Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 500 €/3767,25 kuna ili više je besplatna!

Nadahnite se novom kolekcijom Nordic Bath

Nadahnite se novom kolekcijom Nordic Bath

Dvaput godišnje, Laurence Muller, naš vješti Voditelj kategorije ručnika, kupaonskih tepiha, zavjesa za tuširanje i kupaonskih dodataka, sastavlja kolekciju elegantnih, odgovarajućih proizvoda za vašu inspiraciju. Kolekcija se zove Nordic Bath, a dostupna je u našim trgovinama od 28. rujna.

"U ovoj zbirci nastavljamo davati prioritet korištenju održiviijh materijala u našem asortimanu i staviti u fokus wellness i sve u klasičnom skandinavskom dizajnu", kaže Laurence.

Kupaonski dodaci od prirodnih materijala

Dozator sapuna i držač četkice za zube izrađeni od recikliranog stakla postavljeni na drvenu ladicu

“Naš fokus na održivosti vidljiv je u našem novom dozatoru sapuna ESSVIK i držaču četkica za zube izrađenim od 51% recikliranog stakla i s GRS certifikatom. Prekrasna boja nježne ruže odmah će unijeti eleganciju u vašu kupaonicu. Sveukupni izgled je miran i elegantan i ima jasne reference na prirodu”, kaže Laurence.

Uskladite ESSVIK s prirodnim i organskim dodacima, poput nove ladice ARDALA i posude, izrađene od drva manga s FSC-certifikatom (FSC® N001715).

Drvene posudice s valjkom za lice i sapunom

Nastavljajući s novim proizvodima koji su prirodni i održiviji, nova linija VEGBY košara, koja uključuje košaru za WC papir i košaru za veš, napravljena je od morske trave i idealno će se uklopiti u kupaonicu ekološki osviještenog domaćina. VEGBY se savršeno uklapa u popularni trend dodavanja elemenata u dom, koji su izrađeni od prirodnih i održiviijh materijala.

Košare napravljene od morskih trava

Svakodnevni luksuz s mirisnim uljima i valjkom za lice

“Pretvorite svoju kupaonicu u vlastito utočište s novom kolekcijom Nordic za kupaonicu. Ovdje se možete prepustiti potpunoj brizi o sebi i napuniti energiju. Naš novi valjak za lice VALLSTA izrađen od kamena žada opustit će vas i pružiti vam osjećaj wellnessa”, kaže Laurence.

Valjak za lice od kamena od žada i jastučići za šminku za višekratnu upotrebu od pamuka i bambusa

Upotrijebite naše VAD jastučiće za šminku za višekratnu upotrebu da biste uklonili sav makeup s lica. Jastučići su izrađeni od pamuka i bambusa i pakirani su u perivu pamučnu vrećicu pa ih možete iznova koristiti nakon pranja u perilici rublja.

Ponesite našu VAD spužvu za kupanje sa sobom pod tuš i uživajte.

Mirisna ulja, drvena posuda i spužva za kupanje na malim kolicima

Upotpunite svoj kućni wellness s našim novim mirisnim uljima MOHEDA, koja dolaze u bočicama od 120 ml, a proizvode se u Europi. Dolazi u 3 nova mirisa i dat će vašem domu miris sirove skandinavske prirode.

Mekani, pamučni ručnici i tepisi za kupanje

Sivi ručnici i bijeli ručnik na klupi postavljeni na bijeli tepih za kupaonicu

Nordic kolekcija ne bi bila potpuna bez spominjanja nekih od naših najkvalitetnijih ručnika i uz ovaj kupaonski tepih. Naši ručnici IDRE izrađeni su od 30% recikliranog pamuka i 70% djevičanskog pamuka i imaju modernu teksturu - teksturu vafla. Dodajte i GIMO tepih za kupanje od 100% pamuka.

Saznajte više

Kako da vam bude toplo i nakon tuširanja

Božićni darovi koji će se svakodnevno koristiti

Ideje za božićne poklone za nju i njega

Kako prati i održavati ručnike

Pronađite vama najbližu JYSK trgovinu

Za pomoć i savjete obratite se JYSK zaposlenicima, otkrijte naš široki asortiman proizvoda.