Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Ručnici u različitim bojama vise u kupaonici

U centru pažnje: serije ručnika

JYSK svake godine proda na milijune ručnika u državama u kojima posluje. Imamo nekoliko različitih serija ručnika, a naši kupci ne moraju birati između visoke kvalitete i povoljne cijene – mogu imati oboje. U ovom blogpostu možete pročitati više o nekim od naših najboljih ručnika: setovima ručnika SEGERSTA, NORA, STIDSVIG i SORUNDA i saznati što naši kupci kažu o njima. 

Prugasti ručnici SEGERSTA 

Ručnik SEGERSTA od 100% je pamuka, od čega je 30% recikliranog. Dolazi u plavoj i ljubičastoj verziji. Obje varijante obojene su pređe što znači da su boje postojane. Jedan od naših rumunjskih kupaca ostavio je komentar i ocijenio ih s 5 zvjezdica na JYSK.ro:

“Boje su točno kao na slici na webu i očuvane su nakon pranja”

Ručnici SEGERSTA dostupni su kao ručnici za ruke, ručnici za kupanje i ručnici za goste, a izgled svoje kupaonice možete upotpuniti kućnim ogrtačem SEGERSTA.

Pamučni ručnici NORA

Ručnik NORA također je od 100% pamuka i nosi oznaku OEKO-TEX®. Mekan je i gust te pruža lijep osjećaj vašoj koži.
Jedan naš kupac iz Hrvatske slaže se s ovim opisom i ostavlja komentar s 5 zvjezdica na JYSK.hr:

„Vrlo čvrst, debeo, upijajući ručnik”

Ručnici NORA dostupni su kao ručnik za ruke, ručnik za kupanje, ručnik za goste i veliki ručnik za kupanje, a svi dolaze u sivoj, bijeloj, prašnjavoružičastoj, tamnoplavoj, prašnjavoplavoj boji i boji pijeska.

Ručnici s reljefom STIDSVIG 

Ručnici s reljefom vise u kupaonici

STIDSVIG je tkani ručnik s prekrasnim jacquard uzorkom koji ručniku omogućuje bolje upijanje vode i brže sušenje nakon tuširanja. Ovaj norveški kupac cijeni njihov dekorativni učinak u kupaonici i ostavlja komentar s 5 zvjezdica ovim riječima:

“Prekrasni ručnici s tkanim uzorkom koji krase kupaonicu.”

Ručnici STIDSVIG dostupni su kao ručnici za kupanje, ručnici za ruke i ručnici za lice u bijeloj, sivoj, ružičastoj boji i mint boji.

Pamučni ručnici SORUNDA 

SORUNDA je naša apsolutna vrhunska kvaliteta. Tkanina je od pređe sa šupljom jezgrom koja u kombinaciji s posebnom tehnikom tkanja daje mekani ručnik koji je vrlo upijajući i brzo se suši. Jedan od naših grčkih kupaca ovako ga opisuje i daje ocjenu od 5 zvjezdica:

“Jedan od najljepših ručnika koje sam kupila. Gust je, pun i mekan..!”

SORUNDA je dostupna kao ručnik za ruke i ručnik za kupanje u tri različite boje: bijeloj, natur i sivoj.

Više o našim ručnicima 

JYSK ima dugogodišnje partnerstvo s dobavljačima tekstila za kupaonicu koje traje više godina. Naši dobavljači znaju što je važno za nas u JYSKu: temeljito testiranje proizvoda i predanost održivosti. Naglašavamo recikliranje i korištenje zelene energije kad god je to moguće.

Pročitajte više o održivosti u JYSKu.

Saznajte više

Koje ručnike odabrati? Ultimativni vodič

Koje ručnike odabrati? Ultimativni vodič

Omiljena kupaonska oprema kupaca

Omiljena kupaonska oprema kupaca

Pretvorite kupaonicu u svoju spa oazu

Pretvorite kupaonicu u svoju spa oazu

Unesite ljetnu atmosferu u svoju kupaonicu

Unesite ljetnu atmosferu u svoju kupaonicu