Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna/331,81 € ili više je besplatna!

Oprema za kupaonicu, ručnici i božićni darovi

Božićni darovi koji će se svakodnevno koristiti

Datum:

Kategorija: Kupaonica

TAGOVI: pokloni, božić, kupaonica, kupaonska galanterija

Mučite li se smisliti ideje za božićne poklone za svoje najmilije? Tu smo da pomognemo jer Božić ne bi trebao biti stresan kada je u pitanju kupovina darova. Sastavili smo popis ideja za poklone iz linije Kupaonica kako bismo vam olakšali izbor poklona ovog Božića.

Savršen poklon i za nju i za njega

Kupaonski set u obliku školjke i zelenog rolera od kamena

U JYSKu imamo širok izbor kupaonskih proizvoda. Dostupni su u različitim serijama, od kojih sve imaju usklađene artikle, kao što su dozatori za sapun, držači četkica za zube i četke za WC.

Ovisno o budžetu, možete odabrati jedan proizvod ili cijeli set.

Siva posuda za sapun, držač četkice za zube i dozator za sapun s bijelim prugama

Ideje za darove za njegu tijela

Kada je u pitanju uređenje doma, ljudi često zanemaruju kupaonicu. Kupaonice imaju toliko potencijala i mogu postati utočište u kojem se možete opustiti od stresa svakodnevnog života.

Mirisna ulja, valjak za lice, jastučići za skidanje šminke za višekratnu upotrebu ili neseseri za šminku - sve su to male stvari koje unose nešto više u svakodnevnu kupaonsku rutinu. Savršeno kao božićni poklon za nekoga za koga mislite da zaslužuje biti razmažen.

Plava i bež torbica za šminkanje i jastučići za višekratnu upotrebu

Jedna dobra ideja jest izraditi personalizirani poklon za prijateljicu ili nekoga u obitelji s poklon-košaricom na temu wellnessa. U nastavku pogledajte izbor proizvoda koje možete odabrati za svoju poklon košaricu:

Klasičan poklon, savršen za njega ili nju

Ručnici su klasični božićni poklon s razlogom. Koristimo ih svaki dan, nerijetko štedimo i ne kupujemo si nove, a odgovarajući set ručnika čini čudo za estetiku kupaonice.

Sivi i tamnoplavi ručnici i ukrasna košara

Bilo da su pored umivaonika, u kupaonici za goste, pored kade ili da je ručnik omotan oko glave nakon pranja kose, vjerojatno imate najmanje četiri ručnika u upotrebi u svojem domu. Odaberite odgovarajući tepih za kupaonicu i vaš će poklon odmah uljepšati svaku kupaonicu.