, vanjska rasvjeta, vatrogasci, vanjski tepisi, kutije za pohranu jastuka i solarne svjetiljke. Solarne svjetiljke ne samo da su funkcionalne, već i ekološki prihvatljive, jer štede energiju.

  Ljetne zabave na otvorenom

  Planirate li organizirati zabavu na otvorenom? U JYSKu ćete pronaći raznolik izbor ukrasnih paviljona koji će odgovarati vašim potrebama. Bez obzira na to organizirate li veliku proslavu, intimno druženje ili jednostavno želite uživati u hladovini i zaštiti od sunca i vjetra, imamo savršen paviljon za vas. Ako ste zaduženi za pripremu hrane, razmislite o grill stolu koji je idealan za vanjsko kuhanje pored roštilja. Osim toga, u ponudi imamo sklopive stolove i visoke barske stolove koji su praktični i zauzimaju minimalan prostor kada se zabava završi.