Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Pamučni ručnici, mirisna ulja i ostali kupaonski dodaci postavljeni na bež podlozi

Nadahnite se novom kolekcijom Nordic Bath

Dvaput godišnje, Laurence Muller, naš vješti Voditelj kategorije ručnika, kupaonskih tepiha, zavjesa za tuširanje i kupaonskih dodataka, sastavlja kolekciju elegantnih, odgovarajućih proizvoda za vašu inspiraciju. Kolekcija se zove Nordic Bath, a dostupna je u našim trgovinama od 28. rujna.

"U ovoj zbirci nastavljamo davati prioritet korištenju održiviijh materijala u našem asortimanu i staviti u fokus wellness i sve u klasičnom skandinavskom dizajnu", kaže Laurence.

Kupaonski dodaci od prirodnih materijala

Dozator sapuna i držač četkice za zube izrađeni od recikliranog stakla postavljeni na drvenu ladicu

“Naš fokus na održivosti vidljiv je u našem novom dozatoru sapuna ESSVIK i držaču četkica za zube izrađenim od 51% recikliranog stakla i s GRS certifikatom. Prekrasna boja nježne ruže odmah će unijeti eleganciju u vašu kupaonicu. Sveukupni izgled je miran i elegantan i ima jasne reference na prirodu”, kaže Laurence.

Uskladite ESSVIK s prirodnim i organskim dodacima, poput nove ladice ARDALA i posude, izrađene od drva manga s FSC-certifikatom (FSC® N001715).

Drvene posudice s valjkom za lice i sapunom

Nastavljajući s novim proizvodima koji su prirodni i održiviji, nova linija VEGBY košara, koja uključuje košaru za WC papir i košaru za veš, napravljena je od morske trave i idealno će se uklopiti u kupaonicu ekološki osviještenog domaćina. VEGBY se savršeno uklapa u popularni trend dodavanja elemenata u dom, koji su izrađeni od prirodnih i održiviijh materijala.

Svakodnevni luksuz s mirisnim uljima i valjkom za lice

“Pretvorite svoju kupaonicu u vlastito utočište s novom kolekcijom Nordic za kupaonicu. Ovdje se možete prepustiti potpunoj brizi o sebi i napuniti energiju. Naš novi valjak za lice VALLSTA izrađen od kamena žada opustit će vas i pružiti vam osjećaj wellnessa”, kaže Laurence.

Upotrijebite naše VAD jastučiće za šminku za višekratnu upotrebu da biste uklonili sav makeup s lica. Jastučići su izrađeni od pamuka i bambusa i pakirani su u perivu pamučnu vrećicu pa ih možete iznova koristiti nakon pranja u perilici rublja.

Ponesite našu VAD spužvu za kupanje sa sobom pod tuš i uživajte.

Upotpunite svoj kućni wellness s našim novim mirisnim uljima MOHEDA, koja dolaze u bočicama od 120 ml, a proizvode se u Europi. Dolazi u 3 nova mirisa i dat će vašem domu miris sirove skandinavske prirode.

Mekani, pamučni ručnici i tepisi za kupanje

Sivi ručnici i bijeli ručnik na klupi postavljeni na bijeli tepih za kupaonicu

Nordic kolekcija ne bi bila potpuna bez spominjanja nekih od naših najkvalitetnijih ručnika i uz ovaj kupaonski tepih. Naši ručnici IDRE izrađeni su od 30% recikliranog pamuka i 70% djevičanskog pamuka i imaju modernu teksturu - teksturu vafla. Dodajte i GIMO tepih za kupanje od 100% pamuka.

Saznajte više

Omiljena kupaonska oprema kupaca

Omiljena kupaonska oprema kupaca

Pretvorite kupaonicu u svoju spa oazu

Pretvorite kupaonicu u svoju spa oazu

U centru pažnje: serije ručnika

U centru pažnje: serije ručnika

Unesite ljetnu atmosferu u svoju kupaonicu

Unesite ljetnu atmosferu u svoju kupaonicu