Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 500 €/3767,25 kuna ili više je besplatna! Zbog promjene skladišnog centra moguća su kašnjenja isporuka do 10 radnih dana. Ispričavamo se i zahvaljujemo na razumijevanju

Bijela kupaonska galanterija i spa proizvodi u ljubičastim bojama

Božićni darovi koji će se svakodnevno koristiti

Mučite li se smisliti ideje za božićne poklone za svoje najmilije? Tu smo da pomognemo jer Božić ne bi trebao biti stresan kada je u pitanju kupovina darova. Sastavili smo popis ideja za poklone iz linije Kupaonica kako bismo vam olakšali izbor poklona ovog Božića.

Savršen poklon i za nju i za njega

U JYSKu imamo širok izbor kupaonskih proizvoda. Dostupni su u različitim serijama, od kojih sve imaju usklađene artikle, kao što su dozatori za sapun, držači četkica za zube i četke za WC.

 

Ovisno o budžetu, možete odabrati jedan proizvod ili cijeli set.

 

Ideje za darove za njegu tijela

Kada je u pitanju uređenje doma, ljudi često zanemaruju kupaonicu. Kupaonice imaju toliko potencijala i mogu postati utočište u kojem se možete opustiti od stresa svakodnevnog života.

Mirisna ulja, valjak za lice, jastučići za skidanje šminke za višekratnu upotrebu ili neseseri za šminku - sve su to male stvari koje unose nešto više u svakodnevnu kupaonsku rutinu. Savršeno kao božićni poklon za nekoga za koga mislite da zaslužuje biti razmažen.

 

Jedna dobra ideja jest izraditi personalizirani poklon za prijateljicu ili nekoga u obitelji s poklon-košaricom na temu wellnessa. U nastavku pogledajte izbor proizvoda koje možete odabrati za svoju poklon košaricu:

 

Klasičan poklon, savršen za njega ili nju

Ručnici su klasični božićni poklon s razlogom. Koristimo ih svaki dan, nerijetko štedimo i ne kupujemo si nove, a odgovarajući set ručnika čini čudo za estetiku kupaonice.

Sivi i tamnoplavi ručnici i ukrasna košara

 

 

Bilo da su pored umivaonika, u kupaonici za goste, pored kade ili da je ručnik omotan oko glave nakon pranja kose, vjerojatno imate najmanje četiri ručnika u upotrebi u svojem domu. Odaberite odgovarajući tepih za kupaonicu i vaš će poklon odmah uljepšati svaku kupaonicu.

Saznajte više

Unesite ljetnu atmosferu u svoju kupaonicu

Kako prati i održavati ručnike

Kako da vam bude toplo i nakon tuširanja

Ideje za božićne poklone za nju i njega